manta Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 és köszönjük a klub nevében h bevállalod az idei striptease show-t ez nagyot dob a költségvetésen <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 de ha jól értem, akkor az miért nem olcsóbb, mint a folyosó végi zuhany? <_< :) Mert költségként kell számolni az őrökkel, és a kordonnal... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 de ha jól értem, akkor az miért nem olcsóbb, mint a folyosó végi zuhany? <_< :) A feeling miatt, meg ebben az esetben meg tudunk beszélni visszatérítést :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Ti nemtudom de Én az vagyok. <_< Viccet félretéve, szeretnék kettesben "aludni" a barátnőmmel. :lol: :lol: Ugye nem gondoltad komolyan, azt hogy ha csődöt mondanál beszálnánk csak hogy ne égj le! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 pics@... Makett öreg... <_< nem akkora baj ez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Ne csorgasd a nyálad, neked még fiatal! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Klubtag + 1 fő ahogy eddig is... <_< gyerekeknél pedig kedvezmény van...3 éves kor alatt ingyenes, 14 éves kor alatt 50% a belépő... Tavaly úgy volt, hogy amit klubbtag rendelt az klubtag áron volt (főtől, és ház mennyiségtől függetlenül)! Idén nem így lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Ne csorgasd a nyálad, neked még fiatal! :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Tavaly úgy volt, hogy amit klubbtag rendelt az klubtag áron volt (főtől, és ház mennyiségtől függetlenül)! Idén nem így lesz? Nem...idén ez egy kiskapu volt... a klubtagok azért fizetik a kedvezményeket, hogy ők igénybe vegyék kapjanak ezt azt...nem azért, hogy a haverok is... Sajnos tavaly ezt nagyon sokan kihasználták...idén ezért ezt külön kiemeltük... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Nem...idén ez egy kiskapu volt... a klubtagok azért fizetik a kedvezményeket, hogy ők igénybe vegyék kapjanak ezt azt...nem azért, hogy a haverok is... Sajnos tavaly ezt nagyon sokan kihasználták...idén ezért ezt külön kiemeltük... <_< Igen, ezzel egyébként én is egyetértek! Csak félreértések elkerülése végett kérdeztem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 nem akkora baj ez :lol: <_< :) kinyomjam a szemeteket? :lol: Makett tabu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ^_^ az milyen? :P fogom a tusfürdőt, meg a türcsit, és pucérra vetkőzve lezuhanyzok mindenki előtt? :P Vadkerten is elmaradt a dekoltázsbemutató...... ;) :lol: Tominak be van állítva a gépen a "makett" szóra a riasztás? <_< :) :) ....csak hogy ne égj le! :lol: :lol: A lenyugvó napnak is van ereje..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Kérdés: ha 8 ágyas szobát kérünk, és a szabadban zuhanyzunk (mondjuk csak MrManta, mert mi nem szoktunk fürgyeni), akkor nekünk kell gondoskodni a 8 fő meglétéről, vagy majd ott kialakul? De ugye ha azt kérjük, akkor nem nekünk kell fizetni mind a 8at (vagyis 8-3=5 fő), ha senki nem akarja hallgatni a horkolást? :) (ez nem írhatnám be, mert Laci szerint én állandóan izélem, és most "kösz szépen" förmedéssel belekapaszkodott a sörébe, és elment mellőlem :) ) Most szólok: ha nekünk kell feltölteni a 8 főt/szoba, akkor hozzánk semmiképpen sem jöhetnek az alábbi személyek: Tomi023 Füri <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Tominak szólj, akkor már csak 4 embert kell keresni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Most szólok: ha nekünk kell feltölteni a 8 főt/szoba, akkor hozzánk semmiképpen sem jöhetnek az alábbi személyek: Tomi023 Füri <_< Miért?Mi a bajod velem?Van megint sangriám 3üveggel + házibor! Még vilmost kell,hogy vegyek!! :) Mehetnék borospincébe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Mi már alig várjuk a talit. Remélem a verda egyben lejut :lol: és nem kell összelegózni. És idén nem csövezek a Debreceni út szélén péntek éjszaka mint 2 vagy 3 éve :) Az Én verdám már darabokban van <_< De ugy hallottam lesz kocsi tolo verseny :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Kérdés: ha 8 ágyas szobát kérünk, és a szabadban zuhanyzunk (mondjuk csak MrManta, mert mi nem szoktunk fürgyeni), akkor nekünk kell gondoskodni a 8 fő meglétéről, vagy majd ott kialakul? De ugye ha azt kérjük, akkor nem nekünk kell fizetni mind a 8at (vagyis 8-3=5 fő), ha senki nem akarja hallgatni a horkolást? :) (ez nem írhatnám be, mert Laci szerint én állandóan izélem, és most "kösz szépen" förmedéssel belekapaszkodott a sörébe, és elment mellőlem :lol: ) Most szólok: ha nekünk kell feltölteni a 8 főt/szoba, akkor hozzánk semmiképpen sem jöhetnek az alábbi személyek: Tomi023 Füri <_< Alapvetően fel kellene tölteni a házakat, de természetesen 2 fő nem fog 8 férőhelyet fizetni. De azt sem lehet, hogy nyitva minden ház és lézengenek benne 3-an 4-en.( Ez nem nektek szól, csak mondom. :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Én sajnálom,hogy nem vízpart mellett lesz... Kb 500 méterre van a vekeri tó, hatalmas csónakázótó nagy múlttal, sok mocsáriteknőssel :DDDDDDD A terüeten meg fürdőmedence, ami gondolom a napijegyben használható lesz. (gondolom) Úgy látom egy helyi szakértő is van itt. Feladatod addigra: A környékbeli Marcsaállomány felderítése. :lol::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD az ott egy reptér kicsit balra a karikától <_< :) :) ??????Közvetlen járat, Bécsbe, Istambulba, meg mittomén, Pestről is jöhecc azzal szentem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem tudtam ugyanabba az ablakba szerkeszteni, mivel nem engedett ennyi idézetet, úgyhogy új ablakba: Nősülés amúgy is hitelből megy általában, Bűátoréknál igen :DDDDDDDD Én inkább összegyűjtöttem évek alatt a rávalót, fosok a hitelektől, mi is most esküdünk szeptemberben. Ja menyasszonytánc alatt mindig több jön össze, mint amit beleöltél, de azért hogy ne legyen az esemény anyagi feszültség alatt, én a pénztől tettem függővé a dolgot, mint ahogy majd a babát is attól fogom. Egyébként ültetősöknek mondanám, hogy a Majorig végig aszfalt út vezet, a pesti belvárosi utak átlagánál jobb minőségű út :-DDDDDD Bent vannak homokos részek, ahol meg mindenki driftelhet saját felelősségére. a kartelvédőmet csináltattam, kicsit parasztba, 4 es kazánlemes, a full motortér alatt..:):D ..............és csak annyit lehetett belőlem látni, h. 20 nál szikrázik a kartelvédőm az aszfalton..:):DLegalább a hegesztési varratok le lesznek simítva szépen <_<)))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Most szólok: ha nekünk kell feltölteni a 8 főt/szoba, akkor hozzánk semmiképpen sem jöhetnek az alábbi személyek: Tomi023 Füri :) :) :lol: <_< de ugye Laci sem nagyon horkol? MErt ha mi alszunk veletek akkor el ne felejtsek füldugót vinni. Bár minek aludni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 De ugye Laci sem nagyon horkol? Nem vészes. Mi sátorral már sokszor voltunk szomszédok (ahol ugye vékonyak a falak), és aludtam is párszor Laciéknál. Semmi zavarót nem hallottam. Igaz, ilyenkorra már mindig beszedtem az altatóm. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Az Én verdám már darabokban van <_< De ugy hallottam lesz kocsi tolo verseny :) Remélem nem megint az enyimet kell tologatni.szeretek a középpontban lenni , de csak némely esetekben :lol: . De Debrecenben nem nevezek be a szlalomversenyre, mert totális káoszt és kegyetlen törés-zúzást tudok okozni egyetlen kör alatt a mantával!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem vészes. Mi sátorral már sokszor voltunk szomszédok (ahol ugye vékonyak a falak), és aludtam is párszor Laciéknál. Semmi zavarót nem hallottam. Igaz, ilyenkorra már mindig beszedtem az altatóm. :) végülis mi is voltunk már szomszédok, de nem is emléxem,hogy te tartózkodtál-e a sátorban 5 percnél tovább, mert mindig csak egy láda sört szorongatva láttalak ,ahogy sétálgattál a sövénysorok között <_< . Nem tudom idén ott mered-e hagyni a sörödet mellettem (pedig én nem is szeretem a sört) hogy pihentesd kicsit a kezed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem tudom idén ott mered-e hagyni a sörödet mellettem.. Borult a terv. Nem biztos, hogy ott leszek, hogy ott hagyjam... A pénz még az ügyvédnél, és szept. 31-ig kell a kifizetést elintézni. Szóval lehet, hogy augusztusban még nem lesz nálam a lóvé, ami nagy gáz. Emiatt lehet, hogy Szelid is bedől. Sőt, szinte biztos. <_< Sőt, a melóhelyemen ma jelentik be, hogy valószínű itt a vég (ma szabin vagyok, de a mérnököktől kapom az infót). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Kb 500 méterre van a vekeri tó, hatalmas csónakázótó nagy múlttal, sok mocsáriteknőssel :DDDDDDD A terüeten meg fürdőmedence, ami gondolom a napijegyben használható lesz. (gondolom) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Közvetlen járat, Bécsbe, Istambulba, meg mittomén, Pestről is jöhecc azzal szentem.... 500 méter?!?! Gyalog?!?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts