Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Te leszel a kidobó? :huh:

Te meg amilyen magas vagy olyan "hülye" is! kidobó mi?? mi a pék repedt térdének oda kidobó... inkább bedobó kell! :lol:

Elküldve
Te meg amilyen magas vagy olyan "hülye" is! kidobó mi?? mi a pék repedt térdének oda kidobó... inkább bedobó kell! :huh:

Hát, a zene elől biztos menekülnek majd a szerencsétlenek! :lol: ^_^

Elküldve
Hát, a zene elől biztos menekülnek majd a szerencsétlenek! ^_^ B)

Hát ha rock fest lesz akkor én leszek az első aki fut! :huh: :lol:

Elküldve
am néztétek ezeket a koordinátákat? me nekem pont a 47esre esik a pozisön :huh:

Nekem jó helyre esik kb.

A Hosszúpályi felé vezető útra,kb ahol a piros karika van a térképen.

Elküldve
M3-n ki jön Pest felől? Ha esetleg valaki akkor én 60-nál csatiznék :P

Ha meg senki akkó kapjátok be :huh: :lol: ^_^ megyek egyedül B)

Kb 9-kor indul a menet az M3 kivezetőjéről. Lesz jópár autó.

Elküldve
sajna mi egyedül konvojozunk, mert Szegedről csak mi megyünk. legalábis úgy tudom. :huh: de legalább nem kell senkivel lépést tartanom.

Paksról én is egyedül megyek , amúgy meg nem vagyok a konvoj híve, engem ne tartson fel senki! :lol: Ha egyszer a paripa megindul nincs kantár mennie kell! ^_^

Elküldve
Paksról én is egyedül megyek , amúgy meg nem vagyok a konvoj híve, engem ne tartson fel senki! :huh: Ha egyszer a paripa megindul nincs kantár mennie kell! :D

:lol: ^_^ B)

Ja aztán megint +30-ba kerül a tali :P :lol:

Elküldve
Talizhatnánk a 60-nál lávő M3-s Mol-kúton? Kimennék fél tízre :huh:

Azt nem tudom, hogy a többiek meg akarnak-e állni ott, de megpróbálom megbeszélni. Ha nem is állunk meg, biztosan észreveszed a menetoszlopot, és csatlakozol. Ám kinézem a számod, és majd hívlak.

Elküldve
Azt nem tudom, hogy a többiek meg akarnak-e állni ott, de megpróbálom megbeszélni. Ha nem is állunk meg, biztosan észreveszed a menetoszlopot, és csatlakozol. Ám kinézem a számod, és majd hívlak.

Ok. Köcce. Amúgy

Elküldve
Szombat reggelre már mindenki ott fog henteregni? Csak én indulok akkor Bp-ről? :lol: Nem jön valaki velem? :huh:

Zééét fűzd meg, hogy csak Miattad jöjjön vissza szombat reggel ^_^ B)

Én asszem nem talizok senkivel, lehúzok egyedül, hogy válogathassak a helyek között :P :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.