Gepard Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 No akkor a bulit a következő ütemben tervezem Aztán óriási retro parti 80's-90's a szokásos Whitney, melodie's Mc, Hadaway , Dr Alban , Mc hamer, Captain hollywood, Sash , 2 unlimited , korona, és társai..(KLF) (2-3 óra vagy amennyi igény van) Remélem így mindenki megkapja a maga hangulatához szükséges zenét! :huh: Zsííííííírrr!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 N 47,4672; E 21,6677 Ezek a rendes kordinátái a helynek ugyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 N 47,4672; E 21,6677 Ezek a rendes kordinátái a helynek ugyi? Van rendetlen is? :huh: blitz honlapon, meg itt is volt már párszor. Szerintem igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 N 47,4672; E 21,6677 Ezek a rendes kordinátái a helynek ugyi? A teleport nem jó, szal csak az utat figyeld :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 A teleport nem jó, szal csak az utat figyeld :huh: :lol: jössz te is a 3.2 vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 jössz te is a 3.2 vel? egyelőre úgy néz ki... Ma nekem is szilent cserém volt egyik oldalt, a másik oldalt holnap.. meg futóműállítás.. meg fékolajcsere volt, klímapucc, miegymás... de folyik a hátsó főtengelyszimeringem (azaz vszínű az folyik, mert új szelepfedél+tömítés van és friss mociolajnak néz ki :huh: Nem eszi, de rohadtul idegesít... Csüt reggel viszem váltóolajcserére, de egyelőre nem akarják bevállalni a szimmering cserét, így viszont 2x lesz töltve olajjal.. dilemma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 jössz te is a 3.2 vel? Mé'? Félsz hogy akkor nem Te leszel a legszebb Omega? ^_^ :huh: Átadom ha ezen múlik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Mé'? Félsz hogy akkor nem Te leszel a legszebb Omega? :lol: :huh: Átadom ha ezen múlik :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 az úgyis Futó-minilovag-G bálnájáé lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 van vmi listátok h milyen katok lesznek? bár lehet már leírtátok, de egyeNlőre muszáj vagyok nem visszaolvasni, ugyanis lusta vagyok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 van vmi listátok h milyen katok lesznek? bár lehet már leírtátok, de egyeNlőre muszáj vagyok nem visszaolvasni, ugyanis lusta vagyok. :lol: Van de egyeNlőre muszáj leszel visszaolvasni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Van de egyeNlőre muszáj leszel visszaolvasni... :huh: áh felejtős, nagyon meredeken emelkedik ez a lejtő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 áh felejtős, nagyon meredeken emelkedik ez a lejtő :huh: pusimikurac..... :lol: Druszám bálnája? Majd jól megvesztegetem a zsűrit, vagy tiltakozom Williams-szel karonfogva, de lehet Red Bullt viszek magammal ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 van vmi listátok h milyen katok lesznek? bár lehet már leírtátok, de egyeNlőre muszáj vagyok nem visszaolvasni, ugyanis lusta vagyok. :huh: Azon a listán pl nincs legszebb Omega, ezért sértődtem be és mentem messzire, hogy ne kelljen ott lennem.... de mivel tegnap óta úton vagyok napi 4000 km-t megtéve simán odaérek :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Azon a listán pl nincs legszebb Omega, ezért sértődtem be és mentem messzire, hogy ne kelljen ott lennem.... de mivel tegnap óta úton vagyok napi 4000 km-t megtéve simán odaérek ^_^ B) nah, végre kiutasítottak Magyarisztánból? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 nah, végre kiutasítottak Magyarisztánból? ^_^ B) Nem egészen.... sajna... :huh: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Azon a listán pl nincs legszebb Omega, ezért sértődtem be és mentem messzire, hogy ne kelljen ott lennem.... de mivel tegnap óta úton vagyok napi 4000 km-t megtéve simán odaérek :lol: ^_^ Hidd el, rajta van a listán :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Van rendetlen is? :lol: blitz honlapon, meg itt is volt már párszor. Szerintem igen. ^_^ Hát most honnan tudhattam volna hogy tényleg ez a "simagöröngyös" GPS koordináta? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 az úgyis Futó-minilovag-G bálnájáé lesz :lol: Akkor addig rendbe kéne szednem szegényemet? Hát az nem fog menni sajna, de még lehet így is ő lesz a legszebb az omegák közül B) ^_^ Na jó, ha Kori ott lesz, akkor nemszótam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Xray! Ti mikor értek oda szlalomhoz tenni-venni? Én valamikor dél körül érkezem tán, hol keresselek majd titeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Xray! Ti mikor értek oda szlalomhoz tenni-venni? Én valamikor dél körül érkezem tán, hol keresselek majd titeket? Terv szerint mi reggel 8-9 közt megérkezünk. De a helyszínt én sem tudom hol lesz, Anti sztem tudja... de megcsörgetsz és megpróbálom elmagyarázni majd vagy Anti :huh: A szlalom helyszínre nem tudom mikor kell menni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Terv szerint mi reggel 8-9 közt megérkezünk. De a helyszínt én sem tudom hol lesz, Anti sztem tudja... de megcsörgetsz és megpróbálom elmagyarázni majd vagy Anti :huh: A szlalom helyszínre nem tudom mikor kell menni! www.blitz-weekend.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 14:00-tól már megy a szlalom, így jó lenne aki tud ott segíteni ott lenne időben... a pálya már reggeltől a mienk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 14:00-tól már megy a szlalom, így jó lenne aki tud ott segíteni ott lenne időben... a pálya már reggeltől a mienk... :huh: Én délre érkezem, akkor tudok majd beszállni a segítésbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts