Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2009 B+, tényleg! Gyorsan pótolni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Itt a cél szentesíti az eszközt. :D Ez a kettő itt összepasszol szerintem. jaja sztem is nagyon passzol a kttő, meghát ez egy szééép barátság kezdete lehet így :) :D :D :huh: 0 ázzátok ki :lol: excelbe nem volt olyan porlasztó ikon, mint a kakatlógusomba :D am ha vkinek kell bármilyen szóljon, és scannelok egyet, de nem gépelem be ::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 B+, tényleg! Gyorsan pótolni! :huh: mit jelent ez a bépozitív? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090105/IM00638...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090105/IM00639...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090105/IM00639...ltoltes.hu_.jpg a magnós részt ki lehetne egészíteni ezekkel a képekkel, hogy ha nem akarja elvagdalni a gyári csati az illető, ilyet kell készíteni a nem gyári fejekhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 10ed ekkora élet lenne errefelé is, delegalább az Észak klubba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Remélem Johny nem veszi zokon, hogy egy oldalon, egy lapon, sőt egy hozzászólásba vagyok vele említve :huh: Teljessen magamba fogok fordulni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 mit jelent ez a bépozitív? :huh: B*zdmeg. :) Ezt jelenti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Sajna javítási útmutatóval nem tudok szolgálni, viszont ha kérhetem, hogy a 9.1-be a középkonzol és a műszerfal világításának izzó cseréjére képes útmutatót ha valaki fel tudna tenni, azt megköszönném. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 B*zdmeg. :huh: Ezt jelenti. :D nem mondod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Teljessen magamba fogok fordulni! :) legalább akkor visszafogottabb leszel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Skacok ne itt! :huh: Off vége! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Sajna javítási útmutatóval nem tudok szolgálni, viszont ha kérhetem, hogy a 9.1-be a középkonzol és a műszerfal világításának izzó cseréjére képes útmutatót ha valaki fel tudna tenni, azt megköszönném. :huh: olyan valakinek van már... zotya? vagy vki régebbről de van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 A vércsoportom B+ :D :) No, valami friss cikk? Csak hogy dolgozhassak kicsit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 olyan valakinek van már... zotya? vagy vki régebbről de van :huh: Nem nekem, de én is emlékszem, hogy vkinél már láttam leírást. De ha nem kerül elő, akkor majd bontunk egyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 A vércsoportom B+ :D :) No, valami friss cikk? Csak hogy dolgozhassak kicsit. :huh: beltér világításom? vagy az nem GYIK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Gyakori téma a hátsóablak fűtés javítása, találtam egy jó cikket, nem tudom van-e jogi akadálya hogy felhasználjuk. Lehetne csinálni is, de itt készen van. Katt ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 beltér világításom? vagy az nem GYIK? Elfér benne. De az akkor elkerülte a figyelmem. Merre van? Kb. hányadik oldalon? Gyakori téma a hátsóablak fűtés javítása, találtam egy jó cikket, nem tudom van-e jogi akadálya hogy felhasználjuk. Lehetne csinálni is, de itt készen van. Katt ide. Írok nekik E-mailt. Úgy a tiszta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Gyakori téma a hátsóablak fűtés javítása, találtam egy jó cikket, nem tudom van-e jogi akadálya hogy felhasználjuk. Lehetne csinálni is, de itt készen van. Katt ide. Nem tudom miért nem írsz róla Te. :) Másik topicban is írtál róla, a kimérésről... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nem tudom miért nem írsz róla Te. :) Másik topicban is írtál róla, a kimérésről... :huh: :D Te is publikálhatsz valamit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nem tudom miért nem írsz róla Te. :) Másik topicban is írtál róla, a kimérésről... :huh: :D Nem az írásról van szó, hanem itt vannak képek is, persze azt is tudok csinálni, de a füleket még én sem láttam ahova mennek a saruk, és soknak az van leszakadva/ elválva az üvegtől ehhez viszont le kéne venni az ablak belső burkolatát, de ha nem muszáj akkor nem bontom le. Persze ha nem adják áldásukat a közlésre akkor majd megteszem. A hétvégén ha jó idő lesz valszeg leveszem a tankot, kinyomozom az AC-mizériámat, arról lesz kép meg leírás is. Mint üanyag tank le, és felszerelés, és AC-csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Elfér benne. De az akkor elkerülte a figyelmem. Merre van? Kb. hányadik oldalon? http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=tMM_V1ewm4 ittenvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Te is publikálhatsz valamit! :huh: Jó majd kinyomozom, hogy miért nincs fűtés a hátsó szélvédőn és azt lepublikálom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=tMM_V1ewm4 ittenvan Itten van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 a kapcsolós témámat kicsit át kéne variálni, nagyobb képekkel ha az oldalon is kattansz a képekre akkor bejön nagyobba is :huh: ez azért lenne jó, mert pl a hátoldalára fel van írva melyik láb micsodi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 :D azt kihagytam a leírásból h a kézifék nem a tárcsát harapja hanem egy kis dobfék van a kerékagyba...asszem így van. Laci erősíts meg benne pls...ja ma láttalak körúton :D :) íííígy van... OFF Körút.. őőőő. olyan 10körül? akkor ééén voltam... én sajna nem vettelek észre.. max. 4 óra alvás volt bennem.. elég volt vezetni :huh: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts