Zoli_győr Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Tagsági kártyára mikor számíthatok? Kb mikor érkezik meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Tagsági kártyára mikor számíthatok? Kb mikor érkezik meg? Ezt a kérdést nem ide kellett volna vésni, de ez neked is szól, asszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Ezt a kérdést nem ide kellett volna vésni, de ez neked is szól, asszem. :) Köszi. Akkor remélem lassan megérkezik. Karesz nem kéne összeszervezni hogy ki megy Győrből, mert akkor lehetne együtt menni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Köszi. Akkor remélem lassan megérkezik. Karesz nem kéne összeszervezni hogy ki megy Győrből, mert akkor lehetne együtt menni nem? Ha nem gond én Tatabányánál csatlakoznék, talán már beszéltünk is erről Károllyal (gondolom autópályázás lesz). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Simán jó... :P köszi.:( Szerk.:Akartam írni, hogy jöhetnél velünk, hogy még többen menjünk egyszerre, de aztán vettem észre hogy nem pénteken hanem szombaton jössz. Sorry. Jaja,szombat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Köszi. Akkor remélem lassan megérkezik. Karesz nem kéne összeszervezni hogy ki megy Győrből, mert akkor lehetne együtt menni nem? Ha nem gond én Tatabányánál csatlakoznék, talán már beszéltünk is erről Károllyal (gondolom autópályázás lesz). Így van, már említettem, hogy mehetnénk együtt. Persze, hogy autobahn lesz. Messze van nagyon, így is 4-5 óra úttal számolok. ui: Ez a Víg-kend major Biczó István kertben van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Táblán (városon) kívül :P Egyébként végig jössz a pályán egész a 4-esig majd balra fordulsz Debrecen felé. Beérsz az István úti lámpához és egyenesen tovább a Szoboszlói úton majd annak a végén jobbra le egy 2x2 sávosra és maradj végig a külsőben, mikor eléred a Nagyállomást (vasút) akkor felmész a felüljáróra (Berettyóújfalu, Szeged irányába) és ott teljesen ki a városból -úgy kb a tábla után 1 km-re meg balra lefordulsz Biharkeresztes (-Vekeri tó, ésatöbbi) felé és majd balkéz felől esik a kemping. :hiya: :( Rövidebb utat is tudnék Debrecenen belül (Gázvezeték utca) de azzal tuti bezavarnálak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Táblán (városon) kívül :P Egyébként végig jössz a pályán egész a 4-esig majd balra fordulsz Debrecen felé. Beérsz az István úti lámpához és egyenesen tovább a Szoboszlói úton majd annak a végén jobbra le egy 2x2 sávosra és maradj végig a külsőben, mikor eléred a Nagyállomást (vasút) akkor felmész a felüljáróra (Berettyóújfalu, Szeged irányába) és ott teljesen ki a városból -úgy kb a tábla után 1 km-re meg balra lefordulsz Biharkeresztes (-Vekeri tó, ésatöbbi) felé és majd balkéz felől esik a kemping. :hiya: :( Rövidebb utat is tudnék Debrecenen belül (Gázvezeték utca) de azzal tuti bezavarnálak. :) Mondjuk jó lenne egy pontos cím, mert a honlapjukon csak a postafiókot, meg a gps koordinátákat találtam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Debrecen és Mikepércs között balra kell fordulni a Vekeri tó irányába -ki van táblázva szóval eltéveszthetetlen és az elágazással szemben van egy Suzuki autószalon meg egy autóbontó. Ha a Mikepércsi úton vagy és kijössz Debrecenből a belső sávba menj be :( ennél jobban nem tudom elmagyarázni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Mondjuk jó lenne egy pontos cím, mert a honlapjukon csak a postafiókot, meg a gps koordinátákat találtam meg. A gps koordináta szerintem bőven elég. Beütögettem a kávés nyereményjátékon frissen nyert ( ezért most meg fogtok ölni :) ) gps-embe és tökjól látszik hol van. Itt Tatabányánál van egy pihenő, én úgy gondoltam az a legegyszerűbb, ha ott várlak titeket, és úgy csatlakozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2009 Sajnos címet ettől pontosabbat nem tudunk adni. A szlalompályát is üssétek be a gps-ekbe, akinek van. A BW honlapon fent van a koordinátája. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Mondjuk jó lenne egy pontos cím, mert a honlapjukon csak a postafiókot, meg a gps koordinátákat találtam meg. gps koordináta nekem jó úgyis lesz nálam gps Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Karesz Győrből vagy környékéről jön még valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Karesz Győrből vagy környékéről jön még valaki? Menjünk át a nyugatba, ne itt dumáljuk meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 birkaszellem :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 birkaszellem :P :hiya: Jé zőccséges taliga :) :lol: :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1248622445.jpg birkaszellem :( :P Megnyugodtam, nem csak nekem lett ferde. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Megnyugodtam, nem csak nekem lett ferde. :) fogtuk a szélét, a közepét meg befújta a szél :( akko má mind1 volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Mindig ezek a kifogások... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 További segítőkre lenne még szükség a találkozó lebonyolításához... kérem aki tud valamit is tenni az ügy érdekében, írja fel magát a segítőket keresünk topikban... Köszi előre is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 További segítőkre lenne még szükség a találkozó lebonyolításához... kérem aki tud valamit is tenni az ügy érdekében, írja fel magát a segítőket keresünk topikban... Köszi előre is... :P Zenét válallom, + beírtuk magunkat szlalomra bár ha zenénikő nemtom hogy szakadok ketté de majd playback-ről megoldom :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2009 szlalomon nem kő zenéni, ott majd a gumi fog csikorogni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 szlalomon nem kő zenéni, ott majd a gumi fog csikorogni. :) Hát akkor ezt jól meg beszéltétek , mert nekem olyan infóm van hogy 2-8 ig kell valami muzsik..... szal azért kérdezz utána! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Hát akkor ezt jól meg beszéltétek , mert nekem olyan infóm van hogy 2-8 ig kell valami muzsik..... szal azért kérdezz utána! Hát jól... nem te mondtad, hogy megcsináltad rá a mixet??? Az meg megy magától nem??? Nem kell ott állni mellette... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 JA ÉS MOST SZÓLOK, LEHET TERMÉSZETESEN MAJD ZENÉKET KÉRNI NEM VAGYOK ANARHISTA DE AKI KÉR VALAMIT AZ MAJD CD-DVD-N FLASH DRÁJVON HOZZA ODA ÉS FEL MÁSOLOM MAJD EGY KÍVÁNSÁGMŰSOR MAPPÁBA, ÉS AKKOR TUTKO LE LESSZ FORGATVA. ENNYI A KÉRÉS ILLETVE ARRA KÉREK MINDENKIT HA ESETLEG A KÖVETKEZŐ TRACK NEM AZ LESSZ AMIT KÉRT LEGYEN TÜRELEMMEL ÉS NE JÖJJÖN 2 PERCENKÉNT...KÖSZCSI (NEMVAGYOK KÖCSÖG DE KOMOLYAN!) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts