Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

V. Hungarian Blitz Weekend 2009.08.07.-09.

mackosajt

Recommended Posts

• Hozzászólások 1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

lesz

sőt.

nem véletlen sikerült összesen 55 db-osra a kollekció

:lol: asztapaszta! :huh: nehogymá ne jusson egy a mantának, aki 4 évvel fiatalabb idén a gazdájánál (mint minen éveben), aki 34, de a manta meg 30

Hátha szerencsém lesz. De amennyi piát viszünk, szerintem a szellemi vetélkedős kupa kilőve

B) pályázol a legalkeszebb nő díjjára, mi? :P

No akkor a bulit a következő ütemben tervezem

Péntek:

Kezdés: nemtom majd megmondják!

Karaokisok kivéreztetése a buli elején,egyidejűleg léggitár bemutató (Hajni kezdi a hangulatteremtést, mert én gondolok rátok is) (30 perc) De mivel szülinapja lesz (péntek ? szombat?) így neki az első dal a Halász judit - Boldog születés napot

SZOMBAT A SZÜLINAPOM!!!!! ^_^ én mindent megteszek azért, hogy kiröhögtessem magam, de leszögezem, hogy az angusszjángozás teljesen józanul nem megy annyira. AZ éneklés még hagyján, mert se józanul, se részegen nem tudok ; de legalább nem józanuul azzt hiszem, hogy tudom :lol:

Megosztás:

Na akkor mindenki megkapja a magáét Hajni!!! Mit vigyek koccintani szülinapunkra? Megint jó kis házibort, vagy inkább házipáleszt? az előbbiből iszok én is , de az utóbból duplán kell innod , mert én elhatárolódok a pálinkától B)

Neked is lesz szzülinapod? :huh: már nem úgy értem, mert azt tudom, hogy mindenkinek van, bnem csak nekem - de mostanában? :lol:

Törköly és gyümölcs van és megkérdezzük az árát , Kriszta koléganője árulja ^_^ Sajna anyós vegyese még nincs lefőzve!

Na, te is vazze megnézted az anyját (annak is pálinkáját), és elvetted a lányát :P

Megosztás:

Majd én viszek jó házipálinkát, mézzel bekeverve, úgy igazán ütőőőőőőőőőőős Keressétek Vasconát, vele leszek én is

<<<<<Julcsi voltam, a barátnője>>>>>

Hello Julcsi a barátnője ^_^ Örülök, hogy te is jössz B) Már úgyis rég láttuk a Rolit, de azért nem csak a kezében lévő pálinkáról fogjuk megismerni :lol:

Én mézet tudok vinni.

(egy méhésznél dolgozom másodállásilag) :huh:

No, a fele már meg is van :P

Megosztás:

Hello Julcsi a barátnője :lol: Örülök, hogy te is jössz :D Már úgyis rég láttuk a Rolit, de azért nem csak a kezében lévő pálinkáról fogjuk megismerni ^_^

Hát remélem is B) :P

No, a fele már meg is van :D

Viszek én mindent, van itthon méz is, meg pálinka is! viszont aki komolyan gondolja h vesz.....az tényleg szóljon, nehogy keveset vigyünk :huh: :lol:

Megosztás:

A nagy italozás közben ne felejtsete el senki, hogy ha pénteken gumit akar füstölni, akkor hozzon felnit, a gumit egy helyi gumis rádobja (14-15-ös méretek előnyben) Itt..

Ez a szlalom helyétől 2,5 km-re van, egyenesen, végig.

Meg akinek van hűtőtasija, mobil hűtője, mini hűtője, jobb, ha hozza magával, mert nagyon meleg lesz.

Megosztás:

SZOMBAT A SZÜLINAPOM!!!!! :lol: én mindent megteszek azért, hogy kiröhögtessem magam, de leszögezem, hogy az angusszjángozás teljesen józanul nem megy annyira. AZ éneklés még hagyján, mert se józanul, se részegen nem tudok ; de legalább nem józanuul azzt hiszem, hogy tudom ^_^

Oké Let's do it! B) Tudjuk hogy jó hangod van ugyhogy bármit mondasz felhasználható ellened! :huh:

Megosztás:

Neked is lesz szzülinapod? :lol: már nem úgy értem, mert azt tudom, hogy mindenkinek van, bnem csak nekem - de mostanában? ^_^

hát még szép :P . szokásomhoz híven a Blitzen tartom. Nameg az eljegyzési évfordulónkat is B) . Sajna most előrébb jött a Blizt így nekem is kicsit korábban kell öregednem, nade mit nekem pár nap! viszont a diópálesz kilőve, mert csak jövő hónapra lesz kész, pedig azt akartunk vinni. Most vadászhatok máshonnan.

Amúgy remélem a legalkeszebb nő díját nem én kapom, mert olyan régen voltam és olyan ritkán berúgva, hogy tán igaz se vót. Mert ugye ki más vigyázna az ittas férfiemberre hajnaltájban, mikor a szoba fele ténferegne! :lol: jó ha valaki legalább félig józan a családban.

ja és kissé veszélyben van a kipuff hangnyomásversenyre az icipici esélyem is,. mert le van törve a kipuffcsonk sarka, így nem tömít rendesen a cucc, sajna kissé kifúj a rendszer. :huh: de azért megnézzük mit tud a 25 éves , ifjú verdám!

Megosztás:

hát még szép B) . szokásomhoz híven a Blitzen tartom. Nameg az eljegyzési évfordulónkat is

:lol: húdefigyelek másokra ^_^ az eljegyzés az oké, mert a családi albumba is került arról kép, de a szülinapról lemaradtam :huh: bor lesz nálam :P attól neked sem lesz bajod :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.