Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Engem nem is az készített ki ahogy kinéztél,hanem másnap reggel,amikor kijöttél! :huh: -Hogy aludtál? -Kicsit hánykolódtam! :lol: ^_^ B) Na de ki volt fent először, és a legszalonképesebb állapotban... hát én... :P Péééééék meg ezen butkak ki, hogy 8-kor már rég fent voltam, és rájuk vártam... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Zoli, Karcsi nektek néztem: Autós útvonalterv erre a helyre: Györ - Debrecen 361 km – körülbelül 3 óra 39 perc Aki ezek után azt mondja messze van azt lelövöm. Egy Johannesburg - Debrecen távot és "route"-ot is mondanál? Nagyon hálás lennék, ha tudnék követni vmit, hogy ne tévedjek el ^_^ B) :P :huh: :lol: Asszem el kell indulnom most, hogy kocsival odaérjek, de sajna a bérkocsit nem hozhatom el... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Na de ki volt fent először, és a legszalonképesebb állapotban... hát én... :lol: Péééééék meg ezen butkak ki, hogy 8-kor már rég fent voltam, és rájuk vártam... ^_^ B) Na psze, mikor te éledeztél én már az 5. cigim szítam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Engem nem is az készített ki ahogy kinéztél,hanem másnap reggel,amikor kijöttél! :huh: -Hogy aludtál? -Kicsit hánykolódtam! :lol: ^_^ B) Színeset ásítottál? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Aki tud az hozzon jóóóféle házziiiiiiipálllinkáát nekem pls. Természtesen kifizetem :P Köszi-köszi :lol: Majd én viszek jó házipálinkát, mézzel bekeverve, úgy igazán ütőőőőőőőőőőős :lol: ^_^ B) Keressétek Vasconát, vele leszek én is :huh: <<<<<Julcsi voltam, a barátnője>>>>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Majd én viszek jó házipálinkát, mézzel bekeverve, úgy igazán ütőőőőőőőőőőős :lol: ^_^ B) Keressétek Vasconát, vele leszek én is :huh: <<<<<Julcsi voltam, a barátnője>>>>> Mézzel elrontani a jó páleszt V-TECH! :P :lol: Üdv Tasnak , momeg neki a notbookot otthon ne hagyja! :D :D <<<<<<<<<<<< HOPP kevertem tasconával :D mindegy Vascónának is üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Mézzel elrontani a jó páleszt V-TECH! :huh: :lol: Üdv Tasnak , momeg neki a notbookot otthon ne hagyja! ^_^ B) <<<<<<<<<<<< HOPP kevertem tasconával :P mindegy Vascónának is üdv! most jelenleg Zalából írok... majd BW-re megyek Debrecenbe... :lol: :D :D úgyhogy majd átadom üdvözleted ha odaérek! majd ha megkóstoljátok a mézespálinkát, akkor nem mondjátok h elrontja a méz .... !!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 most jelenleg Zalából írok... majd BW-re megyek Debrecenbe, és maradok kicsit "nyaralni" :huh: :lol: ^_^ majd ha megkóstoljátok a mézespálinkát, akkor nem mondjátok h elrontja a méz .... !!!!!!! ittam mézest, mondjuk jobban lecsúszik úgy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Tudom én azt....iszod mint állat, mert édes, aztán egyszercsak kifekszel ^_^ de ha nem bírjátok, akkor nem is viszek :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 ittam mézest, mondjuk jobban lecsúszik úgy :lol: Én mézet tudok vinni. (egy méhésznél dolgozom másodállásilag) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Én mézet tudok vinni. (egy méhésznél dolgozom másodállásilag) :huh: Nálunk saját méz van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Programtervezet V. Blitz Weekend Opel Találkozó 2009. augusztus 7-9. Péntek: 12.00 - vendégek érkezése, szálláshelyek elfoglalása 14.00 - 20.00 Szlalom, Drift bemutató, gumifüstölés az Állatvásár területén. (WC, Büfé a helyszínen) 20.00 - 22.00 Átvonulás az esti discohoz + opcionálisan vacsi 22.00 - 05.00 Disco, Dj Blitz Szombat: 11:00-14:00 Hengerfejhajítás 13:30-15:30 Talicskatoló páros verseny 14:00-15:30 Alkatrész felismerő verseny 12:00-tól beállás az Autós szépségversenyre, 14:00-15:00-ig zsűrizés 15:00-16:00 HIFI hangnyomás verseny 16:00-17:00 Kipufogó hangnyomás verseny: 19:00-22:00 Eredményhirdetések 22:00 – 5:00 – Disco, Dj Blitz Vasárnap: Józanodás, Táborbontás A jelen állás szerinti végleges programtervezet... A programváltoztatás jogát fenntartjuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 én is kérek pálinkát :lol: de csak módjával :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 én is kérek pálinkát :lol: de csak módjával :huh: lesz megint kötött fogású bírkó?? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 lesz megint kötött fogású bírkó?? :lol: jah most jön a döntő :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 jah most jön a döntő :huh: :lol: ^_^ B) Az álladra is vigyázz most a superherozás közben! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Vigyázzatok mert a kötött fogásban csak deréktól felfelé szabad fogni. Lábra, kukira nem. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Vigyázzatok mert a kötött fogásban csak deréktól felfelé szabad fogni. Lábra, kukira nem. :lol: ^_^ Az előbb megnéztem, és ha feláll akkor nekem derék fölé ér, most akkor mi van??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Az előbb megnéztem, és ha feláll akkor nekem derék fölé ér, most akkor mi van??? :huh: De ne görnyedj az nem ér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Vigyázzatok mert a kötött fogásban csak deréktól felfelé szabad fogni. Lábra, kukira nem. :huh: :lol: Anatómiailag helyesen írjunk. ^_^ Meg amúgyis a pénisz egy sokkal szebb szó rá, ettől sokkal elegánsabbnak fennköltebbenk érzed a szerszámot. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Anatómiailag helyesen írjunk. :huh: Meg amúgyis a pénisz egy sokkal szebb szó rá, ettől sokkal elegánsabbnak fennköltebbenk érzed a szerszámot. ^_^ Én akkor érzem fennköltnek, ha úgy szólítom:nagyfiú! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veselko Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 What you have schedule for Saturday? When it is good that we have with you? Do you have any competition for the rebuilt vehicle? We have 718 km. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 What you have schedule for Saturday? When it is good that we have with you? Do you have any competition for the rebuilt vehicle? We have 718 km. :huh: Friday: 12.00 - guests arrive, room etc. 14.00 - 20.00 Slalom, Drift show, burnout show at This place (toilet, drink bar etc) 20.00 - 22.00 move back to N 47,4672; E 21,6677 22.00 - 05.00 Disco, Dj Blitz Saturday: 11:00-14:00 cylinder head throwing 13:30-15:30 wheelbarrow pushing race 14:00-15:30 Parts knowing competition 12:00- stage in for Car Beauty contest, 14:00-15:00-ig Judging 15:00-16:00 HIFI measuring contest 16:00-17:00 Exhaust measuring contest 19:00-22:00 announcements of results 22:00 - Disco, Dj Blitz Have a nice trip! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veselko Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Somewhere I found the exact GPS coordinates of events. Are these real for Saturday? N 47,4672; E 21,6677 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Somewhere I found the exact GPS coordinates of events. Are these real for Saturday? N 47,4672; E 21,6677 Yes! U can see it on the map. This coordinates are on the Vig-Kend Major's site. This point is on the road, where u can see the big table of the place. :huh: Just turn left there, to get in. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts