Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

V. Hungarian Blitz Weekend 2009.08.07.-09.

mackosajt

Recommended Posts

Mi is hazaértünk,kb 1 órája, az úton hazafelé 1 benyakútnál, mintha X-Ray-ék autóját láttuk volna, hosszan dudáltunk is Nekik ^_^

Köszönjük a részvételt, jó kis 7vége volt,mi jól éreztük magunkat. :lol:

Örülünk, hogy segíthettünk a rendezvény pénteki lebonyolításában, és köszönjük a szervezőknek, hogy ott lehettünk. B)

Örülök, hogy ismét sikerült kupát elhoznom, :huh: és hogy megint megismerhettem új arcokat :P

Képeket, majd később tolok fel...

Megosztás:

• Hozzászólások 1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Az előző hozzászólásomból kimaradt, hogy ezer köszönet a szervezőknek az egész hétvégéért, én most voltam először, de mindenki rettentő barátságos volt és sok kedves embert ismertem meg. :huh:

Egyébiránt felháborítónak tartom, hogy a sörivó versenyen nem leltem olyan ellenfélre, aki kihívást jelentett volna számomra, úgyhogy jövőre ezt orvosolni kellene, gyakoroljatok, vagy szóljatok Sörös Sanyinak... :lol:

Megosztás:

Egyébiránt felháborítónak tartom, hogy a sörivó versenyen nem leltem olyan ellenfélre, aki kihívást jelentett volna számomra, úgyhogy jövőre ezt orvosolni kellene, gyakoroljatok, vagy szóljatok Sörös Sanyinak... :lol:

Sanyi barátom és szesztestvérem ellen esélyed sincs,ezt most megmondom előre.

Ő a rövidtávú,én a maratoni távon versenyzem! :huh:

Megosztás:

Szép jó estét minden kedves (kedvcetlen) szurkolónak... ^_^ Nagy nehezen mi is hazatekeregtünk.

Nagyon jó volt a buláj, és minden elismerésem, és tiszteletem a rendező, szervező, végrehajtó társaságnak!!

Remélem még sok ilyen bulit élünk meg B) Hening féle kókusztekercs isteni volt, ugyanígy a pálesz ( izé.. asszem az látszódhatott "kicsit" rajtam :huh: :lol: )

Soraimat zárom, mivel a kaja kész...

Hja azért még sok ilyen szép napot! (izé.. hétvégét) :P

Megosztás:

Sanyi barátom és szesztestvérem ellen esélyed sincs,ezt most megmondom előre.

Ő a rövidtávú,én a maratoni távon versenyzem! :huh:

Ahogy igy elnéztem Invictust úgy gondolom, hogy méltó ellenfele lenne bárkinek gyors-sörivásban... Még ha nem is nyerne, azért biztosan nem maradna le sokkal! :lol:

Megosztás:

Kérdezd meg aki végignézett, lehet hogy van. :huh:

Ahogy igy elnéztem Invictust úgy gondolom, hogy van esélye bárki ellen... Még ha nem is nyerne, azért biztosan nem maradna le sokkal! B)

Én vagyok Sanyi edzője,szal tudom hogy ő nyerne! :lol:

Kis buzáknak esélye nincs! ^_^

Megosztás:

Nyasgem! B)

Mé? Me igazam van? ... :huh:

Hja külön köszönetet szeretnék mondani a 16os faház lakóinak, a szépségverseny bíráinak, Gondos Tamásnak, hogy időt szakított rám, és mindenkinek aki volt elég bátor az éjszakai "programokhoz" - főleg szombaton :lol: ^_^

Megosztás:

Mé? Me igazam van? ... :huh:

Hja külön köszönetet szeretnék mondani a 16os faház lakóinak, a szépségverseny bíráinak, Gondos Tamásnak, hogy időt szakított rám, és mindenkinek aki volt elég bátor az éjszakai "programokhoz" - főleg szombaton :lol: ^_^

Én csak utas voltam hátul, te dolgoztál.

Megosztás:

Én is csak jókat tudok mondani a hétvégéről! A pénteki slalom nagyon tetszett, volt igazi autós verseny is a találkozón! GSiCsabi-nak üzenem, hogy jövőre beszerzek pár slick-et... :-) A kipuff-hangra nem készültem, de örülök, hogy végülis megnyertem. Jövőre majd nagyobb karbikkal és a mostani 60-asnál nagyobb rendszerrel készülök!

A szep-12-i pályanapon feltétlenül ott leszek, remélem ott is találkozunk majd!

Egyenlőre ennyi kép a taliról, de amint a többiektől is megkapom, rakom fel őket:

http://picasaweb.google.com/ags.asconaclub...ecen2009080709#

Szevasztok!

Megosztás:

Mi is épségben hazaértünk! A manta se a tali előtt se azóta nem füstöl..... :huh: így marhára nem értem,hogy Füri mit csinált vele fél perc alatt, hogy a kipuffmérésen, kb 4 km-es ózonjukat égetett a légkörbe. Még sose csinált ilyet. El is bujdostam szégyenembe, ki is dobom a motort jövő hónapban. ^_^

Nagyon jól éreztük magunkat, bár ez szerintem az alkoholista okleveleken is látszik, amikből 2 a mi szobánkban kötött ki.

Voltak érdekes történések, pár dologra még emléxek is .pl: Atommanó kínálta péntek este a sütit:

- Atommantó: Gyere Mantababy kostold meg, Heningék sütötték!

- Mantababy: Te ez kókusztekercs.....ezt nem is kell sütni

- Atommanó: Bakker :lol:

Megosztás:

....a pénteki slalom nagyon tetszett, volt igazi autós verseny is a találkozón! GSiCsabi-nak üzenem, hogy jövőre beszerzek pár slick-et... :-)

Viktor!

Majd gyúrok addigra én is! ^_^ :lol:

A szep-12-i pályanapon feltétlenül ott leszek, remélem ott is találkozunk majd!

Várunk ott Téged is, meg mindenkit, aki csak el tud jönni! :huh:

Megosztás:

...

Voltak érdekes történések, pár dologra még emléxek is .pl: Atommanó kínálta péntek este a sütit:

- Atommanó: Bakker :huh:

:lol: ^_^ B)

Megosztás:

A MOMC tagjai nevében is köszönjük a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. Remélem a pénteki autózásom kívülről is szórakoztató volt, belülről én nagyon élveztem.

Gyönyörű volt a manta táncolása a pályán :huh: . A drift taxizásért meg külön köszönet , egy nagy álmom vált valóra. Azóta is csupa mosoly vagyok :lol:

Megosztás:

Na mi is hazaértünk, kicsit elfáradtunk, főleg szombat este... :huh: (Háááát azt kell, hogy mondjam, hogy világraszóló volt a paaariiii... ^_^ )

Nagyon szépen köszönjük azoknak akik segítettek, és azoknak is akik jelenlétükkel emelték a találkozó fényét... B)

A Kemping elégedett volt velünk, nem volt ránk panasz, várnak vissza jövőre is (de már akár jövő héten :lol: )

Összesítés a taliról kicsit később...most alszok egy picit, mert reggel 5:30-kor megint indul a banzááááááááááj....

Megosztás:

A MOMC tagjai nevében is köszönjük a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. Remélem a pénteki autózásom kívülről is szórakoztató volt, belülről én nagyon élveztem.

SZerettem volna felvenni belülről is, de nem mertem vinni semmit sem magammal. Így csak 1 külső felvételem van, az is olyan, amilyen.

még1x köszönöm a taxit :huh: :lol: ha tehetném, minden nap így akarnék közlekedni.

Megosztás:

Mi is épségben hazaértünk! A manta se a tali előtt se azóta nem füstöl..... :huh: így marhára nem értem,hogy Füri mit csinált vele fél perc alatt, hogy a kipuffmérésen, kb 4 km-es ózonjukat égetett a légkörbe. Még sose csinált ilyet. El is bujdostam szégyenembe, ki is dobom a motort jövő hónapban. :D

Nagyon jól éreztük magunkat, bár ez szerintem az alkoholista okleveleken is látszik, amikből 2 a mi szobánkban kötött ki.

- Atommanó: Bakker :lol:

BZMG. ^_^ B) :P :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.