Stefan Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Én délre érkezem, akkor tudok majd beszállni a segítésbe :lol: Te leszel a kidobó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Te leszel a kidobó? :huh: Jah, és majd akkor végzek a melóval, amikor már az utolsókat rúgom :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Te leszel a kidobó? :huh: Te meg amilyen magas vagy olyan "hülye" is! kidobó mi?? mi a pék repedt térdének oda kidobó... inkább bedobó kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Te meg amilyen magas vagy olyan "hülye" is! kidobó mi?? mi a pék repedt térdének oda kidobó... inkább bedobó kell! :huh: Hát, a zene elől biztos menekülnek majd a szerencsétlenek! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Hát, a zene elől biztos menekülnek majd a szerencsétlenek! ^_^ B) Hát ha rock fest lesz akkor én leszek az első aki fut! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 am néztétek ezeket a koordinátákat? me nekem pont a 47esre esik a pozisön :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 am néztétek ezeket a koordinátákat? me nekem pont a 47esre esik a pozisön :huh: nézd meg a külföldieknek írt hozzászólásomban lévőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 am néztétek ezeket a koordinátákat? me nekem pont a 47esre esik a pozisön :huh: Nekem jó helyre esik kb. A Hosszúpályi felé vezető útra,kb ahol a piros karika van a térképen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Én majd megyek a füst után :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 M3-n ki jön Pest felől? Ha esetleg valaki akkor én 60-nál csatiznék :P Ha meg senki akkó kapjátok be :huh: :lol: ^_^ megyek egyedül B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 M3-n ki jön Pest felől? Ha esetleg valaki akkor én 60-nál csatiznék :P Ha meg senki akkó kapjátok be :huh: :lol: ^_^ megyek egyedül B) Kb 9-kor indul a menet az M3 kivezetőjéről. Lesz jópár autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Mé'? Félsz hogy akkor nem Te leszel a legszebb Omega? ^_^ :huh: Átadom ha ezen múlik :lol: most már asszem fordulnék vele egy kört B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 sajna mi egyedül konvojozunk, mert Szegedről csak mi megyünk. legalábis úgy tudom. :huh: de legalább nem kell senkivellépést tartanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Szombat reggelre már mindenki ott fog henteregni? Csak én indulok akkor Bp-ről? :lol: Nem jön valaki velem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Jah, és majd akkor végzek a melóval..................... Az király lenne, akkor nem kéne menni többet dolgozni! Bár több bérgyilkos már sikertelenül járt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Kb 9-kor indul a menet az M3 kivezetőjéről. Lesz jópár autó. Kik vannak benne, esetleg tudjak velük dumcsizni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 sajna mi egyedül konvojozunk, mert Szegedről csak mi megyünk. legalábis úgy tudom. :huh: de legalább nem kell senkivel lépést tartanom. Paksról én is egyedül megyek , amúgy meg nem vagyok a konvoj híve, engem ne tartson fel senki! :lol: Ha egyszer a paripa megindul nincs kantár mennie kell! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Paksról én is egyedül megyek , amúgy meg nem vagyok a konvoj híve, engem ne tartson fel senki! :huh: Ha egyszer a paripa megindul nincs kantár mennie kell! :D :lol: ^_^ B) Ja aztán megint +30-ba kerül a tali :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Kik vannak benne, esetleg tudjak velük dumcsizni :huh: Invictus, Áfonya, RTomi, jómagam eddig. De talizunk a Lurdynál még többekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Invictus, Áfonya, RTomi, jómagam eddig. De talizunk a Lurdynál még többekkel. Talizhatnánk a 60-nál lávő M3-s Mol-kúton? Kimennék fél tízre :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Talizhatnánk a 60-nál lávő M3-s Mol-kúton? Kimennék fél tízre :huh: Azt nem tudom, hogy a többiek meg akarnak-e állni ott, de megpróbálom megbeszélni. Ha nem is állunk meg, biztosan észreveszed a menetoszlopot, és csatlakozol. Ám kinézem a számod, és majd hívlak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Azt nem tudom, hogy a többiek meg akarnak-e állni ott, de megpróbálom megbeszélni. Ha nem is állunk meg, biztosan észreveszed a menetoszlopot, és csatlakozol. Ám kinézem a számod, és majd hívlak. Ok. Köcce. Amúgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Ok. Köcce. Amúgy Tudom. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Tudom. :huh: :lol: :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Szombat reggelre már mindenki ott fog henteregni? Csak én indulok akkor Bp-ről? :lol: Nem jön valaki velem? :huh: Zééét fűzd meg, hogy csak Miattad jöjjön vissza szombat reggel ^_^ B) Én asszem nem talizok senkivel, lehúzok egyedül, hogy válogathassak a helyek között :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts