hening Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Most megjött...köszi a linket meg javítjuk... :) Nincs mit, ez a legkevesebb. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Én sikeresen befoglaltam a 8 ágyasba 10 személyt. Szóval szerintem a mellettünk levő 8 ágyasba kéne még 6 ember. Füriékre gondoltam :lol: Veletek nem lehetek 1 szobába csak mellettetek?! :D Az is jó de még akkor kéne még 4 ember. Én nem itattam le a lányod! :hiya: Ivott magátol és nem fogtam a kezét. :) :( :P Tudom,hogy nagy buli lesz,mert ember rablás terveztünk a MANTA BABY -vel a ... Csak ne tudja meg az illető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Veletek nem lehetek 1 szobába csak mellettetek?! :D Az is jó de még akkor kéne még 4 ember. Én nem itattam le a lányod! :lol: Ivott magátol és nem fogtam a kezét. :) :( :P Tudom,hogy nagy buli lesz,mert ember rablás terveztünk a MANTA BABY -vel a ... Csak ne tudja meg az illető. KEZDŐDIK! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 :) :( :P kazettáról? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 kazettáról? :) Az szép lenne! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 kazettáról? :) A Boseban van kazi lejátszó is :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Illetékesek! Majdnem átutaltam 7500 ft/fő összeget a 2500as faházakra... :) aztán nálam okosabbak azt mondták, hogyha 2500/éjszaka, akkor az fejenként 5ezer :P most tényleg annyit kell csak utalnom? Szóval ha megy a Manta family komplettbe, akkor nekünk az 15ongy, nem 22,5? :( bocs a hülye kérdésért, csak olyan nagyon barátinak tűnik ez nekem... nem mintha baj lenne :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Illetékesek! Majdnem átutaltam 7500 ft/fő összeget a 2500as faházakra... :) aztán nálam okosabbak azt mondták, hogyha 2500/éjszaka, akkor az fejenként 5ezer :hiya: most tényleg annyit kell csak utalnom? Szóval ha megy a Manta family komplettbe, akkor nekünk az 15ongy, nem 22,5? :( bocs a hülye kérdésért, csak olyan nagyon barátinak tűnik ez nekem... nem mintha baj lenne :lol: Jól gondolod... az 2500/Mantafamilydarabka/éjszaka...azaz 2 éj esetén 2X7.500.- ergóóóó 15.000 HUF... Viszont a házakat jó lenne egyben utalni, ha megoldható, ha nem, akkor külön is lehet, csak valahogy ezt nagyon egyértelműen jelölni kellene a megjegyzés rovatban... :D Köszipuszi... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Jól gondolod... az 2500/Mantafamilydarabka/éjszaka...azaz 2 éj esetén 2X7.500.- ergóóóó 15.000 HUF... Viszont a házakat jó lenne egyben utalni, ha megoldható, ha nem, akkor külön is lehet, csak valahogy ezt nagyon egyértelműen jelölni kellene a megjegyzés rovatban... :hiya: Köszipuszi... :P ezt a nagyon egyértelműen jelzést ,hogy csináljam? :) holnap vagy holnapután utalnám. Hajniékkal leszünk egy légtérben... akkor a megjegyzésbe mantaszobát írjak ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Manta pereputty. Papa, mama, gyerekek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 ezt a nagyon egyértelműen jelzést ,hogy csináljam? :) holnap vagy holnapután utalnám. Hajniékkal leszünk egy légtérben... akkor a megjegyzésbe mantaszobát írjak ? :( Kb... pl Mantáékkal egy szobában... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy várakozáson felül fogynak a szállások, így aki szeretne ott aludni az foglaljon időben, mert ha elfogy sajnos nem tudunk mit csinálni, marad a sátor...bár ott is korlátozott a sátorhelyek száma... Jó sokan leszünk...nagy party lesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Manta pereputty. Papa, mama, gyerekek. :P Hát persze!!! igazi családi fészek lesz :) . Már csak a bátyó hiányzik :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 ...korlátozott a sátorhelyek száma... És ha az is elfogy a kocsiban még lehet aludni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 És ha az is elfogy a kocsiban még lehet aludni? :) Nem Albert nem lehet...csak ha keveset fogyaszt egy Balcsi úton... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 mert ha elfogy sajnos nem tudunk mit csinálni, marad a sátor... Én azért maradnék a jól bevált Omega hátsó traktusnál :hiya: Ha szabad :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Én azért maradnék a jól bevált Omega hátsó traktusnál :hiya: Ha szabad :) :( :P Ok, az 5000/éj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Ok, az 5000/éj :( Gumiba... gumi nélkül drágább! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Ok, az 5000/éj :P Kiveszed ennyiért? OK, tied, akkor én mégis sátrazok :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Mackósajt: El ne felejtsd a logót!!! szerda körül intéznem kéne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Mackósajt: El ne felejtsd a logót!!! szerda körül intéznem kéne :( Tesztfújás lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Tesztfújás lesz? :) Igen, a te csöcseidre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Igen, a te csöcseidre :) Majd focin villogj kiscsávó... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Tesztfújás lesz? :( :hiya: :lol: Hogy egyből mindenki tudja minek a logó :) Hogy vág az eszetek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts