mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Majd én viszek jó házipálinkát, mézzel bekeverve, úgy igazán ütőőőőőőőőőőős :lol: ^_^ B) Keressétek Vasconát, vele leszek én is :huh: <<<<<Julcsi voltam, a barátnője>>>>> Szuper :P De jelzem, hogy haza is szeretném hozni, tehát aki hoz gondoljon errePERrám pls. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Szuper :P De jelzem, hogy haza is szeretném hozni, tehát aki hoz gondoljon errePERrám pls. :lol: ááááá....ennyit el se tok vinni :lol: ^_^ B) mennyit vigyek?! :huh: kinek kell és mennyi, irjátok meg!!!!!???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 lesz sőt. nem véletlen sikerült összesen 55 db-osra a kollekció :lol: asztapaszta! :huh: nehogymá ne jusson egy a mantának, aki 4 évvel fiatalabb idén a gazdájánál (mint minen éveben), aki 34, de a manta meg 30 Hátha szerencsém lesz. De amennyi piát viszünk, szerintem a szellemi vetélkedős kupa kilőve B) pályázol a legalkeszebb nő díjjára, mi? :P No akkor a bulit a következő ütemben tervezem Péntek: Kezdés: nemtom majd megmondják! Karaokisok kivéreztetése a buli elején,egyidejűleg léggitár bemutató (Hajni kezdi a hangulatteremtést, mert én gondolok rátok is) (30 perc) De mivel szülinapja lesz (péntek ? szombat?) így neki az első dal a Halász judit - Boldog születés napot SZOMBAT A SZÜLINAPOM!!!!! ^_^ én mindent megteszek azért, hogy kiröhögtessem magam, de leszögezem, hogy az angusszjángozás teljesen józanul nem megy annyira. AZ éneklés még hagyján, mert se józanul, se részegen nem tudok ; de legalább nem józanuul azzt hiszem, hogy tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Na akkor mindenki megkapja a magáét Hajni!!! Mit vigyek koccintani szülinapunkra? Megint jó kis házibort, vagy inkább házipáleszt? az előbbiből iszok én is , de az utóbból duplán kell innod , mert én elhatárolódok a pálinkától B) Neked is lesz szzülinapod? :huh: már nem úgy értem, mert azt tudom, hogy mindenkinek van, bnem csak nekem - de mostanában? :lol: Törköly és gyümölcs van és megkérdezzük az árát , Kriszta koléganője árulja ^_^ Sajna anyós vegyese még nincs lefőzve! Na, te is vazze megnézted az anyját (annak is pálinkáját), és elvetted a lányát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Majd én viszek jó házipálinkát, mézzel bekeverve, úgy igazán ütőőőőőőőőőőős Keressétek Vasconát, vele leszek én is <<<<<Julcsi voltam, a barátnője>>>>> Hello Julcsi a barátnője ^_^ Örülök, hogy te is jössz B) Már úgyis rég láttuk a Rolit, de azért nem csak a kezében lévő pálinkáról fogjuk megismerni :lol: Én mézet tudok vinni. (egy méhésznél dolgozom másodállásilag) :huh: No, a fele már meg is van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Hello Julcsi a barátnője :lol: Örülök, hogy te is jössz :D Már úgyis rég láttuk a Rolit, de azért nem csak a kezében lévő pálinkáról fogjuk megismerni ^_^ Hát remélem is B) :P No, a fele már meg is van :D Viszek én mindent, van itthon méz is, meg pálinka is! viszont aki komolyan gondolja h vesz.....az tényleg szóljon, nehogy keveset vigyünk :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 A nagy italozás közben ne felejtsete el senki, hogy ha pénteken gumit akar füstölni, akkor hozzon felnit, a gumit egy helyi gumis rádobja (14-15-ös méretek előnyben) Itt.. Ez a szlalom helyétől 2,5 km-re van, egyenesen, végig. Meg akinek van hűtőtasija, mobil hűtője, mini hűtője, jobb, ha hozza magával, mert nagyon meleg lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Maci! Felvonulásos, városbabemenős konvojozás lesz? :huh: Mert nem olvastam sehol a plakáton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Maci! Felvonulásos, városbabemenős konvojozás lesz? :huh: Mert nem olvastam sehol a plakáton... hivatalos felvonulás idén nem lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 őszintén szólva, hivatalos formában biztos nem lesz. Sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Somewhere I found the exact GPS coordinates of events. Are these real for Saturday? N 47,4672; E 21,6677 Caos dragomije sto dolazite :lol: vidimo se tamo ja dolazim iz pravca wienna :huh: pozdrav Tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Maci! Felvonulásos, városbabemenős konvojozás lesz? :huh: Mert nem olvastam sehol a plakáton... Személy szerint én nem is bánom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Caos dragomije sto dolazite ^_^ vidimo se tamo ja dolazim iz pravca wienna :huh: pozdrav Tas Á, én nem hiszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 SZOMBAT A SZÜLINAPOM!!!!! :lol: én mindent megteszek azért, hogy kiröhögtessem magam, de leszögezem, hogy az angusszjángozás teljesen józanul nem megy annyira. AZ éneklés még hagyján, mert se józanul, se részegen nem tudok ; de legalább nem józanuul azzt hiszem, hogy tudom ^_^ Oké Let's do it! B) Tudjuk hogy jó hangod van ugyhogy bármit mondasz felhasználható ellened! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Neked is lesz szzülinapod? :lol: már nem úgy értem, mert azt tudom, hogy mindenkinek van, bnem csak nekem - de mostanában? ^_^ hát még szép :P . szokásomhoz híven a Blitzen tartom. Nameg az eljegyzési évfordulónkat is B) . Sajna most előrébb jött a Blizt így nekem is kicsit korábban kell öregednem, nade mit nekem pár nap! viszont a diópálesz kilőve, mert csak jövő hónapra lesz kész, pedig azt akartunk vinni. Most vadászhatok máshonnan. Amúgy remélem a legalkeszebb nő díját nem én kapom, mert olyan régen voltam és olyan ritkán berúgva, hogy tán igaz se vót. Mert ugye ki más vigyázna az ittas férfiemberre hajnaltájban, mikor a szoba fele ténferegne! :lol: jó ha valaki legalább félig józan a családban. ja és kissé veszélyben van a kipuff hangnyomásversenyre az icipici esélyem is,. mert le van törve a kipuffcsonk sarka, így nem tömít rendesen a cucc, sajna kissé kifúj a rendszer. :huh: de azért megnézzük mit tud a 25 éves , ifjú verdám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 hát még szép B) . szokásomhoz híven a Blitzen tartom. Nameg az eljegyzési évfordulónkat is :lol: húdefigyelek másokra ^_^ az eljegyzés az oké, mert a családi albumba is került arról kép, de a szülinapról lemaradtam :huh: bor lesz nálam :P attól neked sem lesz bajod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Á, én nem hiszem :huh: Mondtam, nem megy neked még annyira jól az ír nyelv :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Mondtam, nem megy neked még annyira jól az ír nyelv :huh: :lol: ^_^ - ez a toll biztos angol... - miért? - mert nem ír... -> association game ; stage 2 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 - ez a toll biztos angol... - miért? - mert nem ír... -> association game ; stage 2 B) :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 - ez a toll biztos angol... - miért? - mert nem ír... -> association game ; stage 2 :lol: Juj b4zki!Ez fájt így reggel! :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 :huh: van ott még hülyeség, ahonnan ez jött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 :huh: van ott még hülyeség, ahonnan ez jött :lol: Azt tudom!Efelől nincs kétségem! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 ^_^ van ott még hülyeség, ahonnan ez jött B) és nem félsz használni, mi? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 ( de nem kell aggódni, kiolvastam egy szuszra egy könyvet, teljesen a hatása alá kerültem, és még az aláírásomat is befrissítettem :huh: Légyszi frissítsd tovább, mert 3 sornál nem lehet hosszabb. Szabályzat topic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Légyszi frissítsd tovább, mert 3 sornál nem lehet hosszabb. Szabályzat topic. Megcsináltam Hajninak 3 sorosra az aláírását... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts