Xray Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 hol? :huh: najo :P Hatalmas köszönet a szervezőknek, hatalmas köszönet mindenkinek aki eljött. Idén mégjobb volt, jovőre mégjobb lesz :lol: ^_^ Kicsiszoljuk majd addigra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Én csak most néztem meg a Balaton Soundos videót, és szerintem teljesen korrekt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 sajnálom hogy nem jutottam el a BLITZ re ... egy élménnyel kevesebb ...... ^_^ annak örülök hogy akik ott voltak jól érezték magukat ! B) jövőre tuttti OTT leszek ! :huh: üdv. zsolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantakemi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Nagyon köszönjük az összes szervezőnek és segítőnek, nagyon jó buli volt, igazán jól éreztük magunkat! Hajni! Idd meg nyugodtan a mazsolabort, Marika megígérte, hogy szerez Neked helyette egy másik üveggel! Toncsi! Mégegyszer gratula az első kupáidhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 .....Remélem a pénteki autózásom kívülről is szórakoztató volt.... Feltétlenül :huh: Nem tudom, hogy pontosan ki hozta az emelőt, de az is roppant nagy szolgálatot tett B) 1 kb. 1 méteres gumicafatot bányásztam ki a féltengely környékéről, nemsokkal azután, hogy mondtad : korábban volt már, hogy a fékcső bánta a hasonló mutatványt. ....Szombat már lájtos volt, a péntek az kemény, persze akkor is Pistaaa miatt kellett fönt lenni közel reggeli 6-ig. :lol:.... Örülj, hogy megúsztad a szombatot ennyivel ^_^ ....Nem hagynám ki Mélykék Píííístát akinek szinte hihetetlen tánc stílusa van (utánozhatatlan) :D De a lényeg a lényegben hogy én PISZOK JÓL ÉREZTEM MAGAM ÉS A KEDVESEM IS! Jövőre nem kérdés hogy megyün e vagy sem!.... És azt még nem is láttad, amikor bújkálok :D Kösziiiiiiiiiiiii a zenék nyomványolását, zsír vót :P http://www.youtube.com/watch?v=2Mh5MMeEnN4 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 ....Mélykéknek köszönjük a táncbemutatót (szerintem felülmúlhatatlan, de azért közelítettek páran) és a finom itókákat (kétszer ugyanazt az üveget nem láttam a kezében)! :D.... Azért a viszonosság is megvolt, adtam is, kaptam is B) 12 rétbull fogyott el szombat este, de legalább kiderült : ájsztiiiiiiiivodka is működőképes egyveleg :huh: ....Mi még szombat hajnalba afteroztunk Pé kocsijánál ás toltuk a progit :lol: ^_^.... Köszönjük a szervezőknek és mindenkinek aki segített ezt e klassz talit megszervezni, jövőre REplay :D Pacssiiiiiiiii, tiszteséggel bírtad :D Áááááááááááá, dehogy :P Következő csapásmérési helyszín : Kecskemét, pálynap :lol: Alapvetően szórakotató ott cikázgatni, aki volt már ott jól tudja, de Gepard ügyez szállást ismételten és akkor még szórakoztatóbb lesz a dolog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Vasárnap hajnalban befutott a szlalomon induló utolsó résztvevő is :lol: :D Vitorlázószekció rögtönzött, páros bemutatója :huh: :lol: ^_^ B) Lesznek még itt érdekes képek :P Mármint azok számára érdekes, akik nem látták az adott történést :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 No igen... ha már Viktor meg Era nem írta bele magát, hogy milyen ügyesek voltak, akkor megteszem én... :D Nélkülük sem jöhetett volna létre az V. Blitz Weekend. Meg még egy fontos...a CSERGŐ nélkül sem jöhetett volna létre a találkozó, aki megtolta a klubot egy kis pénzmaggal... :D KÖSZÖNJÜK!!!! Az éjjel jutottak nekem is eszembe ezek a nevek, meg a tiéd, Dettié, kapuztak egy pár órát Hening, Áfonya, Invictusék, (Zoligyőr a fekete kalapban?), Mélykék a vasárnap hajnali takarítás, Gelko egész nap, Maci a szaladgálással, stb... A lista nem lehet teljes, mindenkit fel kellene egyesével sorolni. Egyetlen "rossz" élményem volt csak, az is vasárnap reggel, az egyik grillezős társasággal. Magára hagyták a parazsat azt pedig vitte a szél, és meggyulladt a száraz fű, persze eloltottuk. Amikor szóltam nekik, hogy figyeljenek rá ne mindenki a medencében üljön, hát nem nagyon mozdultak, pedig velük szemben ott volt(van) a memento. Kb: 5 perc múlva ismét arra mentem addigra már a parázs is el volt oltva. Tehát köszönet nekik is. Azért a viszonosság is megvolt, adtam is, kaptam is :P 12 rétbull fogyott el szombat este, Fincsi volt, köszi! Következő csapásmérési helyszín : Kecskemét, pálynap :lol: Alapvetően szórakotató ott cikázgatni, aki volt már ott jól tudja, de Gepard ügyez szállást ismételten és akkor még szórakoztatóbb lesz a dolog :D Fater, már nyugdíjas, de még azon a helyen melózik éjjelente, tehát a hely biztosítva lesz. Cigivel azért ne menj a fürdőbe :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Lelkes környezetvédők akik a szárazságot enyhítik. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Azért Viktor milyen okosan a másik oldalra állt... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Azért Viktor milyen okosan a másik oldalra állt... :huh: :lol: Direkt volt, figyeltem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Vasárnap hajnalban befutott a szlalomon induló utolsó résztvevő is :lol: :D [kép] Vitorlázószekció rögtönzött, páros bemutatója :huh: :lol: ^_^ B) [kép] Lesznek még itt érdekes képek :P Mármint azok számára érdekes, akik nem látták az adott történést :D :D wáááááá és én erről lemaradtam b.a.s.s.z.u.s....... No mindegy, máshol volt szükség rám. De azért sajnálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 No comment :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 wáááááá és én erről lemaradtam b.a.s.s.z.u.s....... No mindegy, máshol volt szükség rám. De azért sajnálom :huh: Gyújtótrafóról ne is álmodj :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 http://img7.indafoto.hu/6/3/33713_227d6457...329966fc5_m.jpg No comment :lol: Hát ez durva! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Hát ez durva! :huh: És ti még fel sem töltöttétek. Most mindenki retteghet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Ezekkel a képekkel karriereket lehet tönkretenni, az tuti. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Ezekkel a képekkel karriereket lehet tönkretenni, az tuti. :huh: Nincs mit lerombolni! :lol: de valakin röhögök az tuti! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 "Intézzek neked is saját márkás italokat? " Nem semmi, ahogy Loree-n egyre több matrica jelenik meg, és még számolják is a betyárok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Nincs mit lerombolni! :huh: de valakin röhögök az tuti! :lol: B) http://img7.indafoto.hu/6/3/33713_227d6457...329966fc5_m.jpg Látom. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Gyújtótrafóról ne is álmodj :lol: ^_^ B) De ez a Bongyi lelkén szárad.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Érdeklődnék (az esélytelenek nyugalmával),hogy várható-e eredménylista? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 De ez a Bongyi lelkén szárad.... :huh: ^_^ :lol: monnyuk mikor én kapcsoltam fel, mindig működött egyből B) ja, és rájöttem, hogy én már voltam anno a majorban...mondtam is h milyen ismerős, aztán mikor képen láttam Lenin a punkot, akkor esett le, hogy gimi9.ben itt volt nagy ivászat ööö táborozás :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Nem a felkapcsolás vót itt se a kérdés, hanem hogy kapok-e trafót vagy nem. És eléggé korlátoztad az esélyeimet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Nem a felkapcsolás vót itt se a kérdés, hanem hogy kapok-e trafót vagy nem. És eléggé korlátoztad az esélyeimet ^_^ :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts