Xray Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Nem akarom ezzel Tomi023-at terhelni. Ő csinálta kecskeméten, és úgy postázta. Ezé van tartva :) Sztem keresse meg csak bátran Mr Don Tomot! :(
ivannorbi Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Nem akarom ezzel Tomi023-at terhelni. Ő csinálta kecskeméten, és úgy postázta. Hát nem volt túl nagy dobra verve a matricás téma! :hiya: Vagy csak én nem vettem észre? :( Én is igényeltem volna, szerintem kori is, bár az Ő nevében nem nyilatkozok. Sőt, talán még mások is. Amúgy nem kéne rá még valami OPEL-es utalás :) ? Nem biztos, hogy ennyiből mindenki rájön arra, hogy ez egy opeles találkozó :P .
Guest Sanci Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Szerintem meg vagy megnézi neten mi is az a Blitz Weekend vagy rájöhet ha már egyszer Opelen van kitapétázva.. :( http://kepfeltoltes.hu/090720/20090720004_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090720/20090720005_...ltoltes.hu_.jpg Feltettük még Gergőlabs cartársnak is Az enyémre is felkerült tegnap, csajééra majd ma.. :)
ivannorbi Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Szerintem meg vagy megnézi neten mi is az a Blitz Weekend vagy rájöhet ha már egyszer Opelen van kitapétázva.. :( És ha én mutyukira akarom felrakni? :)
Guest Sanci Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 És ha én mutyukira akarom felrakni? :hiya: Részletkérdés.. :P Szerintem... :( :)
ivannorbi Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Részletkérdés.. :P Szerintem... :( :) Nem lehúzásnak szántam, csak egy észrevétel volt. :lol: (A korábbi években volt MOTE-s és veterán-os logó is hozzá.) Ezúton is köszönjük Tomi023 munkáját! :hiya:
Guest Sanci Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Nem lehúzásnak szántam, csak egy észrevétel volt. :hiya: (A korábbi években volt MOTE-s és veterán-os logó is hozzá.) Ezúton is köszönjük Tomi023 munkáját! :P Én sem :lol: mondjuk egy MOTE meg/vagy egy Opel logo télleg elment volna a felirat mellé de így is jó, főleg mert jól olvasható messzebbről is, ellentétben a tavalyival de jól van ez így. :( Köszönjük Tomi! :)
Vktr Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Küldtünk visszaigazolásokat, még nem mindet, mert nem volt friss kivonatom, de holnap kimegy mind.
invictus Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Mostmár az én autóm is harci díszben. :) Amúgy gondolom az ablaktörlőt nem szabad bekapcsolnom míg fenn van a matrica, ugye?
zocsa Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Mostmár az én autóm is harci díszben. :) http://img7.tar.hu/invictus/img/38520706.jpg Amúgy gondolom az ablaktörlőt nem szabad bekapcsolnom míg fenn van a matrica, ugye? Én a tavalyinál nem használtam,biztos ami biztos. :(
Vktr Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Fontos! Akinek nem jött meg a visszaigazolás, nézze meg a spamek között is!
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Amúgy gondolom az ablaktörlőt nem szabad bekapcsolnom míg fenn van a matrica, ugye? Nekem a tavalyi nem jött le pedig mosattam párszor, ezt lehet könnyebben lesöpri az üvegről a nagy betűk miatt.. :)
spzoli Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Fontos! Akinek nem jött meg a visszaigazolás, nézze meg a spamek között is! megkaptam, minden ok :)
Albert Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Amúgy gondolom az ablaktörlőt nem szabad bekapcsolnom míg fenn van a matrica, ugye? A GSi Club matrica évek óta fent van elöl-hátul, és hidd el hogy azóta jópárszor átment rajta az ablaktörlő meg a szélvédőmosó izé a kúton, szal nyugodtan lehet használni.
hening Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Fontos! Akinek nem jött meg a visszaigazolás, nézze meg a spamek között is! Én megkaptam.
tomi023 Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 ha kell valakinek matrica akkor: 1, pü nekem 2, benne név, cím és mennyiség megjelölés 3, vár 1-2napot 4, megkeresi a csövet, abban lesz a matrica. Idén azért maradt le a két logó, mert a szöveg több és nagyon pici lenne a betű, meg így olcsóbb is. A matricáért nem kell fizetni! A postaköltséget is én állom. Ha lehet egy városban beszéljetek össze és egy postaköltséggel adnám fel :)
spzoli Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 ha kell valakinek matrica akkor: 1, pü nekem 2, benne név, cím és mennyiség megjelölés 3, vár 1-2napot 4, megkeresi a csövet, abban lesz a matrica. Idén azért maradt le a két logó, mert a szöveg több és nagyon pici lenne a betű, meg így olcsóbb is. A matricáért nem kell fizetni! A postaköltséget is én állom. Ha lehet egy városban beszéljetek össze és egy postaköltséggel adnám fel :) akkor pesten közvéleménykutatást szervezek :(
Xray Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 ha kell valakinek matrica akkor: 1, pü nekem 2, benne név, cím és mennyiség megjelölés 3, vár 1-2napot 4, megkeresi a csövet, abban lesz a matrica. Idén azért maradt le a két logó, mert a szöveg több és nagyon pici lenne a betű, meg így olcsóbb is. A matricáért nem kell fizetni! A postaköltséget is én állom. Ha lehet egy városban beszéljetek össze és egy postaköltséggel adnám fel :) Én egyedi matrinyát akarok megtervezem postázom :(
Vktr Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 akkor pesten közvéleménykutatást szervezek :) Nálam még van 2 fehér +1 fekete, me vivarora sztem mégsem fér rá.
spzoli Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Nálam még van 2 fehér +1 fekete, me vivarora sztem mégsem fér rá. akkor egy fehéret el lehetne csaklizni? este jössz ki? :)
Vktr Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 akkor egy fehéret el lehetne csaklizni? este jössz ki? :) Persze, de sztem nem megyek ki, itt van nálam csergőben. Vki beugorhat érte :(
spzoli Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Persze, de sztem nem megyek ki, itt van nálam csergőben. Vki beugorhat érte :( beküldöm érte havert, esetleg lehet szó 2db fehérről? aztmondta h egy bő óra és arra téved :)
Xray Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 beküldöm érte havert, esetleg lehet szó 2db fehérről? aztmondta h egy bő óra és arra téved :( má 1 nem is elég neki beszarás! :)
spzoli Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 má 1 nem is elég neki beszarás! :) tudod olyan mint az oviban, akkor má neki is kell :(
Recommended Posts