Xray Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Laci, Freestailo megvan már? "Bánfánk emszí-re" gondolsz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Tudsz te másra is táncúni! <_< :) (láttam már) :lol: Táncolni?Dülöngélni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 "Bánfánk emszí-re" gondolsz? <_< A kazah srác előadásában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Nekem jobban bejön... :lol: :) :lol: A csaj meg pláne.. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Köszi, nem kell keresnem. Nekem is tetszik. Mármint a zene, nekem a szőkék jönnek be jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Nekem jobban bejön... :lol: :) :) A szokásos tüc-tüc, amit megtupíroztak egy régi számmal. Ennyi a mai zene. Újat ritkán találnak ki... (Jelzem, akkor sem tetszett <_<) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 A szokásos tüc-tüc, amit megtupíroztak egy régi számmal. Ennyi a mai zene. Újat ritkán találnak ki... (Jelzem, akkor sem tetszett :)) Manapság a rock és más alternatív műfajt kedvelőknek ez valóban tüc tüc.... <_< De amúgy valóban sok régit dolgoznak fel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Na nekem aztán ugyan mindegy milyen műfaj csak jó legyen a hangzása :) legyen szó rockról, rock@rollról, disco vagy bármilyen más jellegű zenéről.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Na nekem aztán ugyan mindegy milyen műfaj csak jó legyen a hangzása :) legyen szó rockról, rock@rollról, disco vagy bármilyen más jellegű zenéről.. <_< ez pont egy ilyen: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 én 34 éves koromra döbbentem rá, hogy punk-rocker vagyok :) amikor még tini voltam, ilyen műfaj még nem is volt :) hát most csináltak egyet a kedvemért, hogy identitástudatom is legyen :lol: Xray! Én őszintén megmondom (bár ezt már nem egyszer megbeszéltük), hogy nekem annyira nem jön be a te zenei ízlésed, de végtelenül értékelem, hogy te törődsz másokkal, és hajlandó vagy az ő fülüknek valót is játszani :lol: én önző vagyok. Én csak olyan zenét nyomnék, ami nekem jön be. A többiek meg menjenek aludni :lol: Most akkor te leszel a DJ? <_< Mert ha igen, akkor nekem nagyon szülinapom van (lesz akkor), és ha kell, embereket verek félre az útból, ha zenei kívánságom van! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2009 Hajni! Nagy buli lesz, mert péntek Ibolya nap, szombat meg Lacinap is lesz! Szóval Sanyit le kell cibálni valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 én 34 éves koromra döbbentem rá, hogy punk-rocker vagyok :) amikor még tini voltam, ilyen műfaj még nem is volt :) hát most csináltak egyet a kedvemért, hogy identitástudatom is legyen :lol: Xray! Én őszintén megmondom (bár ezt már nem egyszer megbeszéltük), hogy nekem annyira nem jön be a te zenei ízlésed, de végtelenül értékelem, hogy te törődsz másokkal, és hajlandó vagy az ő fülüknek valót is játszani ^_^ én önző vagyok. Én csak olyan zenét nyomnék, ami nekem jön be. A többiek meg menjenek aludni :P Most akkor te leszel a DJ? <_< Mert ha igen, akkor nekem nagyon szülinapom van (lesz akkor), és ha kell, embereket verek félre az útból, ha zenei kívánságom van! :P Ígyvan, két felé oszlik a banda , csípem mindkét felet , veszett nehéz dolog két ennyire nem rokon műfajból bulit csinálni ;) De igyekszem felnőni a klubbos ízléshez! Bár 1 közös van bennünk te is én is ja és Laci is utálja Republikot! :lol: Ha fent is úgyakarják akkor én zenélek, vagy is ha a szabim nem huzgálják le akkor ott leszünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 ez pont egy ilyen: :) Ez nem nyert , túl lájt.. már annál inkább.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Én Bliccre EMO-s leszek, mert most az a divat :) :) :lol: Addig is hallgatok Japán főváros szállodáját <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Én Bliccre EMO-s leszek, mert most az a divat :) :) :lol: Addig is hallgatok Japán főváros szállodáját <_< :lol: :lol: Egyik szemed sír a másik EMO! ^_^ :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Egyik szemed sír a másik EMO! <_< :) :) Haj. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Egyik szemed sír a másik EMO! <_< :) :) Jaja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Hajni! Nagy buli lesz, mert péntek Ibolya nap, szombat meg Lacinap is lesz! Szóval Sanyit le kell cibálni valahogy. És valóban! :) Sanyíííííííííííí!!!! Ha minden igaz, akkor MrMantának kész a 400asa a Blitzre, és kell neki egy utitárs (nem a krém ), hogy ne unatkozzon! Mi egyből RÁD gondoltunk! <_< Mi ketten megyünk a Makettal egy kocsiban, mert felidézzük a tavalyi Blitzet, és erősen reménykedünk majd, hogy nem robbanunk le :) És ne aggódj, mert nem kell majd beszélgetned sem a Lacival, mert úgysem hallanátok egymást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Azt hittem azééé meee teli szájjal nem beszélnek... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Azt hittem azééé meee teli szájjal nem beszélnek... <_< :) Ez övön aluli volt! Szó szerint! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Azt hittem azééé meee teli szájjal nem beszélnek... <_< :) Vezetés közben nem iszunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Vezetés közben nem iszunk! <_< Szerintem Anti nem arra gondolt amire te. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Szerintem Anti nem arra gondolt amire te. <_< :) :) Lehet J0hnny sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 No, akkor azt a szülinapot megünneplem veletek Debrecenbe Hajni. <_< Kicsit még képlékeny az anyagi része, de egy gyertyát látok pislogni az alagút végén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 No, akkor azt a szülinapot megünneplem veletek Debrecenbe Hajni. :) Kicsit még képlékeny az anyagi része, de egy gyertyát látok pislogni az alagút végén. csak nehogy el...on a vonat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts