mackosajt Elküldve Június9, 2009 Szerző Elküldve Június9, 2009 Nem kell aggódni a magasságok miatt. Aki Anti kékfeketéjét felülmúlja, annak grat. És igen sok helyre bement vele. Nem? Na de ne térjünk el nagyon, ha kérhetem a tárgytól. Köszi!
Zizi Elküldve Június9, 2009 Elküldve Június9, 2009 Nem kell aggódni a magasságok miatt. Aki Anti kékfeketéjét felülmúlja, annak grat. És igen sok helyre bement vele. Nem? Na de ne térjünk el nagyon, ha kérhetem a tárgytól. Köszi! okés, bocsika... amugy még annyit zárásként, haverom civicje 3 cm re van az uttol...
spzoli Elküldve Június9, 2009 Elküldve Június9, 2009 A kartelvédőt még nem mértem, de azt tom h. lejebb van... a kartelvédőmet csináltattam, kicsit parasztba, 4 es kazánlemes, a full motortér alatt..:lol::D Amugy a magasságáról most mint kiderült,nem csak a hatvan utcával nem vagyunk haverok, de a simonffy se adja.. példa: szombat este megyünk szórakozni,és a halköznél ottt egy halom ember, külve a pubok teraszán, és csak annyit lehetett belőlem látni, h. 20 nál szikrázik a kartelvédőm az aszfalton..:D:D De amugy a 7 centi is vadállat, de nekem még erre rámegy egy uj lökös is..:lol::D Mackó, nyugiii, megvan a türelem, hidd elvan itt mindeki, majd meglesz h. mi mennyi,meg merre hány méter... Amugy akkor most ki fog tavat csinálni akkor? mert a homok helye már megvan, már csak az épitőbrigád kéne..:D:D RRRrrrr
mackosajt Elküldve Június9, 2009 Szerző Elküldve Június9, 2009 RRRrrrr Zolika brümmmög, miközben az autókkal játszik? :lol: mára jó éjt, holnap is lesz nap. Talán már programok is.
Stefan Elküldve Június10, 2009 Elküldve Június10, 2009 RRRrrrr Jajj, az egy marha nagy film! Persze tudom, hogy te tudod, mert te is szerepelsz benne :lol:
spzoli Elküldve Június10, 2009 Elküldve Június10, 2009 [off]csak a helytelen írásra reagáltam. amúgy pali most nincs itt, mert pali felhívta és együtt elmentek palihoz :lol: [/off]
loree_gsi16v Elküldve Június10, 2009 Elküldve Június10, 2009 Sajnos csak most took hozzászólni, (offolni) mert nem volt 10 napig netem. A távolság nekem mindegy, mert Balaton is meg Debrecen is (keine)200km (keine freund) nekem. A hely képek alapján szerintem sokkal jobb mint Szemes, sőt ott a pont a medecére is :lol: Egyszóval skacok szerintem jól választottatok, és ha esetleg took segíteni akkor ajánlom magam (tevés-vevás, pakolás, IVÁS :D )
Füri Elküldve Június10, 2009 Elküldve Június10, 2009 Én se, én se! Kivel fogok sörözni? :lol: Megint +maradnak a sörök! :D
tomi023 Elküldve Június13, 2009 Elküldve Június13, 2009 Sok a duma a héten a topikba! :lol: me má mindenki csomagol! :D
Imike20 Elküldve Június13, 2009 Elküldve Június13, 2009 Pon e időpontokban leszünk Szoboszlón ha futja időből lehet átnézünk sajna csak távlatból mert sok lenne a kiadás. Igaz attól függ mennyi lesz a belépő :lol:
Zoli_győr Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 Hi. Szerintem mi is megyünk igaz Győrből messze van de nem számít. A tavalyi se volt rossz szemesen, de a képekből ítélve ez jobb lesz, de ez majd elválik. Egy kérdésem lenne még Győrből jön valaki vagy a környékéről? előre is köszi.
hening Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 Hi. Szerintem mi is megyünk igaz Győrből messze van de nem számít. A tavalyi se volt rossz szemesen, de a képekből ítélve ez jobb lesz, de ez majd elválik. Egy kérdésem lenne még Győrből jön valaki vagy a környékéről? előre is köszi. Én. De hol voltál pénteken??? Tali vóóóóóóóóóóót a Pezóóóóóóóóóóóba.
Zoli_győr Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 Bocsi de dolgozok reggeltől estig. Ha esetleg van egy kis szabadidőm azt meg a párommal töltöm. Sorry. Ha tudok akkor elmegyek. ígérem.
Gepard Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 Zoli, Karcsi nektek néztem: Autós útvonalterv erre a helyre: Györ - Debrecen 361 km – körülbelül 3 óra 39 perc Aki ezek után azt mondja messze van azt lelövöm.
hening Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 Zoli, Karcsi nektek néztem: Autós útvonalterv erre a helyre: Györ - Debrecen 361 km – körülbelül 3 óra 39 perc Aki ezek után azt mondja messze van azt lelövöm. NEKEM???? Én eddig is menni akartam. Csak az árakat kéne kicsit lejjebb faragni. :lol:
Gepard Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 NEKEM???? Én eddig is menni akartam. Csak az árakat kéne kicsit lejjebb faragni. :lol: Válts etanolra! Nekem tankolásonként 4000 marad meg.
hening Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 Válts etanolra! Nekem tankolásonként 4000 marad meg. Felesben járok most is. :lol:
redline Elküldve Június14, 2009 Elküldve Június14, 2009 Zoli, Karcsi nektek néztem: Autós útvonalterv erre a helyre: Györ - Debrecen 361 km – körülbelül 3 óra 39 perc Aki ezek után azt mondja messze van azt lelövöm. Kezdj el tárazni, mert félek sokan mondják le ilyen hülye indokkal :lol:
hening Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 Nincs még ár kb mennyi lesz a beugró? Majd, ha lessz. ki lesz írva.
Vktr Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 Nincs még ár kb mennyi lesz a beugró? Hasonlóak lesznek kb mint eddig, de pontos összegek még nincsenek.
laller Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 gumifüstölő aréna lész ?? meg gyorsulás ? vagy csak parkolgatás berugás?
Atommanó Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 gumifüstölő aréna lész ?? meg gyorsulás ? vagy csak parkolgatás berugás? Lesz drift, meg szlalom is... :lol:, meg lehet majd gumit füstölni is... ez a pénteki programban szerepel majd...
Recommended Posts