Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

V. Hungarian Blitz Weekend 2009.08.07.-09.

mackosajt

Recommended Posts

Hát jól... nem te mondtad, hogy megcsináltad rá a mixet??? Az meg megy magától nem??? Nem kell ott állni mellette... :)

Van 36 óra anyagom.... de igen készül a 6 órás cucc mert sztem már mindenki betéve tudja melyik mixemben mi után mi jön , kivétel a 2009 es mert azt meg nemsokan halották... de bw-re és direkt arra a sessionra lessz mix igen! :(

Megosztás:

• Hozzászólások 1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Hát akkor ezt jól meg beszéltétek , mert nekem olyan infóm van hogy 2-8 ig kell valami muzsik..... szal azért kérdezz utána!

A lényeg, hogy neked este kell a főszerepben lenni. :(

Ott "háttérzaj" lesz bőven. :P

Ahogy Anti is írta, egy mix és más semmi, ... a vágyam csak ennyi, és csendben túl lenni, rajta már. :)

Megosztás:

A lényeg, hogy neked este kell a főszerepben lenni. :hiya:

Ott "háttérzaj" lesz bőven. :lol:

Ahogy Anti is írta, egy mix és más semmi, ... a vágyam csak ennyi, és csendben túl lenni, rajta már. :(

Jóvan' gyerekek , nekem olyan mindegy minta szélső háznak :P

Este viszont szeretnék jól elbújni valami titkos helyre! :)

Megosztás:

FIGYELEM!!!

Megkaptam e szülinapi ajándékom (az egyik egy mikrofon állvány, de ez most nem érdekes): (a másik) egy alkohol szonda!!!!

Ennek fényében a Manta Family versenyt hirdet meg:

Keressük a találkozó legalkoholosabb befolyásoltság alatt álló emberét!

Végre új értelmet adunk az ivásnak az eddig megszokottak mellett!

Bárki nevezhet nálunk, aki megkeres minket!

Aki nem ismerne, ez vagyok én. Ha valaki így sem ismerne meg, akkor ide gyertek.

Szabály: Alkohol fogyasztás után negyed óra elteltéig, és dohányzás után minimum 3 percig nem mérünk! A szonda csak ezután ad korrekt eredményt. A hitelesség kedvéért a negyed órát társaságunkban kell eltöltenie (ez külön büntetés), vagy becsület szóra meg kell esküdnie, hogy a szabályok szerint jelentkezett mérésre. Úgyis rájövünk, ha nem így van, mert kijelzi a szonda :)

Mindenki megnyugodhat: a szonda 4 ezrelékig mér, ami gyakorlatilag már detoxikáló után kiált, halálközeli élményt jelent :P Az alábbiak szerint értékelheti majd mindenki a teljesítményét:

0 � 0,2�

Az alkoholfogyasztás nem bizonyítható. Ennyi alkoholtól enyhén beszédesebb lesz a fogyasztó.

0,21-0,50�

Ivott, de alkoholosan nem befolyásolt. Kezdődő tünetek: a látómező beszükül, romló távolságbecslés, a figyelem lankad.

0,51-0,80�

Igen enyhe alkoholos befolyásoltság. A reakcióképesség határozottan romlik, a kockázatvállalási hajlandóság növekszik.

0,81-1,50�

Enyhe alkoholos befolyásoltság. Megjelennek az első egyensúlyzavarok, a látómező beszűkül, csőlátás alakul ki. A gátlások jelentősen csökkennek és beszédzavarok lépnek fel. Tovább növekszik a kockázatvállalási hajlandóság és az agresszivítás.

1,51-2,50�

Közepes alkoholos befolyásoltság. Erős koordinációs és egyensúlyzavarok. Hebegő beszéd.

2,51-3,50�

Súlyos alkoholos befolyásoltság. Az öntudat beszűkülése, bénulási tünetek, kettőslátás és emlékezetvesztés.

3,51� felett

Igen súlyos alkoholos befolyásoltság. Életveszélyes tünetek. Fenyegető légzésbénulás, ami kómához majd halálhoz vezethet. 5�-től majdnem minden esetben beáll a halál.

Remélem a klub vezetősége megáld minket két biankó oklevéllel, hogy hivatalos keretek között is igazoljuk a férfi és a női kategóriában nyert opel fanokat :(

Megosztás:

FIGYELEM!!!

Megkaptam e szülinapi ajándékom (az egyik egy mikrofon állvány, de ez most nem érdekes): (a másik) egy alkohol szonda!!!!

Ennek fényében a Manta Family versenyt hirdet meg:

Keressük a találkozó legalkoholosabb befolyásoltság alatt álló emberét!

Végre új értelmet adunk az ivásnak az eddig megszokottak mellett!

Bárki nevezhet nálunk, aki megkeres minket!

Aki nem ismerne, ez vagyok én. Ha valaki így sem ismerne meg, akkor ide gyertek.

Nyerjek? :)

Megosztás:

:lol: jaffát lehet inni, csak alkoholt nem :D de valahogy sejtettem, hogy ez lesz a legnehezebb része :D de valamit valammiért :hiya:

Hajni lehet Én is csatlakozok a jaffa iváshoz! :(

Ma voltam fogdokinál és gyogyszeres tömést kaptam! :P

Szerintetek lehet rá inni,mert 10én veszik ki! :)

Megosztás:

Hajni lehet Én is csatlakozok a jaffa iváshoz! :P

Ma voltam fogdokinál és gyogyszeres tömést kaptam! :D

Szerintetek lehet rá inni,mert 10én veszik ki! :(

:hiya: lehet! Mindenre lehet inni! :D addigra az már úgyis csak dísz lesz, a hatását már kifejti addigra :lol: de ez most komoly! :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.