mackosajt Elküldve Június9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2009 Nem kell aggódni a magasságok miatt. Aki Anti kékfeketéjét felülmúlja, annak grat. És igen sok helyre bement vele. Nem? Na de ne térjünk el nagyon, ha kérhetem a tárgytól. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zizi Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Nem kell aggódni a magasságok miatt. Aki Anti kékfeketéjét felülmúlja, annak grat. És igen sok helyre bement vele. Nem? Na de ne térjünk el nagyon, ha kérhetem a tárgytól. Köszi! okés, bocsika... amugy még annyit zárásként, haverom civicje 3 cm re van az uttol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 A kartelvédőt még nem mértem, de azt tom h. lejebb van... a kartelvédőmet csináltattam, kicsit parasztba, 4 es kazánlemes, a full motortér alatt..:lol::D Amugy a magasságáról most mint kiderült,nem csak a hatvan utcával nem vagyunk haverok, de a simonffy se adja.. példa: szombat este megyünk szórakozni,és a halköznél ottt egy halom ember, külve a pubok teraszán, és csak annyit lehetett belőlem látni, h. 20 nál szikrázik a kartelvédőm az aszfalton..:D:D De amugy a 7 centi is vadállat, de nekem még erre rámegy egy uj lökös is..:lol::D Mackó, nyugiii, megvan a türelem, hidd elvan itt mindeki, majd meglesz h. mi mennyi,meg merre hány méter... Amugy akkor most ki fog tavat csinálni akkor? mert a homok helye már megvan, már csak az épitőbrigád kéne..:D:D RRRrrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2009 RRRrrrr Zolika brümmmög, miközben az autókkal játszik? :lol: mára jó éjt, holnap is lesz nap. Talán már programok is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 RRRrrrr Jajj, az egy marha nagy film! Persze tudom, hogy te tudod, mert te is szerepelsz benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Miért? Ő nem Pali. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 [off]csak a helytelen írásra reagáltam. amúgy pali most nincs itt, mert pali felhívta és együtt elmentek palihoz :lol: [/off] Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Sajnos csak most took hozzászólni, (offolni) mert nem volt 10 napig netem. A távolság nekem mindegy, mert Balaton is meg Debrecen is (keine)200km (keine freund) nekem. A hely képek alapján szerintem sokkal jobb mint Szemes, sőt ott a pont a medecére is :lol: Egyszóval skacok szerintem jól választottatok, és ha esetleg took segíteni akkor ajánlom magam (tevés-vevás, pakolás, IVÁS :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Én se, én se! Kivel fogok sörözni? :lol: Megint +maradnak a sörök! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Sok a duma a héten a topikba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Sok a duma a héten a topikba! :lol: me má mindenki csomagol! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Pon e időpontokban leszünk Szoboszlón ha futja időből lehet átnézünk sajna csak távlatból mert sok lenne a kiadás. Igaz attól függ mennyi lesz a belépő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Hi. Szerintem mi is megyünk igaz Győrből messze van de nem számít. A tavalyi se volt rossz szemesen, de a képekből ítélve ez jobb lesz, de ez majd elválik. Egy kérdésem lenne még Győrből jön valaki vagy a környékéről? előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Hi. Szerintem mi is megyünk igaz Győrből messze van de nem számít. A tavalyi se volt rossz szemesen, de a képekből ítélve ez jobb lesz, de ez majd elválik. Egy kérdésem lenne még Győrből jön valaki vagy a környékéről? előre is köszi. Én. De hol voltál pénteken??? Tali vóóóóóóóóóóót a Pezóóóóóóóóóóóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Bocsi de dolgozok reggeltől estig. Ha esetleg van egy kis szabadidőm azt meg a párommal töltöm. Sorry. Ha tudok akkor elmegyek. ígérem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Zoli, Karcsi nektek néztem: Autós útvonalterv erre a helyre: Györ - Debrecen 361 km – körülbelül 3 óra 39 perc Aki ezek után azt mondja messze van azt lelövöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Zoli, Karcsi nektek néztem: Autós útvonalterv erre a helyre: Györ - Debrecen 361 km – körülbelül 3 óra 39 perc Aki ezek után azt mondja messze van azt lelövöm. NEKEM???? Én eddig is menni akartam. Csak az árakat kéne kicsit lejjebb faragni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 NEKEM???? Én eddig is menni akartam. Csak az árakat kéne kicsit lejjebb faragni. :lol: Válts etanolra! Nekem tankolásonként 4000 marad meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Válts etanolra! Nekem tankolásonként 4000 marad meg. Felesben járok most is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Zoli, Karcsi nektek néztem: Autós útvonalterv erre a helyre: Györ - Debrecen 361 km – körülbelül 3 óra 39 perc Aki ezek után azt mondja messze van azt lelövöm. Kezdj el tárazni, mert félek sokan mondják le ilyen hülye indokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Nincs még ár kb mennyi lesz a beugró? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Nincs még ár kb mennyi lesz a beugró? Majd, ha lessz. ki lesz írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Nincs még ár kb mennyi lesz a beugró? Hasonlóak lesznek kb mint eddig, de pontos összegek még nincsenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 gumifüstölő aréna lész ?? meg gyorsulás ? vagy csak parkolgatás berugás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 gumifüstölő aréna lész ?? meg gyorsulás ? vagy csak parkolgatás berugás? Lesz drift, meg szlalom is... :lol:, meg lehet majd gumit füstölni is... ez a pénteki programban szerepel majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts