mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 ^_^ anélkül be sem engednek? oké, akkor sütök papucsot meg viszek muffint. ööö... fordítva :huh: :lol: Felírjuk ? B) :P Csinálsz sütit is ? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Csak módjával, nem kell előre elfáradni :huh: :lol: ^_^ Köszi B) Szívesen :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Így még elég meredek a kinézete :lol: Inkább a készet linkeld! :huh: Már nem tudom. Be van csomagolva. :lol: Te kis szemét, akkor nem kapsz belőle ^_^ B) :P Mondasz vmit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Biztos díjazná ezt az ötletet :huh: Hát jó ha senki akkor senki. Majd megbánjátok :lol: Mikor indulsz szombaton? Egy útitársat csatlakoztatnék, ha nincs ellenedre.. sármör pasas... ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Mindenkinek jó bulizást péntekre. Szombaton délelőtt csatlakozom a találkozóhoz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Mindenkinek jó bulizást és balesetmentes közlekedést kívánok! :huh: Én kihagyom idén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 ..azon a nagy gépen főzöd? :lol: ^_^ B) Jah.. :huh: :D Ám jó bulizást a cartársaknak, én majd csak valamikor holnap este felé esek be.. :P de ott leszek :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Mi most indulunk! ^_^ Jó 7végét, balesetmentes közlekedést,jó szórakozást mindenkinek !!!! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Halihó!! Mindenkinek jó utat!!! Mi is perceken belül indulunk, pláne ,hogy még Földesnél meg is szeretnénk állni egy KV-ra :huh: . Pusszantás és talizunk Debrecenben!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Halihó!! Mindenkinek jó utat!!! Mi is perceken belül indulunk, pláne ,hogy még Földesnél meg is szeretnénk állni egy KV-ra ^_^ . Pusszantás és talizunk Debrecenben!!!! Várlak.. B) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Macisajt, légyszives majd egy kézi autómosó GPS koordinátáit firkáld be ha ráérsz. Mire odaérek csupa szutyok lesz a kocsim, valahol le kell csutakolni. Gépibe meg nem viszem. :huh: Last minit infó by me, innentől max. telón leszek elérhető. Aki tudja tudja, aki nem nem a számom. AMúgy adhatjátok az infót nyugodtan. mosó GPS infóm nincs, csak azt, hogy ahogy mész a 471-esen, még Debrecenben épül egy áruház, és közvetlen mellette van egy kézi mosó, most nyílt. Nyitási akció 20% mindenből, illetve aki hallgatja a Max Rádiót (FM 106 MHz) annak ingyenes a külső mosás. Tegnap véletlen benéztem oda. Jah, az onnan 5 km-re lévő kúton 210 az E85! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Mantababyék most mentek el tőlem, kb 1 óra és ott vannak a majorban.. ^_^ Engem meg igencsak beszivattak a vasárnapi pihenőnappal :huh: kb dolgoznom kell úgyhogy szombaton nem sokáig maradok.. B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Hazafelé az út veszélyes! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Hazafelé az út veszélyes! B) Ez naggggyon durva! :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Lassan indul a bulájjjjjjj :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Lassan indul a bulájjjjjjj :huh: :lol: ^_^ Már a józanodáson is túl vagyunk... majd ma este B) Te meg majd a kapuba pihizzé csak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Hazaértünk minden rendbe volt. Jó partyi volt :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Én amondó vagyok, hogy nagyon jó volt. :huh: :lol: ^_^ Többen kérdezték, hogy a képekkel mi lesz amiket a "nagygéppel" csináltam. Igyekszem mihamarabb feldolgozni őket és feltölteni a netre. Ha kész, írok mindenképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Sziasztok! Köszönjük ezt a szép hétvégét a szervezőknek, és mindenkinek aki valamilyen módon hozzájárult a rendezéshez. :huh: Jó volt ismét találkozni és bulizni együtt. B) Sajnos el kellett indulnunk haza szombat délután, de reméljük ugyanolyan jóra sikerült a szombat esti buli is, mint a pénteki volt. Köszi Xray ! :P A kókusztekercs ismét finom volt, és jobban nézett ki, mint a Karcsi által linkelt képen :lol: . Köszönet mégegyszer mindenért, a képeket majd később felteszem. Ja ... a mézes pálinka kimaradt, de az is ütős volt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Itthon vagyunk mi is! Minő meglepő, igen hamar hazaértünk. :huh: Köszönjük, hogy ilyen sokan jöttetek el, és örülünk, hogy jól éreztétek magatokat! Szeretném megköszönni a segítők munkáját, mert nélkülük még többet rohantunk volna, mint a mérgezett egerek. Köszönöm Antinak, Viktornak, Erának, Dettinek, Gelkonak, GSiCsabinak, MOMC-os srácoknak (sokan voltatok, nem győzném a sorolást), Futó Gabinak, Xraynek, Mélykéknek és még sorolhatnám hosszan, és bocsánat, ha valakit kihagyok, nem szándékos. Külön köszönöm Endlosnak, hogy segített Mr. Manta tervét sikerre vinni. Áfonyának, Heningnek meg a 2 srácnak akit befűzött nagyon köszönöm a szombati gyors rendrakást a pályán+fuvarozást. Köszönjük, hogy eljöttetek, aki nem jött el, az bánhatja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Mi tartozunk köszönettel, mert volt miben segíteni. Köszönjük, hogy ott lehettünk, hogy létrejött a találkozó, és hogy ilyen nyugodt volt a légkör. Leszámítva, hogy néhányszor bevertem a fejemet a padlásszobában :huh: , és hogy szinte semmit sem lehetett a sötét folyóson látni, jó volt a társasággal tölteni a hétvégét. A gyerkőcök is élvezték, köszi, hogy gondoltatok rájuk is. Köszönjük: A Varga család. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Mi is kb fél órája érkeztünk haza. Az úton gond nem adódot (miért is lett volna??? :huh: ). Köszönjük a szervezőknek, ismét kitettek magukért. :lol: Mackó, ez volt a legkevesebb. A 2 srác pedig Invictus, és ZoliGyőr cartársak voltak. Köszönet nekik is, hogy első szóra jöttek segíteni. ^_^ ui. A mi kölykeink is nagyon élvezték, kössz, hogy gondoltatok a kicsikre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 köszönöm h ott lehettem. nekem bejött a dolog :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Hát hazaértünk mi is ^_^ Szeretném megköszönni mindenkinek a mindent! Kissé fáradt vagyok még, és a seggem is fáj, szóval majd később bővebben szólok B) Nagyon jók voltatok megint mindannyian, iszonyat melót fektettetek bele, amiért a legmélyebb tiszteletemet és elismerésemet szeretném kifejezni. Én nem is sorolom a neveket, mert akinek csak tudtam, még a helyszínen megköszöntem :P Sajnálom, hog ynem tudtam segíteni a bevállalt feladatokban, de kórházba kellett menni, és nem tudtam, mikor és milyen állapotban térek vissza. A szülinapos köszöntések mindegyike meghatott, nagyon jól esett, hogy ennyien halmoztak el mindenféle ajándékkal, ezt nem is gondoltam volna :huh: a tortás-éneklős köszöntés, meg igencsak megríkatott, iszonyat édesek vagytok! :lol: Most megyek, és elsírom magam (a fájdalomtól és a szép emlékek felidézésétől egyszerre) - majd később folytatom/kifejtem (az élményeimet, nem a tejet) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Köszönjük Mi is hogy ott lehettünk, nagyon jó volt a hangulat és az egész. Nem tudom hogy milyen volt a régi kemping/környezet, de ez a mostani barátságos volt és tényleg senki nem zavart senkit. Köszi a bulit Xraynek, bár szombaton éjszaka nembírtuk sokáig, már éjfélkor leléptünk, de addig jó volt a hangulat. Jah és bocsi mindenkitől akinek az orra alá füstöltem kipuffhangnyomáson. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts