Zoli_győr Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Még 1 dolog. Plakátokat tudtok küldeni? mert akkor kiteszem egy-két helyen Győrben és hátha többen leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2009 Eddig az van, amit itt is látsz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Eddig az van, amit itt is látsz. <_< http://xray78.extra.hu/elo_plakat_2.jpg És ez végleges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2009 Mondhatjuk annak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Tisztelt Mester Urak!!! Mikó-tól lehet csengetni. <_< Remélem minnél előbb, mert ha nem akkor eliszom :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2009 Hamarosan. <_< Ne idd el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Hamarosan. :lol: Ne idd el. Siesstek, mert égeti a sok pénz a zsebemet <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Siesstek, mert égeti a sok pénz a zsebemet :) :) :lol: Az enyémet is... Azé adok 30000 -et a mocskos bu. sííp..nak gyorshajtásér.... amelyik a fényképet csinálta vegyen minden virágot... és az anyukája sírjára vigye.... Bax.. síp..assák a ku síppp a anyujuk p..sííp..ját... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Az enyémet is... Azé adok 30000 -et a mocskos bu. sííp..nak gyorshajtásér.... amelyik a fényképet csinálta vegyen minden virágot... és az anyukája sírjára vigye.... Bax.. síp..assák a ku síppp a anyujuk p..sííp..ját... <_< pont úgy írod mintha kérték volna h gyorsabban menjél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 pont úgy írod mintha kérték volna h gyorsabban menjél <_< Majd elmesélem személyesen.... akkor talán majd érted miért mondom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 pont úgy írod mintha kérték volna h gyorsabban menjél <_< Nincs igazad, nem az bántja, hogy lenyomták, hanem mocskos módon civil autóból. Lassan bicigliből fényképeznek. Nálunk 60-ba már két éve rendőr saját civil meggybordó f astrájából klickelget, menet közben is, de már ismerik a kis g*cit. Off vége részemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Nincs igazad, nem az bántja, hogy lenyomták, hanem mocskos módon civil autóból. Lassan bicigliből fényképeznek. Nálunk 60-ba már két éve rendőr saját civil meggybordó f astrájából klickelget, menet közben is, de már ismerik a kis g*cit. Off vége részemről. nemtom civil volt e az autó,.... de a rendőrbendőr kint ált ... és épp amit csacsogott.... leolvastama szájáról és ezt a nejem is látta sőt a végét hallottuk is... ezt mondta.... gyere csak köcsög ezt beszoptad... Ezt majd azért majd egy levél keretében leírom.... és azt is hogy az a kis takony genyó akit az én adómból fizetnek és máshoz nem ért csak az autósokat baxtatni és felvette az egyenruhát mert az flessh.... És hogy kilegyen a kvótája engem meszel le... csak azt nem tudom hogy a bánatba mikor 2 autó volt előttem és nemvolt kanyar.... és tudom hogy 50 es tábla volt .... és azt is hogy a KM órám 60 többet nem mutatott.... Ja és köcsögözze az anyukáját... erről van szó.... Na de OFF befejezve.... kifizetem aztán kapják be... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 nemtom civil volt e az autó,.... de a rendőrbendőr kint ált ... és épp amit csacsogott.... leolvastama szájáról és ezt a nejem is látta sőt a végét hallottuk is... ezt mondta.... gyere csak köcsög ezt beszoptad... Ezt majd azért majd egy levél keretében leírom.... és azt is hogy az a kis takony genyó akit az én adómból fizetnek és máshoz nem ért csak az autósokat baxtatni és felvette az egyenruhát mert az flessh.... És hogy kilegyen a kvótája engem meszel le... csak azt nem tudom hogy a bánatba mikor 2 autó volt előttem és nemvolt kanyar.... és tudom hogy 50 es tábla volt .... és azt is hogy a KM órám 60 többet nem mutatott.... Ja és köcsögözze az anyukáját... erről van szó.... Na de OFF befejezve.... kifizetem aztán kapják be... <_< Nálunk a takonyrendőrök rendesen örömtáncot járnak ha megbüntethetnek valakit, nem egy szemtanu volt rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Na de hogy stimmeljen a dolog a topikhoz... nekem egy 6 ágyas KŐHÁZ kő! ennyi ha lesz számlaszám tolom a bobót rá.... Jah és BW-re F16 al megyek... nehogy megen lemeszeljenek a semmiért.... Anti rendezz leszálló pályát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Na de hogy stimmeljen a dolog a topikhoz... nekem egy 6 ágyas KŐHÁZ kő! ennyi ha lesz számlaszám tolom a bobót rá.... Jah és BW-re F16 al megyek... nehogy megen lemeszeljenek a semmiért.... Anti rendezz leszálló pályát! Nekem elég lesz egy horgásszék <_< :) :) De megkérnélek, hogy Ani legalább nálatok alhasson :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Nekem elég lesz egy horgásszék <_< :) :) De megkérnélek, hogy Ani legalább nálatok alhasson :lol: :lol: Mi dzsákuzzist rendeltünk :lol: ^_^ Jöttök vazze oda.... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 <_< Mi dzsákuzzist rendeltünk :) :) Jöttök vazze oda.... :lol: :lol: A buborékot te csinálod? :lol: ^_^ :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Amúgy meg most szögelem itthon a viskót aztán szétvagdosom és BW-n összetesszük.... Ha nemgyün össze akkor térdre imához hogy ne essen! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 A buborékot te csinálod? <_< :) :) :lol: Kollektív lessz , előtte csülkös babot eszünk majd! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Kollektív lessz , előtte csülkös babot eszünk majd! :) :) És ha becsúszik a nyele is? <_< :lol: :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 És ha becsúszik a nyele is? <_< :) :lol: :lol: :lol: :) he? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 <_< he? Tood fel fog törni mint a Washington DC atom tengeralattjáró :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Tood fel fog törni mint a Washington DC atom tengeralattjáró <_< :) :) Hülye vazzeee :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Hi! Valszeg mi is tutira megyünk.Annyi kérdésem lenne, hogy a házfoglalást mikor lehet elkezdeni és hova kell utalni a pénzt.A faház tartalmazza a belépőt, vagy azt külön meg kell még venni? Néztem a kemping oldalán, hogy üdülési csekket elfogadnak. Itt is lehet ezzel fizetni? Ui:kutyát lehet vinni? :) az is echte germán <_< :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mondhatjuk annak. :lol: Jó is ez a plakát. :lol: pláne ,hogy a kocsimból egy kicsi , apró darabka is látszik rajta :) . bár lassan én is utalom a pénzt, mert ha nem akkor a végén még véletlen elköltöm. Az meg nem lenne jóóóó :) . És amúgy tényleg vidám barakk leszünk remélem. Viszünk páleszt <_< (de akkor valaki hozzon olyan piát amit én is megiszok!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts