Atommanó Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 menj a p..ba :( :) Hát ne mán...nem azéé veszek ilyen autókat, hogy nézegessem a ház előtt, arra egy makett is elég... (Bocs Makett...) Én szeretem az autóimat, vigyázok is rájuk, azt sem lehet elmondani, hogy nem költök rá, hát akkor ennyivel csak meghálálhatja, hogy kihasználom amit tud... ez persze nem egyenlő a tönkretétellel...de nyilván egyes alkatrészeket sűrűbben kell cserélni aktívabb igénybevétel esetén... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 ez persze nem egyenlő a tönkretétellel... :) nem, mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 :( nem, mi? :P :hiya: :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Ha a versenyre, akkor azt majd a helyszínen, ha segíteni akkor a segítő topikban... :( Igazából a hangversenyeket bonyolítja bakonyi pisti, sztem max 1 ember kell neki mellé, de majd ott kiderül. Bocs, hogy eltérek a témától :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Hát ne mán...nem azéé veszek ilyen autókat, hogy nézegessem a ház előtt, arra egy makett is elég... (Bocs Makett...) Én szeretem az autóimat, vigyázok is rájuk, azt sem lehet elmondani, hogy nem költök rá, hát akkor ennyivel csak meghálálhatja, hogy kihasználom amit tud... ez persze nem egyenlő a tönkretétellel...de nyilván egyes alkatrészeket sűrűbben kell cserélni aktívabb igénybevétel esetén... :D És ki nézegeti? nebaszmá :) Én is használom nap mint nap csak nem úgy mint te! Na és? :lol: Mivan fáj ha valaki tud vigyázni a dolgaira? :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2009 http://blitz.mackosajt.fotoalbum.hu - itt a többi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Na ki nyer ma ? Ki melyiket fogja hazavinni ? :) Csak bele ne szédüljetek a nagy csillogásba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2009 Amit Pesta linkelt kép, azon kb. az 50%-a látszik a kupáknak. Sajna egyszerre nem fértek fel az ágyra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Na ki nyer ma ? Ki melyiket fogja hazavinni ? :) Csak bele ne szédüljetek a nagy csillogásba :( Atommancinak már kifejtettem, mivel nem lesz legszebb Omega kategória, gondolkodom, hogy ne sértődjek-e be, és távolságtartó magatartásommal próbáljam szétzúzni a BW-t :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2009 Atommancinak már kifejtettem, mivel nem lesz legszebb Omega kategória, gondolkodom, hogy ne sértődjek-e be, és távolságtartó magatartásommal próbáljam szétzúzni a BW-t :( :P :hiya: lesz sőt. nem véletlen sikerült összesen 55 db-osra a kollekció :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 :) óóóóóóóóóóóó de szépek!!! REmélem a legtisztább szélvédőért nem kapok, de azért ringbe szállok valamelyik kupáért. Hátha szerencsém lesz. De amennyi piát viszünk, szerintem a szellemi vetélkedős kupa kilőve :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 No akkor a bulit a következő ütemben tervezem Péntek: Kezdés: nemtom majd megmondják! :lol: Karaokisok kivéreztetése a buli elején,egyidejűleg léggitár bemutató (Hajni kezdi a hangulatteremtést, mert én gondolok rátok is) ^_^ (30 perc) De mivel szülinapja lesz (péntek ? szombat?) így neki az első dal a Halász judit - Boldog születés napot Aztán óriási retro parti 80's-90's a szokásos Whitney, melodie's Mc, Hadaway , Dr Alban , Mc hamer, Captain hollywood, Sash , 2 unlimited , korona, és társai.. (2-3 óra vagy amennyi igény van) Utána Modern tánczene azaz a mostani trendi zene. Hajnalban (mármint nem a Hajniban B)) Egy kis kommersz minimal az ínyenceknek (csak hogy Redi is lelazuljon kiicsit psze meg én is :P) Szombat: Meglátjuk hogy sikerül a péntek :huh: és annak fényében lesz a szombat is! Szeretnék egy ilyen részt: Te csinálod a bulit! Ami abból áll, hogy aki szívesen hallana egy két számot az odajön egy flash drive-al vagy CD/DVD vel és megmondja mit szeretne hallani, csinálok egy mappát oda bemásolom és keverés nélkül dobálom a kívánságokat befelé (1-2 óra időtartam) A többit meglátjuk! Remélem így mindenki megkapja a maga hangulatához szükséges zenét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 No akkor a bulit a következő ütemben tervezem Jól hangzik a dolog. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Ez így szerintem nagyon patent lesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Na akkor mindenki megkapja a magáét :huh: . Hajni!!! Mit vigyek koccintani szülinapunkra? Megint jó kis házibort, vagy inkább házipáleszt? az előbbiből iszok én is , de az utóbból duplán kell innod , mert én elhatárolódok a pálinkától :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Aki tud az hozzon jóóóféle házziiiiiiipálllinkáát nekem pls. Természtesen kifizetem :huh: Köszi-köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Aki tud az hozzon jóóóféle házziiiiiiipálllinkáát nekem pls. Természtesen kifizetem :huh: Köszi-köszi :lol: Törköly és gyümölcs van és megkérdezzük az árát , Kriszta koléganője árulja ^_^ Sajna anyós vegyese még nincs lefőzve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Törköly és gyümölcs van és megkérdezzük az árát , Kriszta koléganője árulja ^_^ Sajna anyós vegyese még nincs lefőzve! Paksi sötétbenvilágítós... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Paksi sötétbenvilágítós... :huh: :lol: Ne kötözködj Superman! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Ne kötözködj Superman! :huh: Nem rossz az... max megtaláltok majd abban a bokorban ahonnan a fény jön... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Törköly és gyümölcs van és megkérdezzük az árát , Kriszta koléganője árulja :huh: Sajna anyós vegyese még nincs lefőzve! KÖsziiiiii :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Nem rossz az... max megtaláltok majd abban a bokorban ahonnan a fény jön... :huh: Már csak arra vagyok kiváncsi, ki fog megtalálni, ha mindeki majd valahol fekszik :lol: ^_^ B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Már csak arra vagyok kiváncsi, ki fog megtalálni, ha mindeki majd valahol fekszik ^_^ B) :P :lol: :D Lehet senki, viszont a debreceni repülőtér üres lesz mert az összes gép a Majorban fog leszállni... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Lehet senki, viszont a debreceni repülőtér üres lesz mert az összes gép a Majorban fog leszállni... :huh: :lol: ^_^ B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Nem rossz az... max megtaláltok majd abban a bokorban ahonnan a fény jön... :huh: Engem nem is az készített ki ahogy kinéztél,hanem másnap reggel,amikor kijöttél! :lol: -Hogy aludtál? -Kicsit hánykolódtam! ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts