mackosajt Elküldve Június15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2009 Türelmetlenek az emberek, elhiszem. Még pár napot kérnénk. Köszönjük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Türelmetlenek az emberek, elhiszem. Még pár napot kérnénk. Köszönjük! nemvárok! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2009 nemvárok! :lol: :D Büntiből Dj. Blitz-et kell hallgatnod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Büntiből Dj. Blitz-et kell hallgatnod! :lol: Neki a 16 tonna szén a bünti, amit be kell hordani :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Neki a 16 tonna szén a bünti, amit be kell hordani :lol: :D :lol: Volt az 160 tonna is.... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Szerintem aki akar úgyis elmegy. Aki nem akar elmenni az meg csak a kifogásokat keresi. Mondhatnám én is hogy messze van meg nincs rá lóvé, de nem teszem mert már tavaly tudtam hogy elmegyek és összeraktam rá egy kis pénzt. Ez mind csak akarat kérdése. Nekem ez a véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Szerintem aki akar úgyis elmegy. Aki nem akar elmenni az meg csak a kifogásokat keresi. Mondhatnám én is hogy messze van meg nincs rá lóvé, de nem teszem mert már tavaly tudtam hogy elmegyek és összeraktam rá egy kis pénzt. Ez mind csak akarat kérdése. Nekem ez a véleményem. Mondhatnád úgy is.: UFF én beszéltem. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Volt az 160 tonna is.... :D :lol: :D :lol: le is voltak lombozódva regelre anynit melóztak ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 :lol: :D le is voltak lombozódva regelre anynit melóztak :D :lol: :D Porcelánkamion-sofőr is jól nézett ki, mire elhordta ezt a sok szenet... ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Porcelánkamion-sofőr is jól nézett ki, mire elhordta ezt a sok szenet... :lol: :D :lol: Ő ki is volt? Van tippem, de nem vagyok biztos benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ő ki is volt? Van tippem, de nem vagyok biztos benne. Konkrétan én sem tudom, de csak volt ilyen is... :lol: :D Hallottam valami rókakergetésről :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ja ha tudok valamibe segíteni akkor szóljatok. ha tudtok szórólapot vagy plakátot küldeni akkor kirakom egy két helyen Győrbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Szerintem aki akar úgyis elmegy. Aki nem akar elmenni az meg csak a kifogásokat keresi. Mondhatnám én is hogy messze van meg nincs rá lóvé, de nem teszem mert már tavaly tudtam hogy elmegyek és összeraktam rá egy kis pénzt. Ez mind csak akarat kérdése. Nekem ez a véleményem. Na psze, már most betoltam a szabim arra a dátumra,,, de ha az erőműbe behuzzák a féket nemtudok mitcsinálni.... Sőt az is előfordulhat hogy a buli közepén cibálnak be,.... ezvan de ilyen nem lessz remélem! nekem ha valami közbejöhet az csak is ha a szabim lehuzzák,, a távolságot meg lexarom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Azon a héten én is szabin leszek. Remélem egyszer sikerül időben odaérnem, saját kocsival, és végig ott is tudok maradni. Eddig minden évben közbejött valami malőr, és nem volt teljes az örömöm. Dj Blitz bulija pedig biztos jó lesz, már várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Azon a héten én is szabin leszek. Remélem egyszer sikerül időben odaérnem, saját kocsival, és végig ott is tudok maradni. Eddig minden évben közbejött valami malőr, és nem volt teljes az örömöm. Dj Blitz bulija pedig biztos jó lesz, már várom. Megteszünk mindent hogy jólegyen, de most valahova nagyon dugjatok el... hogy senki ne tudja honnan szól a music... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Megteszünk mindent hogy jólegyen, de most valahova nagyon dugjatok el... hogy senki ne tudja honnan szól a music... :lol: :D Remélem nem akarod, hogy dugva tartsanak. ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 de most valahova nagyon dugjatok el... hogy senki ne tudja honnan szól a music... :lol: :D Ne aggódj, lehet bújkálni az erdőben.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ne aggódj, lehet bújkálni az erdőben.. :lol: :D Vazze, mekkora ötlet.....csináljunk számháborút!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Remélem nem akarod, hogy dugva tartsanak. ;) :lol: :D azt nem csak eldugva! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Vazze, mekkora ötlet.....csináljunk számháborút!!!! rendszámokkal :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 rendszámokkal :lol: :D Megfelelő mennyiségű ital elfogyasztása után akár az is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Megteszünk mindent hogy jólegyen, de most valahova nagyon dugjatok el... hogy senki ne tudja honnan szól a music... :lol: :D Majd rád zárják a hangár ajtót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Majd rád zárják a hangár ajtót! :lol: Aminek csak teteje van??? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nem, ennek b@szott nagy vasajtója van, Én már csak tudom, húztam már el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nem, ennek b@szott nagy vasajtója van, Én már csak tudom, húztam már el! :D :lol: Akkor te már többet tudsz nálam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts