mantababy Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Nem tudom, honnan hallottad, de lehet jól tudod. :hiya: Direkt rád gondolva, lesz Legtisztább szélvédőjű autó kategória is. :P :) abban tuti nyerek, de csak fényképekkel vagyok hajlandó illusztrálni a tisztaságot. élőben nem akarok újabb kaviccsal találkozni. (nem tudom , hogy kell több idézetet beszúrni) a driftet is szívesen kipróbálnám, csak épp a második váltómat gyilkolom, és lehet már Blitzre széthullik. A szlalomot viszont a Debreceni talin inkább kihagyom, mert megint leamortizálom a pályát! :( Ja és jelentem 2 fő-re 2 éjszakára , MANTA szoba fizetve!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Lesz olyan versenyszám is ahol azért lehet ügyeskedni...mint pl a tolatóverseny... :P Megpróbálhatjátok végre milyen is a FWD feeling... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ja és jelentem 2 fő-re 2 éjszakára , MANTA szoba fizetve!!! Tavaly a sátras elázás megilyesztett ugye? Idén már nem meritek beválalni!!! :( :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Tavaly a sátras elázás megilyesztett ugye? Idén már nem meritek beválalni!!! :P :( :lol: Hát nem kicsit volt surprise ,hogy a délutáni szunyóka árvízi ébredésre és ugrásra sarkalljon minket!! A sátor kicsit jobban bírta a vizet, mint a manta , de azért így is bőrig áztunk mire hazaértünk. Idén luxus lesz!!! Faház, tusoló.....Tas horkolása Laci kíséretében....mi kellmég? :hiya: A sátrat meg itt hagyom,hátha ezt is végre szétrágja a kutya az udvaron. Ha már az előző sátramat cafatokra tépte, pedig az frankó volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Mail-em odaért már? Benne a doksival? :) :P ... és a süti odaér, benne a kókusszal? :( :hiya: Ma mi is beneveztünk, két napra. Jó kis túra lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 5 NAPIG VAN MÉG LEHETŐSÉG A SZÁLLÁSOK LEFOGLALÁSÁRA, ÉS EZEK ÁRÁNAK ELUTALÁSÁRA!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ma este utalom a lovét 3+1+2főnek (manta family, Tas, Kabriós Balázsék) Amit mondtam, megmondtam, és akként is cselekedtem. Szajré elutalva, szóval a mi szobánk rendben Mantababyékkal együtt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Hát nem kicsit volt surprise ,hogy a délutáni szunyóka árvízi ébredésre és ugrásra sarkalljon minket!! A sátor kicsit jobban bírta a vizet, mint a manta , de azért így is bőrig áztunk mire hazaértünk. Minket is meglepett a vacsiból visszatértve, hogy Albert Kadiján kívül csak épp ti voltatok még ott -akkor is már indulófélben. :hiya: Pedig próbáltam volna olyan tempóval menni, hogy a menetszélben hamar megszáradjatok.. :lol: :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 ... és a süti odaér, benne a kókusszal? :) :hiya: Ma mi is beneveztünk, két napra. Jó kis túra lesz. Ha rá tudom venni Editet, hogy csináljon, akkor lesz. Ha nem, akkor......én nem tudom megcsinálni. :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 De ha meg tudnád, akkor sem úgy. :) Azt csak egy ember képes megismételni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 De ha meg tudnád, akkor sem úgy. :( Azt csak egy ember képes megismételni. :P Asszem akkor nem enne belőle senki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Asszem akkor nem enne belőle senki. :) És tuti nem lenne benne hajszál. :( (Nem mintha Hening néni sütiébe lett volna) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Péntek-Szombat hatalmas partyi lesz remélem Úraim :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 A kókusz tekercs mennyei volt :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Már csak pár nap maradt hátra a szállásfoglalás lezárásáig!!! 20-után már csak a helyszínen lehet majd foglalni érkezési sorrendben, amíg marad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Már csak pár nap maradt hátra... :( 15.-én küldtem a foglalást és intéztem az utalást. Odaért? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Hát nem kicsit volt surprise ,hogy a délutáni szunyóka árvízi ébredésre és ugrásra sarkalljon minket!! A sátor kicsit jobban bírta a vizet, mint a manta , de azért így is bőrig áztunk mire hazaértünk. Idén luxus lesz!!! Faház, tusoló.....Tas horkolása Laci kíséretében....mi kellmég? :( A sátrat meg itt hagyom,hátha ezt is végre szétrágja a kutya az udvaron. Ha már az előző sátramat cafatokra tépte, pedig az frankó volt! :) Legaläbb hallod a ferfiakat meg alszanak es addig is gyönyörködhetsz mert ameg alszanak tiszta angyalok :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Legaläbb hallod a ferfiakat meg alszanak es addig is gyönyörködhetsz mert ameg alszanak tiszta angyalok :( :hiya: Jé Tas, Te élsz.. jó hogy előkerültél.... :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 :) Tavaly, a melodies Mc volt! :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Sátorhelyet előre kell foglalni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Sátorhelyet előre kell foglalni? ha jól tudom lehet előre is. de a helyszínen is ha még lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Sátorhelyet előre kell foglalni? Erősen ajánlott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Erősen ajánlott És meddig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Győrből vagy környékéről ki jön még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 És meddig? kb azonnal ha tudod, mert 20.-a a foglalások határideje és a foglalás akkor lesz végleges ha utalsz is. Sátorhely gondolom, hogy lesz de az a biztos a előre lerendezed :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts