mélykék76 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 http://rzindividualtuningcalibra.ewk.hu/ köszi Gabika :D én érdeklődéssel várom majd a képeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Üdv, ...ha Tudna valaki segíteni, húÚú de jó lenne! SOS keresek F28 kulisszát! ilyet de ennek nem stimmel az a gumis csatlakozós vége. azt sem tudom melyik lenne a másikféle amelyik passzolhat! ??? tud valaki esetleg valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 szia azt szeretném kérdezni, hogy 4x4 em nem működik mi lehet az oka. pl gömb,lamellák vagy más Üdv: Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Osztómű, gömb, szelep, kb ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
diosgyor16 Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, nincs-e valakinek egy osztómű rajza. Olyan hiba van az enyémmel, hogy ha működik az összkerék, akkor túlnyomás van a rendszerben. Állítólag vannak benne szűrők és azokat kell megpucolni, de ha valakinek van jobb ötlete szívesen meghallgatom. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csigusz81 Elküldve Február11, 2014 Megoszt Elküldve Február11, 2014 Sziasztok! Van egy 2006. évjáratú Opel Astra H kombin amelyben 1.9 literes 150 LE motor van. Az elmúlt egy hétben tapasztaltam, hogy az ötödik ill. a hatodik sebességi fokozatba kapcsolásnál, a motortérből valamilyen morajló hangra lettem figyelmes, amely a kuplung kinyomásával megszűnik. Valakinek esetleg volt, vagy van ilyen jellegű problémája, mert én attól félek, hogy a váltóval lesz gond. Egyébként más sebességi fokozatban nem csinálja. Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Freagi82 Elküldve Március3, 2014 Megoszt Elküldve Március3, 2014 (edited) Hali. Tud valaki olyan szerelöt aki ért ( tényleg ért) a calibra turbo 4x4 osztomühöz stb Elöre is köszi ! Módosítva Március3, 2014 : Freagi82 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 Kerekes Gabi szokott ilyennel foglalkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Freagi82 Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 És öt hol és hogy tudom elérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 privi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március9, 2014 Megoszt Elküldve Március9, 2014 Nem nagyon foglalkozik már ilyesmivel, ha jól tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
C20LET Elküldve Május24, 2014 Megoszt Elküldve Május24, 2014 Nem nagyon foglalkozik már ilyesmivel, ha jól tudom... Akkor kihez lehetne fordulni idehaza, ha nem megy a hátsó kerék? Nekem ráadásul nem jelez hibát a computer (és a checklámpa) sem, csak egyszerűen nem hajtja a hátsó kerekeket egy ideje :( Pedig rendszeresen volt cserélve a hidroakku az előírás szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bdcsaba Elküldve Május21, 2015 Megoszt Elküldve Május21, 2015 Üdv mindenkine! Új tag vagyok a témába. Valaki tudna segíteni? tapasztalotok alapján calibra turbo-ba milyen olajakat használjak, váltó, osztómű, difi. Igaz ez nekem astra gsi-be van bepréselve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts