manta Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 És akkor iszol velem a szülinapod tiszteletér :) e? Én a legittasabb luvnya címére pályázom :( :hiya: szóval minden körülmények között iszok mindenkivel, aki szükségét érzi annak, hogy felköszöntsön az általa hozott piával :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 hogy felköszöntsön az általa hozott piával :( Ami kurv@ meleg lessz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 http://www.opelforum.hu/index.php?autocom=...si&img=2582 Felkerült nekem is. Köszönet Tomi23-nak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ami kurv@ meleg lessz! :) nyugalom, csigavér. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Megnyugodtam, nem csak nekem lett ferde. :( Lehet, hogy nekem is ferdére sikerült egy picit :) THX Thomas! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Lehet, hogy nekem is ferdére sikerült egy picit :) http://kepfeltoltes.hu/090728/V._Blitz_002...ltoltes.hu_.jpg THX Thomas! :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Lehet, hogy nekem is ferdére sikerült egy picit :) http://kepfeltoltes.hu/090728/V._Blitz_002...ltoltes.hu_.jpg THX Thomas! :P Ha úgy állsz a padkára, akkor nem ferde. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Ha úgy állsz a padkára, akkor nem ferde. :hiya: :) Ha a nagymamának gyíkja lenne ő lenne a nagyfater ! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 a pályanaposat segítek feltenni a blitzen? mert lesz pályanap szeptember 12. és azt is reklámozni kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAPtile Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Ahoj! Ha netán neveznék kipuffra, hol tegyem?! Maci: csörgettelek a matrinyáért, hogy legyen?! (sztem nem értél már rá 18:00-körül) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Ahoj! Ha netán neveznék kipuffra, hol tegyem?! Ha a versenyre, akkor azt majd a helyszínen, ha segíteni akkor a segítő topikban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2009 Hülgyeim/Uraim, aki akar gumit füstölni a pénteki program zárásaként, vagy közben, akkor az hozzon felnit, és az állatvásártól kb. 2 km-re egy gumisműhelyben ingyen dobnak majd neki durrantható gumit rá! Lehetőleg 14-15-ös méretekben gondolkozzatok! Nem mellékesen díjazzuk is eme nemes cselekedetet! :) Természetesen lehet repetázni is a gumisnál. Ha nagyon sok a jelentkező, akkor megoldható, hogy mi szállítgassuk a felniket. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Hülgyeim/Uraim, aki akar gumit füstölni a pénteki program zárásaként, vagy közben Az jó anyag? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2009 Az jó anyag? :( :P Kisgyerekek nem szívhatják! :hiya: ne forgassad ki a szavamat, mert elveszem a homokozó készleted :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Hülgyeim/Uraim, aki akar gumit füstölni a pénteki program zárásaként, vagy közben, akkor az hozzon felnit, és az állatvásártól kb. 2 km-re egy gumisműhelyben ingyen dobnak majd neki durrantható gumit rá! Lehetőleg 14-15-ös méretekben gondolkozzatok! Nem mellékesen díjazzuk is eme nemes cselekedetet! :hiya: Természetesen lehet repetázni is a gumisnál. Ha nagyon sok a jelentkező, akkor megoldható, hogy mi szállítgassuk a felniket. :lol: És a Csergő is kivonul teljes harci díszben , hogy a szlalom után esetleg közben felmerülő alkatrészeket potolni tudjátok a kocsitokba! :) :( Jó szerelgetést majd utána :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2009 És a Csergő is kivonul teljes harci díszben , hogy a szlalom után esetleg közben felmerülő alkatrészeket potolni tudjátok a kocsitokba! :) :( Jó szerelgetést majd utána :P Azé azt nem mondod, hogy Tascona vadkerti mutatványai, meg a Seni mutatványai nem tetszettek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Azé azt nem mondod, hogy Tascona vadkerti mutatványai, meg a Seni mutatványai nem tetszettek? Én ilyet nemmondtam! :( Örülnék ha ugy tudnám rugni! :P Én is résztvennék ilyenben HA nem sajnálnám az autóm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2009 150-ért most fullos B senit vehetsz, azzal lehet prögni. Kukk az eladó totyik. szkjúzmí a reklámért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 150-ért most fullos B senit vehetsz, azzal lehet prögni. Kukk az eladó totyik. szkjúzmí a reklámért Ha lenne még +150 em akkor tennék hozzá és lefényeztetném az az astrát, velem az a baj hogy nemcsak a sajátom sajnálom hanem másét is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Azé azt nem mondod, hogy Tascona vadkerti mutatványai, meg a Seni mutatványai nem tetszettek? most nem is tudom, hogy hozza e az asconát, vagy mással jön... :( Én ilyet nemmondtam! :hiya: Örülnék ha ugy tudnám rugni!. Én is résztvennék ilyenben HA nem sajnálnám az autóm! . Drága Xray! Ahhoz bizony autó is kell :lol: A te kis első kerekesed nem tud ilyet :D Az erre termett autók meg erre vannak :P Hajninéni is rúgta, amíg össze nem törte, és azóta azt nem hiszi, hogy nem is tud vezetni :D és tényleg nem... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 most nem is tudom, hogy hozza e az asconát, vagy mással jön... :( Drága Xray! Ahhoz bizony autó is kell :hiya: A te kis első kerekesed nem tud ilyet :lol: Az erre termett autók meg erre vannak :P Hajninéni is rúgta, amíg össze nem törte, és azóta azt nem hiszi, hogy nem is tud vezetni :D és tényleg nem... :) :D Hát ez bizony így van , az én kis első kerekesem nem jó erre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 És a Csergő is kivonul teljes harci díszben , hogy a szlalom után esetleg közben felmerülő alkatrészeket potolni tudjátok a kocsitokba! :) :( Jó szerelgetést majd utána :P Hisztis picsa... :hiya: látom nálad Te vagy az autóért... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Hisztis picsa... :( látom nálad Te vagy az autóért... :P :hiya: Így van! És leszarom hogy ki mit gondol.... :lol: De azért azt majd olvasd vissza mikor írtam hibát (apróságon kívül) vagy mikor panaszkodtam meg szidtam az autóm mint amit sokan megtettek! :) Tudom én vagyok az ügyeletes köcsög , ezt is értem de ezt is leszarom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Én sem sírtam...sose... hibát viszont néha írtam... de cserében ma a Dózsa György útra keresztben érkeztem... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Én sem sírtam...sose... hibát viszont néha írtam... de cserében ma a Dózsa György útra keresztben érkeztem... :( :P menj a p..ba :hiya: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts