mélykék76 Elküldve Január11, 2011 Elküldve Január11, 2011 http://rzindividualtuningcalibra.ewk.hu/ köszi Gabika :D én érdeklődéssel várom majd a képeket :)
Chaba Elküldve Május24, 2011 Elküldve Május24, 2011 Üdv, ...ha Tudna valaki segíteni, húÚú de jó lenne! SOS keresek F28 kulisszát! ilyet de ennek nem stimmel az a gumis csatlakozós vége. azt sem tudom melyik lenne a másikféle amelyik passzolhat! ??? tud valaki esetleg valamit?
gsi Elküldve Március8, 2013 Elküldve Március8, 2013 szia azt szeretném kérdezni, hogy 4x4 em nem működik mi lehet az oka. pl gömb,lamellák vagy más Üdv: Zoli
diosgyor16 Elküldve Szeptember10, 2013 Elküldve Szeptember10, 2013 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, nincs-e valakinek egy osztómű rajza. Olyan hiba van az enyémmel, hogy ha működik az összkerék, akkor túlnyomás van a rendszerben. Állítólag vannak benne szűrők és azokat kell megpucolni, de ha valakinek van jobb ötlete szívesen meghallgatom. Köszönöm!
csigusz81 Elküldve Február11, 2014 Elküldve Február11, 2014 Sziasztok! Van egy 2006. évjáratú Opel Astra H kombin amelyben 1.9 literes 150 LE motor van. Az elmúlt egy hétben tapasztaltam, hogy az ötödik ill. a hatodik sebességi fokozatba kapcsolásnál, a motortérből valamilyen morajló hangra lettem figyelmes, amely a kuplung kinyomásával megszűnik. Valakinek esetleg volt, vagy van ilyen jellegű problémája, mert én attól félek, hogy a váltóval lesz gond. Egyébként más sebességi fokozatban nem csinálja. Segítségeteket előre is köszönöm.
Freagi82 Elküldve Március3, 2014 Elküldve Március3, 2014 (edited) Hali. Tud valaki olyan szerelöt aki ért ( tényleg ért) a calibra turbo 4x4 osztomühöz stb Elöre is köszi ! Módosítva Március3, 2014 : Freagi82
Atommanó Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 Nem nagyon foglalkozik már ilyesmivel, ha jól tudom...
C20LET Elküldve Május24, 2014 Elküldve Május24, 2014 Nem nagyon foglalkozik már ilyesmivel, ha jól tudom... Akkor kihez lehetne fordulni idehaza, ha nem megy a hátsó kerék? Nekem ráadásul nem jelez hibát a computer (és a checklámpa) sem, csak egyszerűen nem hajtja a hátsó kerekeket egy ideje :( Pedig rendszeresen volt cserélve a hidroakku az előírás szerint.
bdcsaba Elküldve Május21, 2015 Elküldve Május21, 2015 Üdv mindenkine! Új tag vagyok a témába. Valaki tudna segíteni? tapasztalotok alapján calibra turbo-ba milyen olajakat használjak, váltó, osztómű, difi. Igaz ez nekem astra gsi-be van bepréselve.
Recommended Posts