astrásgyerek Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Hmm...Úgy veszem észre ez az elektromos ablak utólagos beépítés lassan megér egy GYIK-ot. Mivel mechanikusan még nem építettem be, így azt nem vállalom, de ha valaki ebben besegítene, szívesen lepötyögöm az elektromos bekötését. Nos? Valaki aki csinálta már ??? :devlish: Ha gondoljátok felajánlok pár képet, hátha tudtok belőle felhasználni párat. :lol: Innen lehet válogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Jogos! :devlish: OK, de most éppen küzdök. Grat a futóműábrához.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 OK, de most éppen küzdök. Grat a futóműábrához.... Igen, csak nem ő találta. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nemsokára megjön a sebváltószoknyám a kézifékszoknyával karöltve. Ha gondoljátok lepötyögöm és illusztrálhatom képekkel a cserét. Aztán esetleg mehetne a GYIK-ba. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ha gondoljátok felajánlok pár képet, hátha tudtok belőle felhasználni párat. :lol: Innen lehet válogatni. Köszi! Használtam belőle :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Na akkor dolgozz még rajta. Ha kész, szólj. Na most szólok. A gyujtáskapcsoló-javítás leírásom, nem jó, nem működik, vagy csak az enyém kopott már, vagy nem tudom. Nem akarok megvezetni senkit, ezért nem mehet a Gyík-be, ha gondolojátok törölhető innen is. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Immos gyújtáskapcsolós javításom van képekkel leírással. Mehet ide a társalgóba? Esetleg aki bevállalja moderálhatná, ha kell. Hasonló terjedelmű mint alább brekeke készített. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Immos gyújtáskapcsolós javításom van képekkel leírással. Mehet ide a társalgóba? Esetleg aki bevállalja moderálhatná, ha kell. Hasonló terjedelmű mint alább brekeke készített. Másold be, majd áttesszük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Másold be, majd áttesszük. A képeket nem engedi feltölteni. Hogy tudnám megoldani? A leírás kész word-ben képekkel. Vagy nem vagyok rá még jogosult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 A képeket nem engedi feltölteni. Hogy tudnám megoldani? A leírás kész word-ben képekkel. Vagy nem vagyok rá még jogosult? Nem mindegyik képfeltöltő oldalról enged linkelni. Asszem azt szokta kiiírni, hogy a dinamikus oldalakról linket nem fogad, vagy valami hasonló. Probálkozz másik képfeltöltő oldallal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Nem mindegyik képfeltöltő oldalról enged linkelni. Asszem azt szokta kiiírni, hogy a dinamikus oldalakról linket nem fogad, vagy valami hasonló. Probálkozz másik képfeltöltő oldallal. Saját gépemen file-ban van. A kész szöveg, beleillesztve a fotókkal. Vágólapról a teljes anyagot akartam beilleszteni, de csak a szöveget tette fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Saját gépemen file-ban van. A kész szöveg, beleillesztve a fotókkal. Vágólapról a teljes anyagot akartam beilleszteni, de csak a szöveget tette fel. akkor csináld úgy, hogy a képeket kiszeded a wördből, és egyenként feltöltöd ide: www.kephost.com Ha megvan akkor mind1ik képhez ad az oldal egy direkt linket. azt fogod bemásolod a wordbe a kép helyére és úgy másolod be ide egy hozzászólásba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 akkor csináld úgy, hogy a képeket kiszeded a wördből, és egyenként feltöltöd ide: www.kephost.com Ha megvan akkor mind1ik képhez ad az oldal egy direkt linket. azt fogod bemásolod a wordbe a kép helyére és úgy másolod be ide egy hozzászólásba. Köszi. dolgozom a problémán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Köszi. dolgozom a problémán... Küld át nekem vagy Heningnek mailben,majd felrakjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Köszi. Kicsit késve jött a segítség, de szerintem megoldottam. Ha valami hiányzik akkor egy visszajelzést kérnék, vagy nem egyértelmű. Lásd alább: Be tudtad tenni az új zárbetétet? Nekem amikor a régit kivettem, lezárt a kormámyzár, és az új betét nem ment be e helyére. Nem találtam rá megoldást, ezért nem lett belőle Gyík-leírás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Be tudtad tenni az új zárbetétet? Nekem amikor a régit kivettem, lezárt a kormámyzár, és az új betét nem ment be e helyére. Nem találtam rá megoldást, ezért nem lett belőle Gyík-leírás. :D Minden gond nélkül bement. A kormányt olyan állapotban kell tartani, hopgy a kormányzár ne tudjun bemenni a helyére. Konkrétan mi volt a hiba? A vékony szár már nem ment a helyére, vagy a betét amint az "emelő szerlkezet" van az nem csúszott a helyére? Folytassuk egyéb csevegésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Biztos, hogy szükség van efféle megválaszolásokra is? Aki eddig nem tekergette, most már az is fogja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Biztos, hogy szükség van efféle megválaszolásokra is? Aki eddig nem tekergette, most már az is fogja... Mintha mostanában igény lett volna rá. :D Legalább megtapasztalják a tekergetés örömét. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Mintha mostanában igény lett volna rá. :D Legalább megtapasztalják a tekergetés örömét. ^_^ Annyit fűznék hozzá, hogy a VDO óráknak a mutató levétele után le kell venni a számlapját, és az alatt található a két csavar, ami a plexit rögzíti, nem az óra hátulján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Biztos, hogy szükség van efféle megválaszolásokra is? Aki eddig nem tekergette, most már az is fogja... Nem törvényszerű, hogy a leendő vevőt akarják átejteni, a műszeregység cserekor sokan szeretnék látni a régi óraállást, pölö én is, csak én átpörgettem. De ez könnyebb-gyorsabb megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Nem törvényszerű, hogy a leendő vevőt akarják átejteni, a műszeregység cserekor sokan szeretnék látni a régi óraállást, pölö én is, csak én átpörgettem. De ez könnyebb-gyorsabb megoldás. :D ez a fórum amúgy se arrol szól, hogy verjük át az uj gazdit ^_^ Lelkiismeretre bízott dolog. Ha így megcsináljuk, akkor legelább nem lesz szétbarmolva :P Bár én kicseréltem az órát, szerintem az a legegyszerűbb, VDO esetében ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Immobiliser házának a cseréje Akkor kell cserélni immo házat, ha például kormányoszlopot cserélüNk. Légzsákot építettem be a kocsimba. Ez az oszlop cseréjével is jár. A légzsákos oszlopra, légzsákos immobiliser kell. Nem lehet felrakni a légzsák nélküli immot a helyére, illetve a kormányoszlop burkolat alsó felét sem tudjuk felrakni az immo miatt. ELŐRE KI VAN ÉPÍTVE A NYÁKLAPOKBAN A MÁSIK ÉRZÉKELŐ KARIKÁNAK A HELYE, TEHÁT FORRASZTÁSSAL KI LEHET CSERÉLNI EGYMÁS KÖZÖTT A NYÁK LAPOKAT. Immo ház cseréjének a menete: 1. Szerezzünk be egy légzsákos vagy légzsák nélküli immot a saját autónkban lévő immo mellé 2. Szedjük le mindkét immo tetejét egy késsel óvatosan. 3. Forraszuk ki az érzékelő karikát a NYÁK lapokról. 4. Forrasztás után óvatosan szedjük ki a NYÁK lapokat Ha ki van szedve mind a kettő, akkor csak be kell forrasztani az érzékelő karikát a másik NYÁK lapba. Elvileg, ha minden jól van csinálva, pöccre indul a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Ma cseréltem az első ajtóknál kéder gumit...csináltam róluk képeket is...esetleg ahhoz csináljak egy leirást képekkel?ha valakit érdekel akkor a napokban megírom :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Ma cseréltem az első ajtóknál kéder gumit...csináltam róluk képeket is...esetleg ahhoz csináljak egy leirást képekkel?ha valakit érdekel akkor a napokban megírom :( South Park 7. évad: "Mi full nyitottak vagyunk!" :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Hellótok! Megszeretnék kérni egy Admint akinek van hozzáférése a GYÍK-hoz és rá is érne. Hétvégén bescanneltem egy kis füzetet Gázüzemanyag-ellátó berendezések, Kezelési karbantartási útmutatóját. PDF-be van ha megtetté, hogy felrakná a Gyíkba akkor elküldeném neki emailbe! Hátha segítene a gázüzemű autósoknak vagy a leendő tagok kis áttekintést kapnának a miként működéséről! Előre is köszönöm! <_< (nem reklám anyag, hanem ami van az autómhoz kiskönyv) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts