mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 erre mondják h ritka józan életet élek :) Ritkán, józan életet élsz :(
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 A múltkor pont azért lettem harmadik, mert túl becsületes voltam. :( (legalábbis Laciék ezzel vigasztaltak. ) És idén milyen pozicióra számítasz ? :)
zsolti.astra Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Hát nem volt túl nagy dobra verve a matricás téma! :hiya: Vagy csak én nem vettem észre? :( Én is igényeltem volna, szerintem kori is, bár az Ő nevében nem nyilatkozok. Sőt, talán még mások is. Amúgy nem kéne rá még valami OPEL-es utalás :) ? Nem biztos, hogy ennyiből mindenki rájön arra, hogy ez egy opeles találkozó :P . Nekem is megérkezett a matrica és fel is került!
Gepard Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint A rendőr úgy szokta kérdezni, hogy az elmúlt 12 órában fogyasztott-e alkoholt? A vérvételnél szóltak, hogy fogják nézni az "alko, hol?" szintet is? :)
ivannorbi Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Nekem is megérkezett a matrica és fel is került! http://kepfeltoltes.hu/090723/IMAG0051_www...ltoltes.hu_.jpg És ezen már ott az Opel Találkozó is! :) :(
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Ehh, csajééra fel akartuk tenni de arra se fért fel, kicsit kicsi a (OFF) Panda (ON) hátsó ablaka.. :)
ivannorbi Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Ehh, csajééra fel akartuk tenni de arra se fért fel, kicsit kicsi a (OFF) Panda (ON) hátsó ablaka.. :) Rakjátok a motorháztetőre! :( :P
Tiu Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) ... Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :P (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) Az asszony azt mondja, hogy a vérképen nem fog változtatni. :D :lol: Így mehet a buli !!! :( Csak alkoholszintet ne kérj ! :hiya:
Xray Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Rakjátok a motorháztetőre! :( :P Rárakás még okés,,, de lefelé :)
invictus Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Rárakás még okés,,, de lefelé :) Magasnyomású mosó lehozza, én azzal szedtem le az ablakra ragasztott H betűt. :(
Xray Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Magasnyomású mosó lehozza, én azzal szedtem le az ablakra ragasztott H betűt. :( Mondjuk az eredeti jobb de ez sem rossz ! :)
manta Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 A múltkor pont azért lettem harmadik, mert túl becsületes voltam. :( (legalábbis Laciék ezzel vigasztaltak. ) Ez nem vigasz volt, hanem a valóság :) (Most vettem észre az új aláírásod: egyik kedvenc számom :P)
invictus Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Mondjuk az eredeti jobb de ez sem rossz ! :hiya: De majd nyomssál Zámbó Jimmy-t is. :) :( :P
manta Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Az asszony azt mondja, hogy a vérképen nem fog változtatni. :D :P Így mehet a buli !!! :) Csak alkoholszintet ne kérj ! :( :lol: kösz mindenkinek a jó tanácsokat :D de ettől még halasztok asszem, mert most komoly dologról van szó :hiya: de nem kell aggódni, kiolvastam egy szuszra egy könyvet, teljesen a hatása alá kerültem, és még az aláírásomat is befrissítettem :D
Xray Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 De majd nyomssál Zámbó Jimmy-t is. :) :( :P Olyan nincs is a notimon , ha durvázni akarsz akkor esetleg egy kis Tankcsapdát , de dzsiminél kifeküdne a technika! :hiya:
Stefan Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Olyan nincs is a notimon , ha durvázni akarsz akkor esetleg egy kis Tankcsapdát , de dzsiminél kifeküdne a technika! :( A széntől meg zárlatos lesz :)
Gelko Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Üdülési csekket rajtunk kívül álló okokból sajnos nem áll módunkban elfogadni. üdv : BW - csapat
Xray Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Üdülési csekket rajtunk kívül álló okokból sajnos nem áll módunkban elfogadni. üdv : BW - csapat Ennyi :)
Stefan Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Üdülési csekket rajtunk kívül álló okokból sajnos nem áll módunkban elfogadni. üdv : BW - csapat Viszont, ha jól tudom, akkor pálya"matricát" lehet venni üdülési csekkel.
Xray Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 :) rövid és velős :( nekem is van üdülési csekkem , de majd veszek rajta valamit :P Csak nem hogy nektek is van ??? Amugy meg majd BOLDOG HEPI BÖRZDÉJT ÁM! Nem vagy elfelejtve :hiya: :D :D Küldök neked majd egy számot és be is mondom a mikrofonba :lol:
Vktr Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Viszont, ha jól tudom, akkor pálya"matricát" lehet venni üdülési csekkel. Meg sztem lehet tankolni is, vagy nem?
Recommended Posts