rtomi Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Invictus, Áfonya, RTomi, jómagam eddig. De talizunk a Lurdynál még többekkel. Velem ne nagyon számoljatok. :huh: Mi reggel korán indulunk mert nem akarunk a picivel melegben kocsikázni. De lehet utolértek majd./vagy nem. ... a számom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Ok. Köcce. Amúgy Most mit kő moderálgatni??? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 sajna mi egyedül konvojozunk, mert Szegedről csak mi megyünk. legalábis úgy tudom. :huh: de legalább nem kell senkivel lépést tartanom. Ez most célzás volt? ^_^ :D B) :P :lol: Ám ha véletlen a keverő felé jártok (bár tudom kis kitérő lenne) vendégeim vagytok egy fresh forró kávéra.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Velem ne nagyon számoljatok. :huh: Mi reggel korán indulunk mert nem akarunk a picivel melegben kocsikázni. De lehet utolértek majd./vagy nem. ... :lol: De csak megálltok pihenőt tartani? Mennyire korán indultok? Számodat tudtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ez most célzás volt? :lol: :D ^_^ B) :P Ám ha véletlen a keverő felé jártok (bár tudom kis kitérő lenne) vendégeim vagytok egy fresh forró kávéra.. :huh: óóó de régóta meg akarom kostolni azt a kávét :lol: , nameg már milyen régóta ígérted,hogy meghívsz. amúgy nem célzás volt, de most ,hogy így mondod....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Zééét fűzd meg, hogy csak Miattad jöjjön vissza szombat reggel :lol: ^_^ Én asszem nem talizok senkivel, lehúzok egyedül, hogy válogathassak a helyek között B) :P Biztos díjazná ezt az ötletet :huh: Hát jó ha senki akkor senki. Majd megbánjátok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Biztos díjazná ezt az ötletet :huh: Hát jó ha senki akkor senki. Majd megbánjátok ^_^ Ezért kell pénteken jönni :lol: Vízálló papucsot szerezz ám be B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Vízálló papucsot szerezz ám be ^_^ B) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Terv szerint mi reggel 8-9 közt megérkezünk... Mikor akartok indulni? 5-kor, vagy még korábban? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Mikor akartok indulni? 5-kor, vagy még korábban? :lol: ^_^ 3-4 óra körül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Készül a süti. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 3-4 óra körül :huh: Akkor nem fogok veletek konvojozni! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Készül a süti. :lol: http://kepfeltoltes.hu/090806/774902045200...ltoltes.hu_.jpg Így még elég meredek a kinézete ^_^ Inkább a készet linkeld! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ám ha véletlen a keverő felé jártok (bár tudom kis kitérő lenne) vendégeim vagytok egy fresh forró kávéra.. :huh: ..azon a nagy gépen főzöd? :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Így még elég meredek a kinézete :lol: Inkább a készet linkeld! :huh: Te kis szemét, akkor nem kapsz belőle ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Akkor nem fogok veletek konvojozni! :huh: :lol: Én fél 7 körül akarok indulni innen kcskemétről... ha addigra ideérsz, mehetünk 1ütt ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Én fél 7 körül akarok indulni innen kcskemétről... ha addigra ideérsz, mehetünk 1ütt :huh: Igazából még nem tudom, hogy mikorra leszek indulásra készen, mert még lesz egy kis szerelnivalóm is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Macisajt, légyszives majd egy kézi autómosó GPS koordinátáit firkáld be ha ráérsz. Mire odaérek csupa szutyok lesz a kocsim, valahol le kell csutakolni. Gépibe meg nem viszem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Igazából még nem tudom, hogy mikorra leszek indulásra készen, mert még lesz egy kis szerelnivalóm is. De most akkor nagyon bitang lesz a kisautó :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Macisajt, légyszives majd egy kézi autómosó GPS koordinátáit firkáld be ha ráérsz. Mire odaérek csupa szutyok lesz a kocsim, valahol le kell csutakolni. Gépibe meg nem viszem. :huh: PIO-ba nincs benne? Mondjuk egy OMV vagy MOL ott van kézi mosó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ezért kell pénteken jönni ^_^ Vízálló papucsot szerezz ám be B) :P :lol: anélkül be sem engednek? oké, akkor sütök papucsot meg viszek muffint. ööö... fordítva :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Készül a süti. B) :lol: :huh: Térkép is lesz benne? :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Csak a hétvégi feeling miatt... Megy két részeg ki a kocsmából, majd mikor már elhagyták úgy 300 méterre, megszólal az egyik: - Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni! Mire a másik: - Semmi baj, majd megtanítalak... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 őőőő Hukk..... böff Píísta megjött a pálesz naon fínom szílva! ^_^ :lol: Honap viszem! (ha marad belőle) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 őőőő Hukk..... böff Píísta megjött a pálesz naon fínom szílva! :D :lol: Honap viszem! (ha marad belőle) :huh: Csak módjával, nem kell előre elfáradni :lol: ^_^ B) Köszi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts