mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 erre mondják h ritka józan életet élek :) Ritkán, józan életet élsz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 A múltkor pont azért lettem harmadik, mert túl becsületes voltam. :( (legalábbis Laciék ezzel vigasztaltak. ) És idén milyen pozicióra számítasz ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Idén hagyok esélyt másoknak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Hát nem volt túl nagy dobra verve a matricás téma! :hiya: Vagy csak én nem vettem észre? :( Én is igényeltem volna, szerintem kori is, bár az Ő nevében nem nyilatkozok. Sőt, talán még mások is. Amúgy nem kéne rá még valami OPEL-es utalás :) ? Nem biztos, hogy ennyiből mindenki rájön arra, hogy ez egy opeles találkozó :P . Nekem is megérkezett a matrica és fel is került! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint A rendőr úgy szokta kérdezni, hogy az elmúlt 12 órában fogyasztott-e alkoholt? A vérvételnél szóltak, hogy fogják nézni az "alko, hol?" szintet is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Nekem is megérkezett a matrica és fel is került! http://kepfeltoltes.hu/090723/IMAG0051_www...ltoltes.hu_.jpg És ezen már ott az Opel Találkozó is! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 nekem nem fér el a matrinya :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Ehh, csajééra fel akartuk tenni de arra se fért fel, kicsit kicsi a (OFF) Panda (ON) hátsó ablaka.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Ehh, csajééra fel akartuk tenni de arra se fért fel, kicsit kicsi a (OFF) Panda (ON) hátsó ablaka.. :) Rakjátok a motorháztetőre! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) ... Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :P (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) Az asszony azt mondja, hogy a vérképen nem fog változtatni. :D :lol: Így mehet a buli !!! :( Csak alkoholszintet ne kérj ! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Rakjátok a motorháztetőre! :( :P Rárakás még okés,,, de lefelé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 köszönöm Viktor! :) Szivesen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Rárakás még okés,,, de lefelé :) Magasnyomású mosó lehozza, én azzal szedtem le az ablakra ragasztott H betűt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Magasnyomású mosó lehozza, én azzal szedtem le az ablakra ragasztott H betűt. :( Mondjuk az eredeti jobb de ez sem rossz ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 A múltkor pont azért lettem harmadik, mert túl becsületes voltam. :( (legalábbis Laciék ezzel vigasztaltak. ) Ez nem vigasz volt, hanem a valóság :) (Most vettem észre az új aláírásod: egyik kedvenc számom :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Mondjuk az eredeti jobb de ez sem rossz ! :hiya: De majd nyomssál Zámbó Jimmy-t is. :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Az asszony azt mondja, hogy a vérképen nem fog változtatni. :D :P Így mehet a buli !!! :) Csak alkoholszintet ne kérj ! :( :lol: kösz mindenkinek a jó tanácsokat :D de ettől még halasztok asszem, mert most komoly dologról van szó :hiya: de nem kell aggódni, kiolvastam egy szuszra egy könyvet, teljesen a hatása alá kerültem, és még az aláírásomat is befrissítettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 De majd nyomssál Zámbó Jimmy-t is. :) :( :P Olyan nincs is a notimon , ha durvázni akarsz akkor esetleg egy kis Tankcsapdát , de dzsiminél kifeküdne a technika! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Olyan nincs is a notimon , ha durvázni akarsz akkor esetleg egy kis Tankcsapdát , de dzsiminél kifeküdne a technika! :( A széntől meg zárlatos lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Üdülési csekket rajtunk kívül álló okokból sajnos nem áll módunkban elfogadni. üdv : BW - csapat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Üdülési csekket rajtunk kívül álló okokból sajnos nem áll módunkban elfogadni. üdv : BW - csapat Ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Ennyi :P :) rövid és velős :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Üdülési csekket rajtunk kívül álló okokból sajnos nem áll módunkban elfogadni. üdv : BW - csapat Viszont, ha jól tudom, akkor pálya"matricát" lehet venni üdülési csekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 :) rövid és velős :( nekem is van üdülési csekkem , de majd veszek rajta valamit :P Csak nem hogy nektek is van ??? Amugy meg majd BOLDOG HEPI BÖRZDÉJT ÁM! Nem vagy elfelejtve :hiya: :D :D Küldök neked majd egy számot és be is mondom a mikrofonba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Viszont, ha jól tudom, akkor pálya"matricát" lehet venni üdülési csekkel. Meg sztem lehet tankolni is, vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts