Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Invictus, Áfonya, RTomi, jómagam eddig. De talizunk a Lurdynál még többekkel.

Velem ne nagyon számoljatok. :huh:

Mi reggel korán indulunk mert nem akarunk a picivel melegben kocsikázni.

De lehet utolértek majd./vagy nem.

... a számom. :lol:

• Hozzászólások 1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
sajna mi egyedül konvojozunk, mert Szegedről csak mi megyünk. legalábis úgy tudom. :huh: de legalább nem kell senkivel lépést tartanom.

Ez most célzás volt? ^_^ :D

B) :P :lol:

Ám ha véletlen a keverő felé jártok (bár tudom kis kitérő lenne) vendégeim vagytok egy fresh forró kávéra.. :lol:

Elküldve
Velem ne nagyon számoljatok. :huh:

Mi reggel korán indulunk mert nem akarunk a picivel melegben kocsikázni.

De lehet utolértek majd./vagy nem.

... :lol:

De csak megálltok pihenőt tartani? Mennyire korán indultok?

Számodat tudtam.

Elküldve
Ez most célzás volt? :lol: :D

^_^ B) :P

Ám ha véletlen a keverő felé jártok (bár tudom kis kitérő lenne) vendégeim vagytok egy fresh forró kávéra.. :huh:

óóó de régóta meg akarom kostolni azt a kávét :lol: , nameg már milyen régóta ígérted,hogy meghívsz.

amúgy nem célzás volt, de most ,hogy így mondod....... :D

Elküldve
Zééét fűzd meg, hogy csak Miattad jöjjön vissza szombat reggel :lol: ^_^

Én asszem nem talizok senkivel, lehúzok egyedül, hogy válogathassak a helyek között B) :P

Biztos díjazná ezt az ötletet :huh:

Hát jó ha senki akkor senki. Majd megbánjátok :lol:

Elküldve
Ám ha véletlen a keverő felé jártok (bár tudom kis kitérő lenne) vendégeim vagytok egy fresh forró kávéra.. :huh:

..azon a nagy gépen főzöd? :lol: ^_^ B)

Elküldve
Én fél 7 körül akarok indulni innen kcskemétről... ha addigra ideérsz, mehetünk 1ütt :huh:

Igazából még nem tudom, hogy mikorra leszek indulásra készen, mert még lesz egy kis szerelnivalóm is.

Elküldve

Macisajt, légyszives majd egy kézi autómosó GPS koordinátáit firkáld be ha ráérsz. Mire odaérek csupa szutyok lesz a kocsim, valahol le kell csutakolni. Gépibe meg nem viszem. :huh:

Elküldve
Igazából még nem tudom, hogy mikorra leszek indulásra készen, mert még lesz egy kis szerelnivalóm is.

De most akkor nagyon bitang lesz a kisautó :huh: :lol:

Elküldve
Macisajt, légyszives majd egy kézi autómosó GPS koordinátáit firkáld be ha ráérsz. Mire odaérek csupa szutyok lesz a kocsim, valahol le kell csutakolni. Gépibe meg nem viszem. :huh:

PIO-ba nincs benne? Mondjuk egy OMV vagy MOL ott van kézi mosó :lol:

Elküldve
Ezért kell pénteken jönni ^_^

Vízálló papucsot szerezz ám be B) :P

:lol: anélkül be sem engednek? oké, akkor sütök papucsot meg viszek muffint. ööö... fordítva :huh: :lol:

Elküldve

Csak a hétvégi feeling miatt...

Megy két részeg ki a kocsmából, majd mikor már elhagyták úgy 300 méterre, megszólal az egyik:

- Te, nagy gond van, elfelejtettem pisilni!

Mire a másik:

- Semmi baj, majd megtanítalak...

:huh: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.