Xray Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Nem akarom ezzel Tomi023-at terhelni. Ő csinálta kecskeméten, és úgy postázta. Ezé van tartva :) Sztem keresse meg csak bátran Mr Don Tomot! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 :) HATTTTTALMAS ZENE :hard boy smájli: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Nem akarom ezzel Tomi023-at terhelni. Ő csinálta kecskeméten, és úgy postázta. Hát nem volt túl nagy dobra verve a matricás téma! :hiya: Vagy csak én nem vettem észre? :( Én is igényeltem volna, szerintem kori is, bár az Ő nevében nem nyilatkozok. Sőt, talán még mások is. Amúgy nem kéne rá még valami OPEL-es utalás :) ? Nem biztos, hogy ennyiből mindenki rájön arra, hogy ez egy opeles találkozó :P . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Szerintem meg vagy megnézi neten mi is az a Blitz Weekend vagy rájöhet ha már egyszer Opelen van kitapétázva.. :( http://kepfeltoltes.hu/090720/20090720004_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090720/20090720005_...ltoltes.hu_.jpg Feltettük még Gergőlabs cartársnak is Az enyémre is felkerült tegnap, csajééra majd ma.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Szerintem meg vagy megnézi neten mi is az a Blitz Weekend vagy rájöhet ha már egyszer Opelen van kitapétázva.. :( És ha én mutyukira akarom felrakni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 És ha én mutyukira akarom felrakni? :hiya: Részletkérdés.. :P Szerintem... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Részletkérdés.. :P Szerintem... :( :) Nem lehúzásnak szántam, csak egy észrevétel volt. :lol: (A korábbi években volt MOTE-s és veterán-os logó is hozzá.) Ezúton is köszönjük Tomi023 munkáját! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Nem lehúzásnak szántam, csak egy észrevétel volt. :hiya: (A korábbi években volt MOTE-s és veterán-os logó is hozzá.) Ezúton is köszönjük Tomi023 munkáját! :P Én sem :lol: mondjuk egy MOTE meg/vagy egy Opel logo télleg elment volna a felirat mellé de így is jó, főleg mert jól olvasható messzebbről is, ellentétben a tavalyival de jól van ez így. :( Köszönjük Tomi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Küldtünk visszaigazolásokat, még nem mindet, mert nem volt friss kivonatom, de holnap kimegy mind. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Mostmár az én autóm is harci díszben. :) Amúgy gondolom az ablaktörlőt nem szabad bekapcsolnom míg fenn van a matrica, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Mostmár az én autóm is harci díszben. :) http://img7.tar.hu/invictus/img/38520706.jpg Amúgy gondolom az ablaktörlőt nem szabad bekapcsolnom míg fenn van a matrica, ugye? Én a tavalyinál nem használtam,biztos ami biztos. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Fontos! Akinek nem jött meg a visszaigazolás, nézze meg a spamek között is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Amúgy gondolom az ablaktörlőt nem szabad bekapcsolnom míg fenn van a matrica, ugye? Nekem a tavalyi nem jött le pedig mosattam párszor, ezt lehet könnyebben lesöpri az üvegről a nagy betűk miatt.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Fontos! Akinek nem jött meg a visszaigazolás, nézze meg a spamek között is! megkaptam, minden ok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Amúgy gondolom az ablaktörlőt nem szabad bekapcsolnom míg fenn van a matrica, ugye? A GSi Club matrica évek óta fent van elöl-hátul, és hidd el hogy azóta jópárszor átment rajta az ablaktörlő meg a szélvédőmosó izé a kúton, szal nyugodtan lehet használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Fontos! Akinek nem jött meg a visszaigazolás, nézze meg a spamek között is! Én megkaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 ha kell valakinek matrica akkor: 1, pü nekem 2, benne név, cím és mennyiség megjelölés 3, vár 1-2napot 4, megkeresi a csövet, abban lesz a matrica. Idén azért maradt le a két logó, mert a szöveg több és nagyon pici lenne a betű, meg így olcsóbb is. A matricáért nem kell fizetni! A postaköltséget is én állom. Ha lehet egy városban beszéljetek össze és egy postaköltséggel adnám fel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 ha kell valakinek matrica akkor: 1, pü nekem 2, benne név, cím és mennyiség megjelölés 3, vár 1-2napot 4, megkeresi a csövet, abban lesz a matrica. Idén azért maradt le a két logó, mert a szöveg több és nagyon pici lenne a betű, meg így olcsóbb is. A matricáért nem kell fizetni! A postaköltséget is én állom. Ha lehet egy városban beszéljetek össze és egy postaköltséggel adnám fel :) akkor pesten közvéleménykutatást szervezek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 ha kell valakinek matrica akkor: 1, pü nekem 2, benne név, cím és mennyiség megjelölés 3, vár 1-2napot 4, megkeresi a csövet, abban lesz a matrica. Idén azért maradt le a két logó, mert a szöveg több és nagyon pici lenne a betű, meg így olcsóbb is. A matricáért nem kell fizetni! A postaköltséget is én állom. Ha lehet egy városban beszéljetek össze és egy postaköltséggel adnám fel :) Én egyedi matrinyát akarok megtervezem postázom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 akkor pesten közvéleménykutatást szervezek :) Nálam még van 2 fehér +1 fekete, me vivarora sztem mégsem fér rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Nálam még van 2 fehér +1 fekete, me vivarora sztem mégsem fér rá. akkor egy fehéret el lehetne csaklizni? este jössz ki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 akkor egy fehéret el lehetne csaklizni? este jössz ki? :) Persze, de sztem nem megyek ki, itt van nálam csergőben. Vki beugorhat érte :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Persze, de sztem nem megyek ki, itt van nálam csergőben. Vki beugorhat érte :( beküldöm érte havert, esetleg lehet szó 2db fehérről? aztmondta h egy bő óra és arra téved :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 beküldöm érte havert, esetleg lehet szó 2db fehérről? aztmondta h egy bő óra és arra téved :( má 1 nem is elég neki beszarás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 má 1 nem is elég neki beszarás! :) tudod olyan mint az oviban, akkor má neki is kell :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts