Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

V. Hungarian Blitz Weekend 2009.08.07.-09.

mackosajt

Recommended Posts

menj a p..ba :( :)

Hát ne mán...nem azéé veszek ilyen autókat, hogy nézegessem a ház előtt, arra egy makett is elég... (Bocs Makett...)

Én szeretem az autóimat, vigyázok is rájuk, azt sem lehet elmondani, hogy nem költök rá, hát akkor ennyivel csak meghálálhatja, hogy kihasználom amit tud... ez persze nem egyenlő a tönkretétellel...de nyilván egyes alkatrészeket sűrűbben kell cserélni aktívabb igénybevétel esetén... :P

Megosztás:

• Hozzászólások 1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Hát ne mán...nem azéé veszek ilyen autókat, hogy nézegessem a ház előtt, arra egy makett is elég... (Bocs Makett...)

Én szeretem az autóimat, vigyázok is rájuk, azt sem lehet elmondani, hogy nem költök rá, hát akkor ennyivel csak meghálálhatja, hogy kihasználom amit tud... ez persze nem egyenlő a tönkretétellel...de nyilván egyes alkatrészeket sűrűbben kell cserélni aktívabb igénybevétel esetén... :D

És ki nézegeti? nebaszmá :) Én is használom nap mint nap csak nem úgy mint te! Na és? :lol: Mivan fáj ha valaki tud vigyázni a dolgaira? :( :P :hiya:

Megosztás:

Na ki nyer ma ?

Ki melyiket fogja hazavinni ? :)

Csak bele ne szédüljetek a nagy csillogásba :(

Atommancinak már kifejtettem, mivel nem lesz legszebb Omega kategória, gondolkodom, hogy ne sértődjek-e be, és távolságtartó magatartásommal próbáljam szétzúzni a BW-t :P :hiya: :lol:

Megosztás:

No akkor a bulit a következő ütemben tervezem

Péntek:

Kezdés: nemtom majd megmondják! :lol:

Karaokisok kivéreztetése a buli elején,egyidejűleg léggitár bemutató (Hajni kezdi a hangulatteremtést, mert én gondolok rátok is) ^_^ (30 perc) De mivel szülinapja lesz (péntek ? szombat?) így neki az első dal a Halász judit - Boldog születés napot

Aztán óriási retro parti 80's-90's

a szokásos Whitney, melodie's Mc, Hadaway , Dr Alban , Mc hamer, Captain hollywood, Sash , 2 unlimited , korona, és társai.. (2-3 óra vagy amennyi igény van)

Utána Modern tánczene azaz a mostani trendi zene.

Hajnalban (mármint nem a Hajniban B)) Egy kis kommersz minimal az ínyenceknek (csak hogy Redi is lelazuljon kiicsit psze meg én is :P)

Szombat:

Meglátjuk hogy sikerül a péntek :huh: és annak fényében lesz a szombat is!

Szeretnék egy ilyen részt: Te csinálod a bulit!

Ami abból áll, hogy aki szívesen hallana egy két számot az odajön egy flash drive-al vagy CD/DVD vel és megmondja mit szeretne hallani, csinálok egy mappát

oda bemásolom és keverés nélkül dobálom a kívánságokat befelé (1-2 óra időtartam)

A többit meglátjuk!

Remélem így mindenki megkapja a maga hangulatához szükséges zenét!

:lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.