hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Türelem pls... egyeztetés alatt vannak az árak a Majorral...többek között a gyerekkedvezmények is... OK. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 "Mi is pont akkor megyünk nyaralni, de mindent megteszek, hogy ott legyünk Blitz-elni." OK! A takarítással kezdheted ! Áfonyáné Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 "Mi is pont akkor megyünk nyaralni, de mindent megteszek, hogy ott legyünk Blitz-elni." OK! A takarítással kezdheted ! Áfonyáné :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 lesznek programok családosoknak is, gyerekeknek is... Ez jól hangzik, habár Tomika még csak 9,5 hónapos lesz akkor, és az se biztos, hogy megyünk. De azért nem egy utolsó szempont!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nagyon jól néz ki a hely, ha kell segítség szoljatok, bár lehet anyagiak miatt menni nem tudunk, de amit tudok segítek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nagyon jól néz ki a hely, ha kell segítség szoljatok, bár lehet anyagiak miatt menni nem tudunk, de amit tudok segítek. Dehogynem,olyan nincs hogy ne gyere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Biztos szuper lesz, érezzétek jól magatokat, sajna én nem tudok menni. Yo bulit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Biztos szuper lesz, érezzétek jól magatokat, sajna én nem tudok menni. Yo bulit! Ne szórakozzá má te is! :lol: Ménem gyüssz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Dehogynem,olyan nincs hogy ne gyere. devan! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 devan! :D :lol: Csak azt nem mond hogy te sem jössz!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Csak azt nem mond hogy te sem jössz!!!! :D ki tudja mi lesz még addig, de nekünk tervbe van véve, hogy megyünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 ki tudja mi lesz még addig, de nekünk tervbe van véve, hogy megyünk. :lol: Na ez a beszéd :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 teljes mértékben osztom a véleményed Anti, megpróbálunk eljönni, garantálni sajna nem tudom, mivel nem éppen a legmegfelelőbb az időpont, de a remény hal utoljára :lol: . Nincs éppenséggel közel, nekem 300 km ha a szar 4-esen megyek, ha a jobbik utat választom akkor 350 körül. 2 tank benzin az astrának oda-vissza :D Na majd addig még eldől szabadulok e. 2 tank benzin meg 2 nap az utad mire azon a sz.r úton csak odaérsz.Nagyon kíváncsi leszek h a hasonló alacsony autók honnan közelítik meg.Pestieknek jó mert pálya van.A 4 minősége az borzalmas.Normál gyári autóval is élvezetes nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 2 tank benzin meg 2 nap az utad mire azon a sz.r úton csak odaérsz.Nagyon kíváncsi leszek h a hasonló alacsony autók honnan közelítik meg.Pestieknek jó mert pálya van.A 4 minősége az borzalmas.Normál gyári autóval is élvezetes nagyon. 1 dolgot mondok , én is utálom a szar utakat , de hidd el aki oda akar érni megtalálja a módját! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Estleg áshatnál addig oda egy mesterséges tavat :lol: :D ;) ;) És a földet hová teszi? :lol: :D Inkább úgy döntöttünk, hogy lehessen gond nélkül hajnalig bulizni, mint, hogy vízpart mellett legyen... :P Ojjjjeeeeeeeeeeee! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 kiraktam ide is: http://gsiclub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 kiraktam ide is: http://gsiclub.hu :lol: Frankóóóó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Dehogynem,olyan nincs hogy ne gyere. Hát előtte megyünk a telekre is mint azt te is tudod és az is mani ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Hát előtte megyünk a telekre is mint azt te is tudod és az is mani ám. Nekem meg lessz egy lagzim + legény bucsum is ebbena hónapban szal.... nemlehet drágább a telek! :D találj ki mást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Hát előtte megyünk a telekre is mint azt te is tudod és az is mani ám. aki tud élni :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Nekem meg lessz egy lagzim + legény bucsum is ebbena hónapban szal.... nemlehet drágább a telek! :lol: találj ki mást :D Vendég leszel vagy főszereplő? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Nekem meg lessz egy lagzim + legény bucsum is ebbena hónapban szal.... Én meg rá pár hétre nősülök mégse nyöszörgök rajta pedig nem mondhatnám, hogy hosszú az a bizonyos takaró.. sőt, elég rövid... :lol: Ha bármiben tudunk segiteni, csak szóljatok bátran! plakátozás, plakát elhelyezés nagyobb helyeken, ha gondoljátok van ismerősöm benzinkuton, meg a corában is... Apropó, Mackó! Ha majd lesznek plakátok akkor szólj már légyszi és a környékemen is szétterítek párat, esetleg autómatrica... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Csak azt nem mond hogy te sem jössz!!!! :lol: Én se, én se! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2009 Apropó, Mackó! Ha majd lesznek plakátok akkor szólj már légyszi és a környékemen is szétterítek párat, esetleg autómatrica... :lol: Türelem, tornaterem. :D Igyekszem nem szétszakadni. ha ez sikerült, lesz plakát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Én meg rá pár hétre nősülök mégse nyöszörgök rajta pedig nem mondhatnám, hogy hosszú az a bizonyos takaró.. sőt, elég rövid... :lol: Gratula! A mi nászútunk a két évvel ezelőtti Blitzen volt :lol: szóval... Én se, én se! Sanyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts