Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

V. Hungarian Blitz Weekend 2009.08.07.-09.

mackosajt

Recommended Posts

• Hozzászólások 1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

te csak a tiéddel verd a csalánt , és egyébként is pont te uszítod a népet mikor ottsem leszel!

Stafan! Azt a hét meg a nyolcát! :hiya: Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos

akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :lol: gyeremá! :(

De sztem ahogy tavaly is a buli elején majd sztem simán belefér egy Megasztáros koncert is Az aláfestés meg megbeszéljük!

:D szóval igaz a hír, hogy lesz mikrofon :) vigyázz, mert úgyis megszerzem! Ha mikrofont látok, akkor mindig valami megállíthatatlan erő vesz hatalmába, hangok suttognak a fülembe, hogy "vedd el, a tied!" :D

Egyébként meg teljesen meg vagyok nyugodva, mert Tascona készül zenével, ha esetleg más stílusra vágynánk. Bár igazából Greenthundert szeretném látni, ahogy bevillantja a tavaly is nagy sikert aratott zenei felszerelését.

Nekünk nem volt akadály: hiába a vihar, meg a széltépett nagysátor: nálunk buli volt! :D (meg rendőrök :P )

Megosztás:

Stafan! Azt a hét meg a nyolcát! :hiya: Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos
akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :lol: gyeremá! :(

:D szóval igaz a hír, hogy lesz mikrofon :) vigyázz, mert úgyis megszerzem! Ha mikrofont látok, akkor mindig valami megállíthatatlan erő vesz hatalmába, hangok suttognak a fülembe, hogy "vedd el, a tied!" :D

Egyébként meg teljesen meg vagyok nyugodva, mert Tascona készül zenével, ha esetleg más stílusra vágynánk. Bár igazából Greenthundert szeretném látni, ahogy bevillantja a tavaly is nagy sikert aratott zenei felszerelését.

Nekünk nem volt akadály: hiába a vihar, meg a széltépett nagysátor: nálunk buli volt! :P (meg rendőrök :P )

Megvan dumálva , aki meg idén is elakarja b@szni a bulinkat mint tavaly, annak én verem bucira a képét erre mérget vehettek (nagyon köcsög bunkó szarházi tudok ám lenni ha a baráti társaságról van szó) :D :P

Megosztás:

Amúgy idén szeretnék egy megaretro partyt mert a társaság zöme arra cseperedett fel 80-kezdve 2000 ig mindenből egy kicsit.... aztán hajnalba tompa aggyal tolok majd egy kis zúzóst is! Mondjuk a minimal rajongóknak :( Bár ha elérem a Kertész haverom és lesz ideje elhívom és cooperatívba DJ-zünk.... ő magyar retroban nagyon otthon van sőt másban is :hiya: :P Meglássuk! :)

Megosztás:

Stefan! Azt a hét meg a nyolcát! :( Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos
akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :hiya: gyeremá! :)

...

Hűha, erről lemaradni... :P

Amúgy esküvőre megyünk, szóval nem illik kihagyni. De lagziba is, úgyhogy gondolok rátok piálás közben :D :lol:

Megosztás:

Hűha, erről lemaradni...

Amúgy esküvőre megyünk, szóval nem illik kihagyni. De lagziba is, úgyhogy gondolok rátok piálás közben :hiya:

Oszt te házasodsz, vagy mi??? Mert ha nem te, akkor nyugodtan kihagyhatod. Csak a sajátodat nem illik kihagyni :)

Tulajdonképpen meglepetésnek akartuk, de mindegy :(

Ígérem: nagyon meg fogok lepődni :P

Megosztás:

akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :D gyeremá! :(

:D szóval igaz a hír, hogy lesz mikrofon :) vigyázz, mert úgyis megszerzem! Ha mikrofont látok, akkor mindig valami megállíthatatlan erő vesz hatalmába, hangok suttognak a fülembe, hogy "vedd el, a tied!" :P

Nekünk nem volt akadály: hiába a vihar, meg a széltépett nagysátor: nálunk buli volt! :P (meg rendőrök :P )

Amíg te karaoke-zol , addig én néma tátikázással kísérlek a színpad rejtekéből :lol: .

Amúgy meg, el ne feledd, hogy idén egy szobában leszünk , így ha nagy vihar lesz a buliba benne vagyok , de rendőröket azé csak neeeeeeeeeeee mán :D !

Megosztás:

Egyébként szombaton mikor lehet érkezni? 8-9 már jó? :)

Hajnal 4-től már lehet nyomni a kapucsengőt.. :P :(

Egy jó mosás után meg elég pofásan is néz ki a gurcsi... :hiya:

www.tvn.hu_5bf90714e305393bfdc0656a1716aec9.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.