Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Hát jól... nem te mondtad, hogy megcsináltad rá a mixet??? Az meg megy magától nem??? Nem kell ott állni mellette... :) Van 36 óra anyagom.... de igen készül a 6 órás cucc mert sztem már mindenki betéve tudja melyik mixemben mi után mi jön , kivétel a 2009 es mert azt meg nemsokan halották... de bw-re és direkt arra a sessionra lessz mix igen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2009 Hát akkor ezt jól meg beszéltétek , mert nekem olyan infóm van hogy 2-8 ig kell valami muzsik..... szal azért kérdezz utána! A lényeg, hogy neked este kell a főszerepben lenni. :( Ott "háttérzaj" lesz bőven. :P Ahogy Anti is írta, egy mix és más semmi, ... a vágyam csak ennyi, és csendben túl lenni, rajta már. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 A lényeg, hogy neked este kell a főszerepben lenni. :hiya: Ott "háttérzaj" lesz bőven. :lol: Ahogy Anti is írta, egy mix és más semmi, ... a vágyam csak ennyi, és csendben túl lenni, rajta már. :( Jóvan' gyerekek , nekem olyan mindegy minta szélső háznak :P Este viszont szeretnék jól elbújni valami titkos helyre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Jóvan' gyerekek , nekem olyan mindegy minta szélső háznak :P Este viszont szeretnék jól elbújni valami titkos helyre! :) megvédünk ne félj :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 megvédünk ne félj :P nem félek én :) Csak egy ötlet volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 nem félek én :) Csak egy ötlet volt :( akkor építünk betonszarkofágot a használt radiokatív elemeknek :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 akkor építünk betonszarkofágot a használt radiokatív elemeknek :P :hiya: Viszek kamu fűtőelemet és körberakom magam , és kiírom a dózisteljesítményt hogy aki a közelébe jön az megfog halni! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Viszek kamu fűtőelemet és körberakom magam , és kiírom a dózisteljesítményt hogy aki a közelébe jön az megfog halni! :) :( gondolod h a sok szomjas ember még el is olvassa olyan távolról a szöveget?? :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 gondolod h a sok szomjas ember még el is olvassa olyan távolról a szöveget?? :) :( hát valószínű hogy mindenki szarna a farmra hogy mivan! :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 FIGYELEM!!! Megkaptam e szülinapi ajándékom (az egyik egy mikrofon állvány, de ez most nem érdekes): (a másik) egy alkohol szonda!!!! Ennek fényében a Manta Family versenyt hirdet meg: Keressük a találkozó legalkoholosabb befolyásoltság alatt álló emberét! Végre új értelmet adunk az ivásnak az eddig megszokottak mellett! Bárki nevezhet nálunk, aki megkeres minket! Aki nem ismerne, ez vagyok én. Ha valaki így sem ismerne meg, akkor ide gyertek. Szabály: Alkohol fogyasztás után negyed óra elteltéig, és dohányzás után minimum 3 percig nem mérünk! A szonda csak ezután ad korrekt eredményt. A hitelesség kedvéért a negyed órát társaságunkban kell eltöltenie (ez külön büntetés), vagy becsület szóra meg kell esküdnie, hogy a szabályok szerint jelentkezett mérésre. Úgyis rájövünk, ha nem így van, mert kijelzi a szonda :) Mindenki megnyugodhat: a szonda 4 ezrelékig mér, ami gyakorlatilag már detoxikáló után kiált, halálközeli élményt jelent :P Az alábbiak szerint értékelheti majd mindenki a teljesítményét: 0 � 0,2� Az alkoholfogyasztás nem bizonyítható. Ennyi alkoholtól enyhén beszédesebb lesz a fogyasztó. 0,21-0,50� Ivott, de alkoholosan nem befolyásolt. Kezdődő tünetek: a látómező beszükül, romló távolságbecslés, a figyelem lankad. 0,51-0,80� Igen enyhe alkoholos befolyásoltság. A reakcióképesség határozottan romlik, a kockázatvállalási hajlandóság növekszik. 0,81-1,50� Enyhe alkoholos befolyásoltság. Megjelennek az első egyensúlyzavarok, a látómező beszűkül, csőlátás alakul ki. A gátlások jelentősen csökkennek és beszédzavarok lépnek fel. Tovább növekszik a kockázatvállalási hajlandóság és az agresszivítás. 1,51-2,50� Közepes alkoholos befolyásoltság. Erős koordinációs és egyensúlyzavarok. Hebegő beszéd. 2,51-3,50� Súlyos alkoholos befolyásoltság. Az öntudat beszűkülése, bénulási tünetek, kettőslátás és emlékezetvesztés. 3,51� felett Igen súlyos alkoholos befolyásoltság. Életveszélyes tünetek. Fenyegető légzésbénulás, ami kómához majd halálhoz vezethet. 5�-től majdnem minden esetben beáll a halál. Remélem a klub vezetősége megáld minket két biankó oklevéllel, hogy hivatalos keretek között is igazoljuk a férfi és a női kategóriában nyert opel fanokat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 FIGYELEM!!! Mindenki megnyugodhat: a szonda 4 ezrelékig mér, ami gyakorlatilag már detoxikáló után kiált, halálközeli élményt jelent :hiya: Elmondjam hogy mi van 4 ezrelék felett??? Még a darazsak is kikerülnek... :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Hajni ! sose voltam még veletek úgy 15 percet h ne ittam volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Na akkor én is! +5 lóerő bazzeg. :( Köszönet Tominak! :P Csak valszeg nem tudok menni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Hajni ! sose voltam még veletek úgy 15 percet h ne ittam volna :( :P jaffát lehet inni, csak alkoholt nem :hiya: de valahogy sejtettem, hogy ez lesz a legnehezebb része :lol: de valamit valammiért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2009 Most beszéltem a kedves Dj-vel, és kértem, hogy az http://www.youtube.com/watch?v=hO0gKKpQv_Uis szerepeljen a repertoárjában! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 FIGYELEM!!! Megkaptam e szülinapi ajándékom (az egyik egy mikrofon állvány, de ez most nem érdekes): (a másik) egy alkohol szonda!!!! Ennek fényében a Manta Family versenyt hirdet meg: Keressük a találkozó legalkoholosabb befolyásoltság alatt álló emberét! Végre új értelmet adunk az ivásnak az eddig megszokottak mellett! Bárki nevezhet nálunk, aki megkeres minket! Aki nem ismerne, ez vagyok én. Ha valaki így sem ismerne meg, akkor ide gyertek. Nyerjek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Most beszéltem a kedves Dj-vel, és kértem, hogy az http://www.youtube.com/watch?v=hO0gKKpQv_Uis szerepeljen a repertoárjában! :P El ne higye seni akkor inkább Tankcsapdát tolok! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nyerjek? :) Úgylegyen , csak lássam hogy teleszela legrészegebb! Az nyer akit először a detoxba visznek! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2009 El ne higye seni akkor inkább Tankcsapdát tolok! :) :( http://www.youtube.com/watch?v=Wm2hn0TSF2c, és kérném, mint debreceni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Wm2hn0TSF2c, és kérném, mint debreceni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Elmondjam hogy mi van 4 ezrelék felett??? Még a darazsak is kikerülnek... :) :( :P Szupermenezés nem ? :hiya: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :lol: jaffát lehet inni, csak alkoholt nem :D de valahogy sejtettem, hogy ez lesz a legnehezebb része :D de valamit valammiért :hiya: Hajni lehet Én is csatlakozok a jaffa iváshoz! :( Ma voltam fogdokinál és gyogyszeres tömést kaptam! :P Szerintetek lehet rá inni,mert 10én veszik ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Hajni lehet Én is csatlakozok a jaffa iváshoz! :( Ma voltam fogdokinál és gyogyszeres tömést kaptam! :P Szerintetek lehet rá inni,mert 10én veszik ki! :) Mire nem lehet inni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Hajni lehet Én is csatlakozok a jaffa iváshoz! :P Ma voltam fogdokinál és gyogyszeres tömést kaptam! :D Szerintetek lehet rá inni,mert 10én veszik ki! :( :hiya: lehet! Mindenre lehet inni! :D addigra az már úgyis csak dísz lesz, a hatását már kifejti addigra :lol: de ez most komoly! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :P lehet! Mindenre lehet inni! :lol: addigra az már úgyis csak dísz lesz, a hatását már kifejti addigra :hiya: de ez most komoly! :) És akkor iszol velem a szülinapod tiszteletér :( e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts