Atommanó Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Meg sztem lehet tankolni is, vagy nem? Az régen volt... akkor volt külön olyan amire rá volt írva, hogy lehet vele tankolni... :)
manta Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Amugy meg majd BOLDOG HEPI BÖRZDÉJT ÁM! Nem vagy elfelejtve :D :P :P Küldök neked majd egy számot és be is mondom a mikrofonba :D :) :( :hiya: :lol: lesz mikrofon???? :P (megláttam ám a lényeget :D)
Stefan Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 :) :( :hiya: :lol: lesz mikrofon???? :P (megláttam ám a lényeget :D) Miért? Szerinted hogyan lenne másképp megoldva a karaoké? :D
invictus Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Miért? Szerinted hogyan lenne másképp megoldva a karaoké? :( Hangos énekléssel. :)
manta Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Miért? Szerinted hogyan lenne másképp megoldva a karaoké? :lol: :) :( lesz karaoke? :P Ha igen, akkor azt úgy veszem, hogy tényleg az egész találkozó az én kedvemért jön létre :hiya:
Xray Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Miért? Szerinted hogyan lenne másképp megoldva a karaoké? :hiya: te csak a tiéddel verd a csalánt , és egyébként is pont te uszítod a népet mikor ottsem leszel! :) :( :P
Xray Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 :) :hiya: lesz karaoke? :lol: Ha igen, akkor azt úgy veszem, hogy tényleg az egész találkozó az én kedvemért jön létre :D Stefán néha szokott hazudni! :( :P
Xray Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 De sztem ahogy tavaly is a buli elején majd sztem simán belefér egy Megasztáros koncert is :( Az aláfestés meg megbeszéljük! :P :)
manta Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 te csak a tiéddel verd a csalánt , és egyébként is pont te uszítod a népet mikor ottsem leszel! Stafan! Azt a hét meg a nyolcát! :hiya: Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :lol: gyeremá! :( De sztem ahogy tavaly is a buli elején majd sztem simán belefér egy Megasztáros koncert is Az aláfestés meg megbeszéljük! :D szóval igaz a hír, hogy lesz mikrofon :) vigyázz, mert úgyis megszerzem! Ha mikrofont látok, akkor mindig valami megállíthatatlan erő vesz hatalmába, hangok suttognak a fülembe, hogy "vedd el, a tied!" :D Egyébként meg teljesen meg vagyok nyugodva, mert Tascona készül zenével, ha esetleg más stílusra vágynánk. Bár igazából Greenthundert szeretném látni, ahogy bevillantja a tavaly is nagy sikert aratott zenei felszerelését. Nekünk nem volt akadály: hiába a vihar, meg a széltépett nagysátor: nálunk buli volt! :D (meg rendőrök :P )
Xray Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Stafan! Azt a hét meg a nyolcát! :hiya: Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :lol: gyeremá! :( :D szóval igaz a hír, hogy lesz mikrofon :) vigyázz, mert úgyis megszerzem! Ha mikrofont látok, akkor mindig valami megállíthatatlan erő vesz hatalmába, hangok suttognak a fülembe, hogy "vedd el, a tied!" :D Egyébként meg teljesen meg vagyok nyugodva, mert Tascona készül zenével, ha esetleg más stílusra vágynánk. Bár igazából Greenthundert szeretném látni, ahogy bevillantja a tavaly is nagy sikert aratott zenei felszerelését. Nekünk nem volt akadály: hiába a vihar, meg a széltépett nagysátor: nálunk buli volt! :P (meg rendőrök :P ) Megvan dumálva , aki meg idén is elakarja b@szni a bulinkat mint tavaly, annak én verem bucira a képét erre mérget vehettek (nagyon köcsög bunkó szarházi tudok ám lenni ha a baráti társaságról van szó) :D :P
Xray Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Amúgy idén szeretnék egy megaretro partyt mert a társaság zöme arra cseperedett fel 80-kezdve 2000 ig mindenből egy kicsit.... aztán hajnalba tompa aggyal tolok majd egy kis zúzóst is! Mondjuk a minimal rajongóknak :( Bár ha elérem a Kertész haverom és lesz ideje elhívom és cooperatívba DJ-zünk.... ő magyar retroban nagyon otthon van sőt másban is :hiya: :P Meglássuk! :)
Stefan Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Stefan! Azt a hét meg a nyolcát! :( Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :hiya: gyeremá! :) ... Hűha, erről lemaradni... :P Amúgy esküvőre megyünk, szóval nem illik kihagyni. De lagziba is, úgyhogy gondolok rátok piálás közben :D :lol:
Vktr Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 :) :( lesz karaoke? :P Ha igen, akkor azt úgy veszem, hogy tényleg az egész találkozó az én kedvemért jön létre :hiya: Tulajdonképpen meglepetésnek akartuk, de mindegy :lol:
Atommanó Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Tulajdonképpen meglepetésnek akartuk, de mindegy :P ...így akkor már nem is lesz... :) :(
Gabo Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Meg sztem lehet tankolni is, vagy nem? Legalább megvárhattál volna most hogy intézem el majd a kedvezményt :) ...:(
manta Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Hűha, erről lemaradni... Amúgy esküvőre megyünk, szóval nem illik kihagyni. De lagziba is, úgyhogy gondolok rátok piálás közben :hiya: Oszt te házasodsz, vagy mi??? Mert ha nem te, akkor nyugodtan kihagyhatod. Csak a sajátodat nem illik kihagyni :) Tulajdonképpen meglepetésnek akartuk, de mindegy :( Ígérem: nagyon meg fogok lepődni :P
Gelko Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 :) rövid és velős :( írhattam volna Pázmányi körmondatokat de sok értelme nem lett volna :P
mantababy Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Stafan! Azt a hét meg a nyolcát! :hiya: Mi az, hogy nem leszel ott????? Pedig én egy varázslatos akartalak elképráztatni - a Surda után egyfajta huszárvágásként... :D gyeremá! :( :D szóval igaz a hír, hogy lesz mikrofon :) vigyázz, mert úgyis megszerzem! Ha mikrofont látok, akkor mindig valami megállíthatatlan erő vesz hatalmába, hangok suttognak a fülembe, hogy "vedd el, a tied!" :P Egyébként meg teljesen meg vagyok nyugodva, mert Tascona készül zenével, ha esetleg más stílusra vágynánk. Bár igazából Greenthundert szeretném látni, ahogy bevillantja a tavaly is nagy sikert aratott zenei felszerelését. Nekünk nem volt akadály: hiába a vihar, meg a széltépett nagysátor: nálunk buli volt! :P (meg rendőrök :P ) Amíg te karaoke-zol , addig én néma tátikázással kísérlek a színpad rejtekéből :lol: . Amúgy meg, el ne feledd, hogy idén egy szobában leszünk , így ha nagy vihar lesz a buliba benne vagyok , de rendőröket azé csak neeeeeeeeeeee mán :D !
Stefan Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Oszt te házasodsz, vagy mi??? Mert ha nem te, akkor nyugodtan kihagyhatod. Csak a sajátodat nem illik kihagyni :P ... Nem lehet mindent egyszerre. Inkább örülj, hogy elintéztem neked a karaokét! :) Ezt a viccet meg ajánlom nektek okulásul :( :hiya:
mélykék76 Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 ....Oszt te házasodsz, vagy mi??? Mert ha nem te, akkor nyugodtan kihagyhatod. Csak a sajátodat nem illik kihagyni :(.... Nem bírj a piálást és kész :)
zocsa Elküldve Július25, 2009 Elküldve Július25, 2009 Megjött tegnap nekem is a matrinya.:( http://kepfeltoltes.hu/090725/20090725_www...ltoltes.hu_.jpg Egyébként szombaton mikor lehet érkezni? 8-9 már jó? :)
invictus Elküldve Július25, 2009 Elküldve Július25, 2009 Megjött tegnap nekem is a matrinya.:( http://kepfeltoltes.hu/090725/20090725_www...ltoltes.hu_.jpg Egyébként szombaton mikor lehet érkezni? 8-9 már jó? :) Szerk.:Akartam írni, hogy jöhetnél velünk, hogy még többen menjünk egyszerre, de aztán vettem észre hogy nem pénteken hanem szombaton jössz. Sorry.
Guest Sanci Elküldve Július25, 2009 Elküldve Július25, 2009 Egyébként szombaton mikor lehet érkezni? 8-9 már jó? :) Hajnal 4-től már lehet nyomni a kapucsengőt.. :P :( Egy jó mosás után meg elég pofásan is néz ki a gurcsi... :hiya:
Recommended Posts