Kacsero Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Mi is hazaértünk,kb 1 órája, az úton hazafelé 1 benyakútnál, mintha X-Ray-ék autóját láttuk volna, hosszan dudáltunk is Nekik ^_^ Köszönjük a részvételt, jó kis 7vége volt,mi jól éreztük magunkat. :lol: Örülünk, hogy segíthettünk a rendezvény pénteki lebonyolításában, és köszönjük a szervezőknek, hogy ott lehettünk. B) Örülök, hogy ismét sikerült kupát elhoznom, :huh: és hogy megint megismerhettem új arcokat :P Képeket, majd később tolok fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Az előző hozzászólásomból kimaradt, hogy ezer köszönet a szervezőknek az egész hétvégéért, én most voltam először, de mindenki rettentő barátságos volt és sok kedves embert ismertem meg. :huh: Egyébiránt felháborítónak tartom, hogy a sörivó versenyen nem leltem olyan ellenfélre, aki kihívást jelentett volna számomra, úgyhogy jövőre ezt orvosolni kellene, gyakoroljatok, vagy szóljatok Sörös Sanyinak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Egyébiránt felháborítónak tartom, hogy a sörivó versenyen nem leltem olyan ellenfélre, aki kihívást jelentett volna számomra, úgyhogy jövőre ezt orvosolni kellene, gyakoroljatok, vagy szóljatok Sörös Sanyinak... :lol: Sanyi barátom és szesztestvérem ellen esélyed sincs,ezt most megmondom előre. Ő a rövidtávú,én a maratoni távon versenyzem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 de kórházba kellett menni, és nem tudtam, mikor és milyen állapotban térek vissza. Mi a jóbánatot csináltál már megint? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Szép jó estét minden kedves (kedvcetlen) szurkolónak... ^_^ Nagy nehezen mi is hazatekeregtünk. Nagyon jó volt a buláj, és minden elismerésem, és tiszteletem a rendező, szervező, végrehajtó társaságnak!! Remélem még sok ilyen bulit élünk meg B) Hening féle kókusztekercs isteni volt, ugyanígy a pálesz ( izé.. asszem az látszódhatott "kicsit" rajtam :huh: :lol: ) Soraimat zárom, mivel a kaja kész... Hja azért még sok ilyen szép napot! (izé.. hétvégét) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Sanyi barátom és szesztestvérem ellen esélyed sincs,ezt most megmondom előre. Ő a rövidtávú,én a maratoni távon versenyzem! :huh: Kérdezd meg aki végignézett, lehet hogy van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Mi a jóbánatot csináltál már megint? :huh: lettél volna ott, és tudnád! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Sanyi barátom és szesztestvérem ellen esélyed sincs,ezt most megmondom előre. Ő a rövidtávú,én a maratoni távon versenyzem! :huh: Ahogy igy elnéztem Invictust úgy gondolom, hogy méltó ellenfele lenne bárkinek gyors-sörivásban... Még ha nem is nyerne, azért biztosan nem maradna le sokkal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Kérdezd meg aki végignézett, lehet hogy van. :huh: Ahogy igy elnéztem Invictust úgy gondolom, hogy van esélye bárki ellen... Még ha nem is nyerne, azért biztosan nem maradna le sokkal! B) Én vagyok Sanyi edzője,szal tudom hogy ő nyerne! :lol: Kis buzáknak esélye nincs! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 lettél volna ott, és tudnád! :huh: Nyasgem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Nyasgem! B) Mé? Me igazam van? ... :huh: Hja külön köszönetet szeretnék mondani a 16os faház lakóinak, a szépségverseny bíráinak, Gondos Tamásnak, hogy időt szakított rám, és mindenkinek aki volt elég bátor az éjszakai "programokhoz" - főleg szombaton :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomMOMC Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Mé? Me igazam van? ... :huh: Hja külön köszönetet szeretnék mondani a 16os faház lakóinak, a szépségverseny bíráinak, Gondos Tamásnak, hogy időt szakított rám, és mindenkinek aki volt elég bátor az éjszakai "programokhoz" - főleg szombaton :lol: ^_^ Én csak utas voltam hátul, te dolgoztál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Én is csak jókat tudok mondani a hétvégéről! A pénteki slalom nagyon tetszett, volt igazi autós verseny is a találkozón! GSiCsabi-nak üzenem, hogy jövőre beszerzek pár slick-et... :-) A kipuff-hangra nem készültem, de örülök, hogy végülis megnyertem. Jövőre majd nagyobb karbikkal és a mostani 60-asnál nagyobb rendszerrel készülök! A szep-12-i pályanapon feltétlenül ott leszek, remélem ott is találkozunk majd! Egyenlőre ennyi kép a taliról, de amint a többiektől is megkapom, rakom fel őket: http://picasaweb.google.com/ags.asconaclub...ecen2009080709# Szevasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Köszi Mindenkinek aki hozzátett bármit - akár a jelenlétét is - a hétvégéhez, szuperjó volt! Jövőre nem tudom hol, de tökmind1, megyek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Mi is épségben hazaértünk! A manta se a tali előtt se azóta nem füstöl..... :huh: így marhára nem értem,hogy Füri mit csinált vele fél perc alatt, hogy a kipuffmérésen, kb 4 km-es ózonjukat égetett a légkörbe. Még sose csinált ilyet. El is bujdostam szégyenembe, ki is dobom a motort jövő hónapban. ^_^ Nagyon jól éreztük magunkat, bár ez szerintem az alkoholista okleveleken is látszik, amikből 2 a mi szobánkban kötött ki. Voltak érdekes történések, pár dologra még emléxek is .pl: Atommanó kínálta péntek este a sütit: - Atommantó: Gyere Mantababy kostold meg, Heningék sütötték! - Mantababy: Te ez kókusztekercs.....ezt nem is kell sütni - Atommanó: Bakker :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 ....a pénteki slalom nagyon tetszett, volt igazi autós verseny is a találkozón! GSiCsabi-nak üzenem, hogy jövőre beszerzek pár slick-et... :-) Viktor! Majd gyúrok addigra én is! ^_^ :lol: A szep-12-i pályanapon feltétlenül ott leszek, remélem ott is találkozunk majd! Várunk ott Téged is, meg mindenkit, aki csak el tud jönni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Én csak utas voltam hátul, te dolgoztál. Az instrukcióid nélkül nem sokra mentem volna, és az esti különedzés is a Te érdemed :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantonio Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Halihó ! Tényleg minden "kerek" volt!Örülünk hogy ott lehettünk,köszönet a Rendezőknek és Segítőiknek is! Nna meg a Társaságnak Akikkel együtt szoktunk "örvendezni" ! /RP Brigád/ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 ... Voltak érdekes történések, pár dologra még emléxek is .pl: Atommanó kínálta péntek este a sütit: - Atommantó: Gyere Mantababy kostold meg, Heningék sütötték! - Mantababy: Te ez kókusztekercs.....ezt nem is kell sütni - Atommanó: Bakker :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomMOMC Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 A MOMC tagjai nevében is köszönjük a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. Remélem a pénteki autózásom kívülről is szórakoztató volt, belülről én nagyon élveztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 A MOMC tagjai nevében is köszönjük a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. Remélem a pénteki autózásom kívülről is szórakoztató volt, belülről én nagyon élveztem. Gyönyörű volt a manta táncolása a pályán :huh: . A drift taxizásért meg külön köszönet , egy nagy álmom vált valóra. Azóta is csupa mosoly vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Na mi is hazaértünk, kicsit elfáradtunk, főleg szombat este... :huh: (Háááát azt kell, hogy mondjam, hogy világraszóló volt a paaariiii... ^_^ ) Nagyon szépen köszönjük azoknak akik segítettek, és azoknak is akik jelenlétükkel emelték a találkozó fényét... B) A Kemping elégedett volt velünk, nem volt ránk panasz, várnak vissza jövőre is (de már akár jövő héten :lol: ) Összesítés a taliról kicsit később...most alszok egy picit, mert reggel 5:30-kor megint indul a banzááááááááááj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 A MOMC tagjai nevében is köszönjük a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. Remélem a pénteki autózásom kívülről is szórakoztató volt, belülről én nagyon élveztem. SZerettem volna felvenni belülről is, de nem mertem vinni semmit sem magammal. Így csak 1 külső felvételem van, az is olyan, amilyen. még1x köszönöm a taxit :huh: :lol: ha tehetném, minden nap így akarnék közlekedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Mi is hazaértünk. Mi is köszönünk mindent. Nagyon jól éreztük magunkat.Sok új arcot sikerült megismernem. Ha minden jól megy jövőre is ott leszünk. De ha lehet akkor jó lenne egy kicsit közelebbi helyszín. (A segítség meg számomra természetes dolog volt.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Mi is épségben hazaértünk! A manta se a tali előtt se azóta nem füstöl..... :huh: így marhára nem értem,hogy Füri mit csinált vele fél perc alatt, hogy a kipuffmérésen, kb 4 km-es ózonjukat égetett a légkörbe. Még sose csinált ilyet. El is bujdostam szégyenembe, ki is dobom a motort jövő hónapban. :D Nagyon jól éreztük magunkat, bár ez szerintem az alkoholista okleveleken is látszik, amikből 2 a mi szobánkban kötött ki. Voltak érdekes történések, pár dologra még emléxek is .pl: Atommanó kínálta péntek este a sütit: - Atommantó: Gyere Mantababy kostold meg, Heningék sütötték! - Mantababy: Te ez kókusztekercs.....ezt nem is kell sütni - Atommanó: Bakker :lol: BZMG. ^_^ B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts