mackosajt Elküldve Július13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2009 Megvan, nyugi. Meg rengeteg kupa (kb. 50 db) is lesz, amit ki kéne osztani. Ja, hogy ezeket csak eredmények fejében adjuk. :) Ha kéritek, majd lesz róluk kép, nyálcsorgatónak. (nem, nem a csajokról) Meg felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy hiába küldi el a foglalásról a táblázatot, csak a pénz megérkeztével válik véglegessé a foglalása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Egyelőre lefoglaltam a maileseknek, de ha vki nem utal, ako felszabadítom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Meg rengeteg kupa (kb. 50 db) is lesz, amit ki kéne osztani. J Kinek is kéne ezt kiosztani? (mármint nem az érdekel ki kapja, az nyilván még nem tudható) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2009 azt mi osztjuk majd ki, szombat este. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Megvan, nyugi. Meg rengeteg kupa (kb. 50 db) is lesz, amit ki kéne osztani. Ja, hogy ezeket csak eredmények fejében adjuk. :) Ha kéritek, majd lesz róluk kép, nyálcsorgatónak. (nem, nem a csajokról) Meg felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy hiába küldi el a foglalásról a táblázatot, csak a pénz megérkeztével válik véglegessé a foglalása. Most utaltam el a korpát nektek... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 azt mi osztjuk majd ki, szombat este. :( Ha jól hallottam lesz hangnyomásverseny is ? Mármint kipuffnak? Mert akkor gyors kirepesztem a kipufogót és elhagyom a középdobot, hogy kissé hangosabb legyen :) mint 3 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2009 Nem tudom, honnan hallottad, de lehet jól tudod. :( Direkt rád gondolva, lesz Legtisztább szélvédőjű autó kategória is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Direkt rád gondolva, ... Meg drift is lesz, hátsókerék nagy előnyt élvez :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 azt mi osztjuk majd ki, szombat este. :hiya: akkor majd az én szlalom első helyemért járó kupát postázzátok pls. :P :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 akkor majd az én szlalom első helyemért járó kupát postázzátok pls. :lol: :hiya: :) Azé valamit mutatni is kell....nem csak szövegelni.... illetve miattad és pár kortársad miatta a Csergő is teljes menetfelszereléssel ott lesz , hogy legyen alkatrészetek... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Azé valamit mutatni is kell....nem csak szövegelni.... illetve miattad és pár kortársad miatta a Csergő is teljes menetfelszereléssel ott lesz , hogy legyen alkatrészetek... :) :( Az eddigi tapasztalatok alapján szükség is lesz rá, mert idáig minden találkozón volt autószerelés :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ami még fontos, lehetőleg úgy számolgasson mindenki, hogy a majdani rendelése csak az utalással válik majd véglegessé, illetve július 20-ig tudunk foglalkozni a foglalásokkal, utána már csak a helyszínen lehet majd a fennmaradó helyek függvényében szállást váltani. AZAZ MÉG 6 NAP VAN HÁTRA!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ami még fontos, lehetőleg úgy számolgasson mindenki, hogy a majdani rendelése csak az utalással válik majd véglegessé, illetve július 20-ig tudunk foglalkozni a foglalásokkal, utána már csak a helyszínen lehet majd a fennmaradó helyek függvényében szállást váltani. AZAZ MÉG 6 NAP VAN HÁTRA!!!! nincs pézem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ha jól hallottam lesz hangnyomásverseny is ? Mármint kipuffnak? Mert akkor gyors kirepesztem a kipufogót és elhagyom a középdobot, hogy kissé hangosabb legyen :P mint 3 éve. :) meg ne merd tenni! :( Aki nem tudná: a legutóbbi debreceni Blitzen nagyon vihogott a kipufot mérő csávó, hogy a két leghangosabb autó manta, és mindkettő nőé :hiya: ha jól emlékszem volt köztünk vagy fél decibell különbség Mantababy javára - de neki lyukas volt a rendszere, nekem meg nem :D szóval idén nem ér trükközni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Én meg leveszema leömlőm... azt megmérehetik :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 ...a legutóbbi debreceni Blitzen... Volt már Blitz Debrecenben? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Hát, én odafele bilicceltem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Volt már Blitz Debrecenben? :) Opeltali igen... Blitz most lesz először... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Hát, én odafele bilicceltem... :P Sok volt a kötsög az utakon? :) szerk.: Sanyiról lévén szó, egy apró kis korrekcióra szorult a rajz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Opeltali igen... Blitz most lesz először... :hiya: Igazigaz! Nem Blitz volt, "csak" sima opeltali :) :( de az qrva jó volt ám! :P Ránk egy hétre égett ott le az egyik faház - de nem m voltunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Azé valamit mutatni is kell....nem csak szövegelni.... illetve miattad és pár kortársad miatta a Csergő is teljes menetfelszereléssel ott lesz , hogy legyen alkatrészetek... :( :P De ha most valami baja lesz tényleg a kocsimnak Blitzen, azt tudod hogy keresztrefeszítés lesz? :) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ma este utalom a lovét 3+1+2főnek (manta family, Tas, Kabriós Balázsék) + hozzánk jönnek még a Mantababyék, hogy örülhessenek a grizlimedve horkolásoknak :) Hánytól van szlalom és drift pénteken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Hánytól van szlalom és drift pénteken? 14:00-tól...elviekben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 De ha most valami baja lesz tényleg a kocsimnak Blitzen, azt tudod hogy keresztrefeszítés lesz? :) :( :hiya: Ahhoz meg még egy picit gyurjá... de részemről okés! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 :) meg ne merd tenni! :( Aki nem tudná: a legutóbbi debreceni Blitzen nagyon vihogott a kipufot mérő csávó, hogy a két leghangosabb autó manta, és mindkettő nőé :hiya: ha jól emlékszem volt köztünk vagy fél decibell különbség Mantababy javára - de neki lyukas volt a rendszere, nekem meg nem :D szóval idén nem ér trükközni :lol: naaaaaaaa légyszi!!!! :P pedig akartam! na jó, de azért benevezek, úgyis azidei feladatom széthajtani a motoromat. de ígérem nem lyukasztom ki a rendszert. így most elversz, pláne,hogy frankó középdobom is van. de legalább lesz egy mantás ellenfeled is. :D nameg tudod a csúcson kell abbahagyni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts