Atommanó Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Meg sztem lehet tankolni is, vagy nem? Az régen volt... akkor volt külön olyan amire rá volt írva, hogy lehet vele tankolni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Amugy meg majd BOLDOG HEPI BÖRZDÉJT ÁM! Nem vagy elfelejtve :D :P :P Küldök neked majd egy számot és be is mondom a mikrofonba :D :) :( :hiya: :lol: lesz mikrofon???? :P (megláttam ám a lényeget :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 :) :( :hiya: :lol: lesz mikrofon???? :P (megláttam ám a lényeget :D) Miért? Szerinted hogyan lenne másképp megoldva a karaoké? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Miért? Szerinted hogyan lenne másképp megoldva a karaoké? :( Hangos énekléssel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Miért? Szerinted hogyan lenne másképp megoldva a karaoké? :lol: :) :( lesz karaoke? :P Ha igen, akkor azt úgy veszem, hogy tényleg az egész találkozó az én kedvemért jön létre :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Miért? Szerinted hogyan lenne másképp megoldva a karaoké? :hiya: te csak a tiéddel verd a csalánt , és egyébként is pont te uszítod a népet mikor ottsem leszel! :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 :) :hiya: lesz karaoke? :lol: Ha igen, akkor azt úgy veszem, hogy tényleg az egész találkozó az én kedvemért jön létre :D Stefán néha szokott hazudni! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 De sztem ahogy tavaly is a buli elején majd sztem simán belefér egy Megasztáros koncert is :( Az aláfestés meg megbeszéljük! :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 te csak a tiéddel verd a csalánt , és egyébként is pont te uszítod a népet mikor ottsem leszel! Stafan! Azt a hét meg a nyolcát! :hiya: Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :lol: gyeremá! :( De sztem ahogy tavaly is a buli elején majd sztem simán belefér egy Megasztáros koncert is Az aláfestés meg megbeszéljük! :D szóval igaz a hír, hogy lesz mikrofon :) vigyázz, mert úgyis megszerzem! Ha mikrofont látok, akkor mindig valami megállíthatatlan erő vesz hatalmába, hangok suttognak a fülembe, hogy "vedd el, a tied!" :D Egyébként meg teljesen meg vagyok nyugodva, mert Tascona készül zenével, ha esetleg más stílusra vágynánk. Bár igazából Greenthundert szeretném látni, ahogy bevillantja a tavaly is nagy sikert aratott zenei felszerelését. Nekünk nem volt akadály: hiába a vihar, meg a széltépett nagysátor: nálunk buli volt! :D (meg rendőrök :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Stafan! Azt a hét meg a nyolcát! :hiya: Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :lol: gyeremá! :( :D szóval igaz a hír, hogy lesz mikrofon :) vigyázz, mert úgyis megszerzem! Ha mikrofont látok, akkor mindig valami megállíthatatlan erő vesz hatalmába, hangok suttognak a fülembe, hogy "vedd el, a tied!" :D Egyébként meg teljesen meg vagyok nyugodva, mert Tascona készül zenével, ha esetleg más stílusra vágynánk. Bár igazából Greenthundert szeretném látni, ahogy bevillantja a tavaly is nagy sikert aratott zenei felszerelését. Nekünk nem volt akadály: hiába a vihar, meg a széltépett nagysátor: nálunk buli volt! :P (meg rendőrök :P ) Megvan dumálva , aki meg idén is elakarja b@szni a bulinkat mint tavaly, annak én verem bucira a képét erre mérget vehettek (nagyon köcsög bunkó szarházi tudok ám lenni ha a baráti társaságról van szó) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Amúgy idén szeretnék egy megaretro partyt mert a társaság zöme arra cseperedett fel 80-kezdve 2000 ig mindenből egy kicsit.... aztán hajnalba tompa aggyal tolok majd egy kis zúzóst is! Mondjuk a minimal rajongóknak :( Bár ha elérem a Kertész haverom és lesz ideje elhívom és cooperatívba DJ-zünk.... ő magyar retroban nagyon otthon van sőt másban is :hiya: :P Meglássuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Stefan! Azt a hét meg a nyolcát! :( Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :hiya: gyeremá! :) ... Hűha, erről lemaradni... :P Amúgy esküvőre megyünk, szóval nem illik kihagyni. De lagziba is, úgyhogy gondolok rátok piálás közben :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 :) :( lesz karaoke? :P Ha igen, akkor azt úgy veszem, hogy tényleg az egész találkozó az én kedvemért jön létre :hiya: Tulajdonképpen meglepetésnek akartuk, de mindegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Tulajdonképpen meglepetésnek akartuk, de mindegy :P ...így akkor már nem is lesz... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Meg sztem lehet tankolni is, vagy nem? Legalább megvárhattál volna most hogy intézem el majd a kedvezményt :) ...:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Hűha, erről lemaradni... Amúgy esküvőre megyünk, szóval nem illik kihagyni. De lagziba is, úgyhogy gondolok rátok piálás közben :hiya: Oszt te házasodsz, vagy mi??? Mert ha nem te, akkor nyugodtan kihagyhatod. Csak a sajátodat nem illik kihagyni :) Tulajdonképpen meglepetésnek akartuk, de mindegy :( Ígérem: nagyon meg fogok lepődni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 :) rövid és velős :( írhattam volna Pázmányi körmondatokat de sok értelme nem lett volna :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Stafan! Azt a hét meg a nyolcát! :hiya: Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :D gyeremá! :( :D szóval igaz a hír, hogy lesz mikrofon :) vigyázz, mert úgyis megszerzem! Ha mikrofont látok, akkor mindig valami megállíthatatlan erő vesz hatalmába, hangok suttognak a fülembe, hogy "vedd el, a tied!" :P Egyébként meg teljesen meg vagyok nyugodva, mert Tascona készül zenével, ha esetleg más stílusra vágynánk. Bár igazából Greenthundert szeretném látni, ahogy bevillantja a tavaly is nagy sikert aratott zenei felszerelését. Nekünk nem volt akadály: hiába a vihar, meg a széltépett nagysátor: nálunk buli volt! :P (meg rendőrök :P ) Amíg te karaoke-zol , addig én néma tátikázással kísérlek a színpad rejtekéből :lol: . Amúgy meg, el ne feledd, hogy idén egy szobában leszünk , így ha nagy vihar lesz a buliba benne vagyok , de rendőröket azé csak neeeeeeeeeeee mán :D ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Oszt te házasodsz, vagy mi??? Mert ha nem te, akkor nyugodtan kihagyhatod. Csak a sajátodat nem illik kihagyni :P ... Nem lehet mindent egyszerre. Inkább örülj, hogy elintéztem neked a karaokét! :) Ezt a viccet meg ajánlom nektek okulásul :( :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 ....Oszt te házasodsz, vagy mi??? Mert ha nem te, akkor nyugodtan kihagyhatod. Csak a sajátodat nem illik kihagyni :(.... Nem bírj a piálást és kész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Megjött tegnap nekem is a matrinya.:( http://kepfeltoltes.hu/090725/20090725_www...ltoltes.hu_.jpg Egyébként szombaton mikor lehet érkezni? 8-9 már jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Simán jó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Megjött tegnap nekem is a matrinya.:( http://kepfeltoltes.hu/090725/20090725_www...ltoltes.hu_.jpg Egyébként szombaton mikor lehet érkezni? 8-9 már jó? :) Szerk.:Akartam írni, hogy jöhetnél velünk, hogy még többen menjünk egyszerre, de aztán vettem észre hogy nem pénteken hanem szombaton jössz. Sorry. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Egyébként szombaton mikor lehet érkezni? 8-9 már jó? :) Hajnal 4-től már lehet nyomni a kapucsengőt.. :P :( Egy jó mosás után meg elég pofásan is néz ki a gurcsi... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts