invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Bw_2009_90's_block_1.zip BW - 2009 Part_2.zip Majd linkelem a többit is :D ezek forogtak a 2009 -es BW-n! Meghallgatom...bár mintha mmár hallottam volna egyszer. :) :D :D Ha jó akkor megy az autóba is. :D Szerk: most vagy én vagyok balf@sz, vagy tényleg nem jön be a link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Meghallgatom...bár mintha mmár hallottam volna egyszer. :) :D :D Ha jó akkor megy az autóba is. :D Szerk: most vagy én vagyok balf@sz, vagy tényleg nem jön be a link. Bw_2009_90's_block_1.zip BW - 2009 Part_2.zip Valami volt a linkekkel.... de mostmá' jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veselko Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Do you know when you'll have a meeting this year and where? If you have any opportunities to organize closer to give Slovenia - ideally at Lake Balaton. Nice greetings from Slovenia Opel club. Translation of Uncle Google => Translation bácsi Google :rolleyes: :P :D Tudja, mikor lesz egy találkozó az idén és hol? Ha bármilyen lehetőséget szervezünk, hogy közelebb Szlovénia - ideális esetben a Balaton partján. Nice greetings from Slovenia Opel klub. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2010 We work on this project! As soon as possible, we will publicate the date and the place. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts