Xray Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Anti módszerével láttam én is. Tényleg elég morcinak tűnik Xray. :huh: Soha nem mondtam hogy fotogén vagyok :lol: de ezzzz.... mint aki bevan gombázva! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 morcosabb is volt a hangulatod eleinte :lol: Én épp ezért nem szóltam semmit egy darabig csak figyeltem. De utána győzött a józan és, és Laci ismét belendült. Antihoz csatlakoznék, én is nagyon bírom dj Fakezet. :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Én csak elhűlve hallgattam, hogy hányféle kategóriában van serleg. Szerintem picit sok! Csodálkozom is hogy nem kap szinte mindenki , aki legalább elment a talira. Ám ha mégsem, úgy javasolnám a legszebb cabrio díjat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Én csak elhűlve hallgattam, hogy hányféle kategóriában van serleg. Szerintem picit sok! Csodálkozom is hogy nem kap szinte mindenki , aki legalább elment a talira. Ám ha mégsem, úgy javasolnám a legszebb cabrio díjat. :huh: Lehetne legszebb gyári opel is akkormár. :lol: Én úgyis arra hajtok. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 mint aki bevan gombázva! :huh: gombázva :P mekkora duma már :lol: Én épp ezért nem szóltam semmit egy darabig csak figyeltem. De utána győzött a józan és, és Laci ismét belendült. Antihoz csatlakoznék, én is nagyon bírom dj Fakezet. :lol: :D én nem csupán figyeltem, még át is életem :D Komolyan mondom, legközelebb kipróbálom, milyen bulizni gitár nélküli zenére B) ha ennyien mondjátok, hogy hatalmas, akkor meg kell hajolnom a nép véleménye előtt ^_^ Áramszünet emléke: Xray őrjöng, többiek kamilláznak, Hajni középre: - akkor hallgassátok meg addig a léggitár koncertem! Többiektől megtisztelő figyelem, Hajnika középen penget - no reaction - fél perc eltelik, mire leesik mindenkinek, hogy a léggitár koncert gyakorlatilag néma :D esküszöm, hülyének nézés ritkán esik ilyen jól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 gombázva :P mekkora duma már :lol: én nem csupán figyeltem, még át is életem :D Komolyan mondom, legközelebb kipróbálom, milyen bulizni gitár nélküli zenére B) ha ennyien mondjátok, hogy hatalmas, akkor meg kell hajolnom a nép véleménye előtt ^_^ Áramszünet emléke: Xray őrjöng, többiek kamilláznak, Hajni középre: - akkor hallgassátok meg addig a léggitár koncertem! Többiektől megtisztelő figyelem, Hajnika középen penget - no reaction - fél perc eltelik, mire leesik mindenkinek, hogy a léggitár koncert gyakorlatilag néma :D esküszöm, hülyének nézés ritkán esik ilyen jól :D ROFL, LMAO LOL. :huh: :lol: Ez üt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 gombázva :P mekkora duma már :lol: én nem csupán figyeltem, még át is életem :D Komolyan mondom, legközelebb kipróbálom, milyen bulizni gitár nélküli zenére B) ha ennyien mondjátok, hogy hatalmas, akkor meg kell hajolnom a nép véleménye előtt ^_^ Áramszünet emléke: Xray őrjöng, többiek kamilláznak, Hajni középre: - akkor hallgassátok meg addig a léggitár koncertem! Többiektől megtisztelő figyelem, Hajnika középen penget - no reaction - fél perc eltelik, mire leesik mindenkinek, hogy a léggitár koncert gyakorlatilag néma :D esküszöm, hülyének nézés ritkán esik ilyen jól :D Hajni: X- ugye nincs baj ... nézd neked nyomom mindkét ....m..em most jó ?? :D Hát így utólag aztmondom hogy jójám! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Én csak elhűlve hallgattam, hogy hányféle kategóriában van serleg. Szerintem picit sok! Csodálkozom is hogy nem kap szinte mindenki , aki legalább elment a talira. Ám ha mégsem, úgy javasolnám a legszebb cabrio díjat. :lol: Én a Jó mókamester címre hajtok vagy a jó buliarcra de még nyomatnom kell hogy kapjak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 nemtom mé nem szereti a picasa a direkt linket.... ha rákattolsz, bejön a 404 és ráfrissítesz? a hiba a kiterjesztés *.JPG nem muxik csak a *.jpg kisbetüvel Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 a hiba a kiterjesztés *.JPG nem muxik csak a *.jpg kisbetüvel próba :huh: (sztem mukoggy, kösz Zoli) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 ... a jó buliarcra... Abban Lóóóri haverunk egyelőre jó eséllyel indulna. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Hajni: X- ugye nincs baj ... nézd neked nyomom mindkét ....m..em most jó ?? B) Hát így utólag aztmondom hogy jójám! :huh: :lol: Attól félek innét kezdve minden bulin lesz "hiszti" :lol: :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Hajni: X- ugye nincs baj ... nézd neked nyomom mindkét ....m..em most jó ??Hát így utólag aztmondom hogy jójám! a lényeg, hogy nyugalom legyen ^_^ Én a Jó mókamester címre hajtok vagy a jó buliarcra de még nyomatnom kell hogy kapjak! :P azért az osztyapenkónak, vagy kinek megadtad az érzést :lol: be akartam linkelni a képet, de a tetű képtár nem műxik :huh: Attól félek innét kezdve minden bulin lesz "hiszti" nemá... :lol: úgy igyekeztem nem hisztizni a keresztcsontom miatt B) - ha én uralkodom magamon, akkor mindenki uralkodjon magán, mert szólok Fürinek, és földhözvág mindenkit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Itten van e Xray kiosztja a múlt jelképét :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Abban Lóóóri haverunk egyelőre jó eséllyel indulna. :lol: Assetutta', hol bulizik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Assetutta', hol bulizik :huh: És az feltétel? ... :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Assetutta', hol bulizik :huh: Hát a balatonszáundon! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Itten van e Xray kiosztja a múlt jelképét B) Ez kemény épp a a száját paskolom .... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Majd megnézzük... :huh: Jah, ebként meg: BOLDOG NÉVNAPOT! B) ^_^ Na ezt a kommentet nem vettem észre.... Köszönöm szépen!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 a lényeg, hogy nyugalom legyen :P :D azért az osztyapenkónak, vagy kinek megadtad az érzést :D be akartam linkelni a képet, de a tetű képtár nem műxik :huh: nemá... :lol: úgy igyekeztem nem hisztizni a keresztcsontom miatt :lol: - ha én uralkodom magamon, akkor mindenki uralkodjon magán, mert szólok Fürinek, és földhözvág mindenkit! :D Már hogy én hiszti de csak azért hogy,,, tudod :D ^_^ sztem Pisti erre gondolt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Assetutta', hol bulizik :huh: Gabika te hasonló pressziót követően kiváncsi lennék mit produkálnál :P :lol: :D Lehet, fél óra után feküdnél :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Milyen presszióóóó... nem volt ott semmi... csak ittunk... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Milyen presszióóóó... nem volt ott semmi... csak ittunk... :huh: :lol: Tesója mentette meg a szupermenezéstől ^_^ B) :P Mondjuk az is kemény volt, hogy szombat hajnalban nem mert szólni, hogy megy lefeküdni, mert elmondás szerint úgysemmm engedtük volna aludni :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Ha nincs a bratyója még mindig a Balatonsoundon lenne.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Ha nincs a bratyója még mindig a Balatonsoundon lenne.... :huh: :lol: ^_^ B) Jól érezte magát rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts