Xray Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Könnyezek... :huh: :lol: ^_^ Van pár jó kép :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Gabó a fején a bólyával, na én azon besírtam! :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Laciii! Ezek a képek betyárosak! Van pár igen érdekes köztük! :huh: Anti! Mikor szülsz? Ahogy elnéztem, megvizsgáltak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Van pár jó kép :P :lol: Végignéztem.. hát :huh: akad ^_^ B) erre nem teljesen tisztán emlékszem, de ezelőttig minden megvan :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Gabó a fején a bólyával, na én azon besírtam! :huh: :lol: ^_^ No igen, és gondolj bele, józanul Ferihegyen a betonon pár száz néző előtt is megcsináltam B) :P Csak ott nagyobb volt a bója :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Van pár jó kép :P ^_^ Utólagos engedelmeddel néhány képet beraktam a publikus listámba... de ha megengeded az egészet átrakom majd :D :lol: Hm, mi ezen a poénos? :lol: :huh: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Utólagos engedelmeddel néhány képet beraktam a publikus listámba... de ha megengeded az egészet átrakom majd :D B) http://lh5.ggpht.com/_5uQtv4KN_-A/SogpUTln...40/P1000588.JPG Hm, mi ezen a poénos? :lol: :huh: ^_^ :P Figy ezek a képek zömében rólatok szólnak... szal sztem pakold ahova akarod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Utólagos engedelmeddel néhány képet beraktam a publikus listámba... de ha megengeded az egészet átrakom majd :D :D http://lh5.ggpht.com/_5uQtv4KN_-A/SogpUTln...40/P1000588.JPG Hm, mi ezen a poénos? :lol: :huh: ^_^ :D Hát szerintem az, hogy Lóóóóri ebbe a bójába hugyozott bele előtte... B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Hát szerintem az, hogy Lóóóóri ebbe a bójába hugyozott bele előtte... :huh: :lol: ^_^ Biztos nem, csontszáraz volt mielőtt felvettem, annyira nem voltam részeg, hogy ne nézzek bele :D Vagy utána volt, vagy már kiszáradt B) az alkohol gyorsan párolog... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 És amikor a 2 stílus találkozik! :lol: :huh: Pista tiszta ideg ^_^ wehehe B) http://lh5.ggpht.com/_5uQtv4KN_-A/SogpUTln...40/P1000588.JPG Hm, mi ezen a poénos? És te is nagyon fogsz hiányozni, drága madárijesztő :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Fürinek boldogan jelentem, hogy ma már mantával jöttem dolgozni :lol: Kicsit még bénán ülök, és kész show műsor, ahogy ki-be szállok a mantába, de legalább már megy a dolog ^_^ Igaz, hogy senki nem hiszi el, hogy ennyivel megúsztam, és mindenféle aljas gyanúsítgatások érnek, amiből a legszalonképesebb vád, hogy valójában az aranyerem van, csak tagadom - viszont a leggyakoribb, hogy hányan izélhettek s*gbe az opel talin... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Nem mindegy hányan??? Jó buli volt és kész... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 hogy hányan izélhettek s*gbe az opel talin... :huh: nem hányan, hanem hogy mi? :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 nem hányan, hanem hogy mi? :lol: ^_^ B) Ti??? :huh: :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Nem mindegy hányan??? Jó buli volt és kész... :huh: :lol: ^_^ Ja, Évi se szokott panaszkodni B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Fürinek boldogan jelentem, hogy ma már mantával jöttem dolgozni :lol: Még mindig szégyellem magam ezzel kapcsolatban! Mond meg a többi hitetlennek,hogy olyankor az állás is nehéz nemhogy még kekszelni Azóta is jaffát iszok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Tapasztalatból beszélsz Füri? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Hát szerintem az, hogy Lóóóóri ebbe a bójába hugyozott bele előtte... :huh: :lol: ^_^ nem csak én B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 nem csak én :huh: :lol: ^_^ Te nem is emlékezhetsz rá.... :lol: :D B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Még mindig szégyellem magam ezzel kapcsolatban! Mond meg a többi hitetlennek,hogy olyankor az állás is nehéz nemhogy még kekszelni Azóta is jaffát iszok! :huh: ne szégyeld már magad! :lol: egy hét szégyenkezés már bőven elég! ^_^ Inkább annak örüljünk, hogy egy hét alatt kiheverhető volt (mint a legtöbb opeles buli :P), és annak is örülhetünk, hogy az eset számtalan új mondással gazdagíthatja kultúránkat, pédául: - olyan részeg volt, hogy embereket dobált! (jelzem, én még csak macskát dobáltam, azt is a Maketthez) - széttéplek, mint Füri papucsát a beton, oszt lesz nemulass! - úgy földhöz vágott a hír, mint mantát a Füri... stb. stb. stb. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 - széttéplek, mint Füri papucsát a beton, oszt lesz nemulass! :huh: :lol: ez nagyon jóóóóóó ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ezeket még nem hallottam! De jövöre csak elfelejtik!Vagy nem?! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Eredmények Szlalom 1. Kategória: 1600ccm ig : 1. Patyi László és Ifj. Patyi László - Opel Corsa C 2. Mohácsi Péter - Opel Kadett 3. Mészáros István - Gepard- Opel Astra F 2. Kategória : 1600-2000ccmig: 1. Oláh Csaba -Kacsero/Gsi Csabi - Opel Corsa Gsi 2. Kiss Lajos - Opel Manta 3. Bruckner Viktor -A.G.S - Opel Ascona 3. Katergória : 2000ccm felett : 1. Virágh Antal -Atommanó - Subaru Impreza 2. Rajz Gábor - Gabo- Opel Omega 3. Vincze Viktor - Opel Kadett C Turbo Abszolút Kategória : 1. Patyi László és Ifj. Patyi László 2. Virágh Antal -Atommanó 3. Oláh Csaba - Gsi Csabi /Kacsero Közönségdíj : Csergő József - BMW V8 Gondos Tamás - Opel Manta Gumifüstölő különdíj : Balla István -Mélykék76 - Opel Senator Kipuffogó Hangnyomás Verseny : 1. DWF-614 -Opel Ascona - Bruckner Viktor - AGS -184 Db 2. GPP-373 - Opel Manta 167 Db 3. CMT-347 -Opel Corsa A 165 Db Hifi Hangnyomás Verseny : 1. CE-FF065 Opel Astra GTC OPC -szlovén versenyző 137.9 Db 2. KAT-239 Opel Astra GTC - FBalázs 137,4 Db 3. GDR-338 Opel Astra F - 135,5 Db Hengerfejhajítás : Férfi kategória : 1. Lantos László - Lanti - 5,5 m 2. Mészáros István - Gepard- 5,35 m 3. Bíró Pál 5,3 m Női Kategória : 1. Balogh Szandra 6,9 m 2. Szöllősi Krisztina 6,35 m 3. Zombori Melinda - Mantababy - 5,9 m Talicsakatoló Verseny : Felnőtt Kategória : 1. Hegyi Zoltán és Moracz Róbert 23.67 mp 2. Lipán Attila és Poór Tibor 25,15 mp Gyerek Kategória : 1. Varga Árpád és Varga Boglárka 56.71mp 2. Hening László és Hening Károly 1.14 mp Szépségverseny : Tuning Kategória : 1. Krüpl Rudolf - Opel Kadett C Coupe 2. Vasi85 - LCM-457 Opel Astra F 3. Gyumma - Opel Kadett, F astra fronttal Oldtimer Kategória : 1. EGS-457 Opel Kadett C Limusin Legszebb Omega : 1. IAN-191 - Rajz Gábor - Gabo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Legszebb Kadett : 1. AKP-809 Legszebb Astra : 1. HWD-101 Legszebb Vectra : 1. LFR-720 Legszebb Manta : 1. Bakonyi István - Opel Manta Historic Rally 2. Toncsi - Opel Manta 400 3. Madaras Hajnal - Manta Legszebb Corsa : 1. LFC-063 Legszebb Belsőtér: 1. LFU-018 - Opel Corsa C Legszebb Motortér : 1. KVD-108 Legszebb Fényezés : 1. HZS-327 - Opel Astra F Gsi A találkozó legeredetibb autója (kreatív kat.) 1. Kovács Dániel - Zima - Opel Astra F Cleaned Patrol A Legszebb Mote Klubtag Autó : 1. GBH-907 Rattesid Dénes - Opel Kadett GSi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Azért durva, hogy a hölgyek messzebbre hajították a hengerfejeket... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts