Atommanó Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 No igen... ha már Viktor meg Era nem írta bele magát, hogy milyen ügyesek voltak, akkor megteszem én... :huh: Nélkülük sem jöhetett volna létre az V. Blitz Weekend. Meg még egy fontos...a CSERGŐ nélkül sem jöhetett volna létre a találkozó, aki megtolta a klubot egy kis pénzmaggal... :lol: KÖSZÖNJÜK!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ... Viszont letettem a további kívánságaimról (mint Hobo és társai) Kár volt, de ... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Kár volt, de ... :huh: :lol: ^_^ B) ez nagyon meleg! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Képeket betettem a helyére :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Jah.... Loooooory.... 3:0 :huh: :lol: ^_^ Nem megy ez neked... :lol: :D Apukám miről beszélsz :D Mi még szombat hajnalba afteroztunk Pé kocsijánál ás toltuk a progit B) :P Mi is hazaértünk és k*rva jól érezte magát mindenki, legközelebb se hagyom ki az biztos :D Köszönjük a szervezőknek és mindenkinek aki segített ezt e klassz talit megszervezni, jövőre REplay :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 :huh: vazze :lol: Lóri! Legközelebb gyere szondát fújni, mert azt hiszem, vittél volna minden pálmát :P csak negyed órát kell kibírni két piálás között :lol: Jajaja, csak akkor nem ittamamikor lefelé vezettem meg amikor aludtam egy kicsit. Reggel már jól jött a gyógy sör ^_^ Higgyétek még most is beteg vook, reszketek mint egy nyárfalavél, de megérte, ennyi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Lacika! Isten vagy a zenélésben, tudot mikor mit kell tolni, még olyanok is tekerték akik nem szokták. A két térdemről még a prezúr is lejött és most úgy nézek ki mint egy taknyos kölyök :huh: :lol: ^_^ Annyit táncoltam, vagyis később próbáltam, hogy még a fülemnek is izomláza van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Higgyétek még most is beteg vook, reszketek mint egy nyárfalavél, de megérte, ennyi :huh: 3:0 apafej... :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Esti buli képek itt, ha vmelyiket töröljem, küldjetek PÜ-t :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Loooooooooooriiiiiiiiiiiiiiii.....báááááááááááááááááázzzz.... :huh: :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Lááááláááálááááááááááááááá... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Dj. VycT0r :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Úgy hátba vertek, hogy előőől meg kijött a pocak... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Tudoooooom... sál, sapka... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Loory, megy fel a bizonyíték az indavideora :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Loooooooooooriiiiiiiiiiiiiiii.....báááááááááááááááááázzzz.... :huh: :lol: ^_^ B) :P http://img5.indafoto.hu/6/3/33713_227d6457...4bd90e67a_m.jpg[/ Nem láttam a hasamtól a pöpimet :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Lááááláááálááááááááááááááá... :huh: :lol: http://img9.indafoto.hu/6/3/33713_227d6457...4b17a388d_m.jpg Dévényi Tibibácsi ^_^ B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Loory, megy fel a bizonyíték az indavideora :huh: :P Akkor bukik mindenki velem :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Akkor bukik mindenki velem :huh: :lol: ^_^ Hááát, nemtom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Hááát, nemtom :D :huh: :lol: ^_^ B) De fain gyerek vook :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Azééé volt ott hangulat ééééééééééééé!!!!! :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 De asszem kijelenthetjük, hogy ti vagytok a BW (vagy a MOTE) hivatalos hangulatfelelelősei, és ez olyan mint a CIA....nem lehet csak úgy kiszállni :huh: :D :lol: "olyan mint a CIA....nem lehet csak úgy kiszállni" ^_^ B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Azééé volt ott hangulat ééééééééééééé!!!!! :lol: ^_^ B) hol? :huh: najo :D Hatalmas köszönet a szervezőknek, hatalmas köszönet mindenkinek aki eljött. Idén mégjobb volt, jovőre mégjobb lesz :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Én még mindig a buli hatása alatt vagyok. de az tuti,hogy jövőre viszek két kanna jó kávét és felhúzom az ébresztőmet 20 perces ébresztésre, hogy nehogy elaludjak szombatra :huh: . Bár szerintem ez is a korral jár, meg, hogy pénteken majdnem egész nap sofőrködnöm kellett és kifárasztott a calibrázás ^_^ . de gyúrok legközelebbre, mert a vadkerti buli után hatalmas izomlázam volt és most ezt hiányolom, pedig a szombati zene nagyon király volt. már épp kezdett a bugi jönni a lábamba, mikor felmentünk piautánpótlásért és eldőltünk az ágyon!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts