Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

V. Hungarian Blitz Weekend 2009.08.07.-09.

mackosajt

Recommended Posts

No akkor a bulit a következő ütemben tervezem

Aztán óriási retro parti 80's-90's

a szokásos Whitney, melodie's Mc, Hadaway , Dr Alban , Mc hamer, Captain hollywood, Sash , 2 unlimited , korona, és társai..(KLF) (2-3 óra vagy amennyi igény van)

Remélem így mindenki megkapja a maga hangulatához szükséges zenét!

:huh:

Zsííííííírrr!!!!!

Megosztás:

• Hozzászólások 1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

jössz te is a 3.2 vel?

egyelőre úgy néz ki... Ma nekem is szilent cserém volt egyik oldalt, a másik oldalt holnap.. meg futóműállítás.. meg fékolajcsere volt, klímapucc, miegymás... de folyik a hátsó főtengelyszimeringem (azaz vszínű az folyik, mert új szelepfedél+tömítés van és friss mociolajnak néz ki :huh: Nem eszi, de rohadtul idegesít... Csüt reggel viszem váltóolajcserére, de egyelőre nem akarják bevállalni a szimmering cserét, így viszont 2x lesz töltve olajjal.. dilemma...

Megosztás:

van vmi listátok h milyen katok lesznek? bár lehet már leírtátok, de egyeNlőre muszáj vagyok nem visszaolvasni, ugyanis lusta vagyok. :huh:

Azon a listán pl nincs legszebb Omega, ezért sértődtem be és mentem messzire, hogy ne kelljen ott lennem.... de mivel tegnap óta úton vagyok napi 4000 km-t megtéve simán odaérek :lol: ^_^

Megosztás:

Xray! Ti mikor értek oda szlalomhoz tenni-venni? Én valamikor dél körül érkezem tán, hol keresselek majd titeket?

Terv szerint mi reggel 8-9 közt megérkezünk. De a helyszínt én sem tudom hol lesz, Anti sztem tudja... de megcsörgetsz és megpróbálom elmagyarázni majd vagy Anti :huh:

A szlalom helyszínre nem tudom mikor kell menni!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.