Xray Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 tudod olyan mint az oviban, akkor má neki is kell :) értem én.... :(
manta Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) de ez most tényleg komoly: Ti, mint gyakorlott alkoholizálók mit gondoltok, mennyi idő alatt ürül ki az alkohol teljesen a szervezetből, ha valaki nagyon beteázik? Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint (és bánatomban - de ez nem ide tartozik most) ipari módon be kívánok rúgni. Tegyük fel, hogy ez sikerült, és megdöntöm a sok éves átlagomat. Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :( (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése)
Stefan Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) de ez most tényleg komoly: Ti, mint gyakorlott alkoholizálók mit gondoltok, mennyi idő alatt ürül ki az alkohol teljesen a szervezetből, ha valaki nagyon beteázik? Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint (és bánatomban - de ez nem ide tartozik most) ipari módon be kívánok rúgni. Tegyük fel, hogy ez sikerült, és megdöntöm a sok éves átlagomat. Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :P (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) Ha szombat (vasárnap) hajnalban 2-3 óra körül már kidölsz de rendesen kialszod magad, valamint vasárnap normálisan megebédelsz, akkor szerintem ki kell ürülnie/fel kell szívódnia. Amúgy lehet is kapni ilyen italport is, ami gyorsítja ezt a folyamatot. Egy ebéd utáni energiaital/kávé is segíthet, aztán hétfőre is pihend ki magad, akkor szerintem nem lehet gond :( De nem vagyok gyakorlott alkoholizáló :lol: Szerk.: Ha van valami jó módszer, akkor be is mehetne a GYíKba :hiya:
redline Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 ez annyira egy mantás kérdés volt....mennyit lehet inni :( :P :hiya: :lol: (mondjuk nem egyszerű kritika a gsi-s topiknak :) )
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) de ez most tényleg komoly: Ti, mint gyakorlott alkoholizálók mit gondoltok, mennyi idő alatt ürül ki az alkohol teljesen a szervezetből, ha valaki nagyon beteázik? Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint (és bánatomban - de ez nem ide tartozik most) ipari módon be kívánok rúgni. Tegyük fel, hogy ez sikerült, és megdöntöm a sok éves átlagomat. Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :( (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) Szeretnéd, hogy azt mondjuk : nem tisztul ki addig és lemaradsz a piálásról ? :D Nem olyan rossz az a jaffa a szülinapon :P :hiya: :lol: :D
invictus Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) de ez most tényleg komoly: Ti, mint gyakorlott alkoholizálók mit gondoltok, mennyi idő alatt ürül ki az alkohol teljesen a szervezetből, ha valaki nagyon beteázik? Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint (és bánatomban - de ez nem ide tartozik most) ipari módon be kívánok rúgni. Tegyük fel, hogy ez sikerült, és megdöntöm a sok éves átlagomat. Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :( (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) Én csak inni szoktam, aztán méregetni már nem, hogy akkor most mennyi az annyi. :P
manta Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 oké: döntöttem! Mivel minden szülinapot több napig kell ünnepelni, és az opel tali is 3 napos, ami együtt jár a folyamatos, ilyen-olyan mértékű alkohol fogyasztással, valamint elsősorban opelesek vagyunk, másod sorban alkeszek (van akinél ez fordítva van), ezért a vérvétel mindenképpen háttérbe szorul. :) Egyszerűen nem tehetem meg magammal, hogy elrontom az év eseményét!!! :P Az orvosok meg amúgy is szeretnek vagdalkozni, főleg a szabijuk előtt, amikor nekik sem jön rosszul a plusz fagyi-pénz. Inkább bízok az alternatív gyógymódokban. Oszt vagy bejön, vagy nem :(
J0hnny Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Nem olyan rossz az a jaffa a szülinapon :) :( :P :hiya: Szeretném lefényképezni jaffával a kezében! :lol:
manta Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Szerk.: Ha van valami jó módszer, akkor be is mehetne a GYíKba :( ez annyira egy mantás kérdés volt....mennyit lehet inni (mondjuk nem egyszerű kritika a gsi-s topiknak) :P na ki a kirááály? :hiya: Nem olyan rossz az a jaffa a szülinapon :) ezért még külön számolunk! :lol:
invictus Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Inkább bízok az alternatív gyógymódokban. Oszt vagy bejön, vagy nem :) Irtani kell a baktériumokat. Erre tökéletesen jó az ital. :(
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Irtani kell a baktériumokat. Erre tökéletesen jó az ital. :hiya: Na majd bw-n kiderül, hogy a gyakorlatban hogy teljesítesz :) :( :P
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 (mondjuk nem egyszerű kritika a gsi-s topiknak :) ) Amnnyiben ? :(
invictus Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Na majd bw-n kiderül, hogy a gyakorlatban hogy teljesítesz :( :P :hiya: Se a sebességgel, se a mennyiséggel nincsenek gondjaim. De próbára tehetsz. :lol: Múltkor egy házibuliban kb. úgy éreztem magam mint egy udvari bolond, mert az egyik srác megtudta, hogy 3,5mp alatt iszom a sört, és utána az egész társaság előtt kellett eljátszani a dolgot vagy 3-szor. :)
redline Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Se a sebességgel, se a mennyiséggel nincsenek gondjaim. De próbára tehetsz. :hiya: Múltkor egy házibuliban kb. úgy éreztem magam mint egy udvari bolond, mert az egyik srác megtudta, hogy 3,5mp alatt iszom a sört, és utána az egész társaság előtt kellett eljátszani a dolgot vagy 3-szor. :) Sörös Sanyiiiii...kihívváááááááás :( :P
Stefan Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Sörös Sanyiiiii...kihívváááááááás :) :( Ilyen kiélezett teljesítményeknél kell egy ilyet is szerezni :P
manta Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Se a sebességgel, se a mennyiséggel nincsenek gondjaim. De próbára tehetsz. :D Múltkor egy házibuliban kb. úgy éreztem magam mint egy udvari bolond, mert az egyik srác megtudta, hogy 3,5mp alatt iszom a sört, és utána az egész társaság előtt kellett eljátszani a dolgot vagy 3-szor. :) :( "Szegény" Sörös Sanyi a lagzinkon volt muszáj bizonyítani ezerrel :P sógor úgy megdöbbent a sebességétől, hogy még a stoppert is elfelejtette lenyomni, csak tátott szájjal bámult :hiya: ezen felbuzdulva pedig Sanyi fiamnak egyesével kellett bizonyítania a násznépnél, ennek is köszönhető, hogy a tudta nélkül ütötte el úgy a Gelkót, hogy ő közben a kocsiban aludt (már a Sanyi), és a Tascona cibálta (a Sanyit) :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Múltkor egy házibuliban kb. úgy éreztem magam mint egy udvari bolond, mert az egyik srác megtudta, hogy 3,5mp alatt iszom a sört, és utána az egész társaság előtt kellett eljátszani a dolgot vagy 3-szor. :) Ismerem az érzést... :( ...és a Tascona cibálta (a Sanyit) :P Nem félre érteni! :hiya:
Xray Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Én ehhez nem tudok hozzászólni... :( Akkó mért írsz hozzászólást még is!? :hiya: :) :P
invictus Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Sörös Sanyiiiii...kihívváááááááás :P :hiya: BW-en nem szokott ilyen ki iszik meg egy sört gyorsabban verseny lenni? :) De aztán nem kikeverni a buborékot, meg melengetni, meg felét a mellkasra önteni, meg másik felét a pohárban hagyni és úgy asztalhoz csapni, hogy teljesen üres maradjon a pohár. :(
Gelko Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Skacok! Komoly kérdésem van! :) de ez most tényleg komoly: Ti, mint gyakorlott alkoholizálók mit gondoltok, mennyi idő alatt ürül ki az alkohol teljesen a szervezetből, ha valaki nagyon beteázik? Konkrétan: 10-én vérvételre kell mennem, de mivel 8-án van a szülinapom, ezért terveim szerint (és bánatomban - de ez nem ide tartozik most) ipari módon be kívánok rúgni. Tegyük fel, hogy ez sikerült, és megdöntöm a sok éves átlagomat. Ha vasárnap már nem iszom, akkor hétfő reggelre kiürül az alkohol a szervezetemből úgy, hogy a vérképemen ez ne látszódjon? :( (ez nem a mikrobiológiai egyetem felvételi kérdése) sztem ne foglalkozz vele, volt h másnaposan mentem vérvételre és nagyon nem módosított a vérképen. elég ha vasárnap reggelig iszol csak :P
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 De aztán nem kikeverni a buborékot, meg melengetni, meg felét a mellkasra önteni, meg másik felét a pohárban hagyni és úgy asztalhoz csapni, hogy teljesen üres maradjon a pohár. :) A múltkor pont azért lettem harmadik, mert túl becsületes voltam. :( (legalábbis Laciék ezzel vigasztaltak. )
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 sztem ne foglalkozz vele, volt h másnaposan mentem vérvételre és nagyon nem módosított a vérképen. elég ha vasárnap reggelig iszol csak :) Mondjuk tőled józanon nehéz lenne vért venni. Ritka állapot :( :P
Gelko Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Mondjuk tőled józanon nehéz lenne vért venni. Ritka állapot :( :P erre mondják h ritka józan életet élek :)
Recommended Posts