invictus Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Bw_2009_90's_block_1.zip BW - 2009 Part_2.zip Majd linkelem a többit is :D ezek forogtak a 2009 -es BW-n! Meghallgatom...bár mintha mmár hallottam volna egyszer. :) :D :D Ha jó akkor megy az autóba is. :D Szerk: most vagy én vagyok balf@sz, vagy tényleg nem jön be a link.
Xray Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Meghallgatom...bár mintha mmár hallottam volna egyszer. :) :D :D Ha jó akkor megy az autóba is. :D Szerk: most vagy én vagyok balf@sz, vagy tényleg nem jön be a link. Bw_2009_90's_block_1.zip BW - 2009 Part_2.zip Valami volt a linkekkel.... de mostmá' jó :D
Veselko Elküldve Február4, 2010 Elküldve Február4, 2010 Do you know when you'll have a meeting this year and where? If you have any opportunities to organize closer to give Slovenia - ideally at Lake Balaton. Nice greetings from Slovenia Opel club. Translation of Uncle Google => Translation bácsi Google :rolleyes: :P :D Tudja, mikor lesz egy találkozó az idén és hol? Ha bármilyen lehetőséget szervezünk, hogy közelebb Szlovénia - ideális esetben a Balaton partján. Nice greetings from Slovenia Opel klub.
mackosajt Elküldve Február4, 2010 Szerző Elküldve Február4, 2010 We work on this project! As soon as possible, we will publicate the date and the place. :rolleyes:
Recommended Posts