hening Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 én próbálok ezen segíteni, sok beszélgetést átvittem már az egyéb csevegésbe, és szóltam én is, akár csak pl Sp is, hogy ez mennyen át egyéb b csevegésbe. de ha nem lenne a gyík, akkor pl sokmindent még most is le kellene írni ujra, mert a keresőt nekem se sokszor sikerül sikeresen használni pl. és ha egy függtlen oldalon lenne, akkor a kezdő fórumozó kérdésére egy link lenne a válasz, ami nem a gyíkot hozná, hanem az oldalt a kérdésre meg így is úgy is reagálni kell, és akkor tök mindegy mit írsz rá: a gyíkbanebben és ebben a menüpontban vagy http://..... de hening moderátor úr teszi a dolgokat, akkor mehet tovább a gyik <_< Nah, már be is tettem a GyIk-ba az ajtórugó javítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Nah, már be is tettem a GyIk-ba az ajtórugó javítást. remek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 a szöveg elején van egy hiba, és egy n betűt k ra kellene cserélni, Ha körbemegyünk az autón feltűnhet, hogy a kilincsen=k nem egyformán működnek. meg a képeket a nagy képekre kellene lecserélni, a kisképeken nem látszik semmi. ha kattintasz az oldalamon, akkor bejön a nagy kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 a szöveg elején van egy hiba, és egy n betűt k ra kellene cserélni, Ha körbemegyünk az autón feltűnhet, hogy a kilincsen=k nem egyformán működnek. meg a képeket a nagy képekre kellene lecserélni, a kisképeken nem látszik semmi. ha kattintasz az oldalamon, akkor bejön a nagy kép Egyéb kívánság? Nem csak ennyi dolgom van ám nekem sem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Egyéb kívánság? Nem csak ennyi dolgom van ám nekem sem. <_< most egyenlőre nincs, de úgy tényleg hasznavehetettlen volt de am szívesen megcsináltam volna én is, csak nincs rá jogom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Egyéb kívánság? Nem csak ennyi dolgom van ám nekem sem. <_< Nem kell nyavajogni,ha nincs ideje valakinek fórumozni,akkor nem kell modinak lenni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Nem kell nyavajogni,ha nincs ideje valakinek fórumozni,akkor nem kell modinak lenni! <_< én ráérek, és ezt a részét át is válalnám szívesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 én ráérek, és ezt a részét át is válalnám szívesen. Viszont te sem vagy klubtag,akár csak én! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Viszont te sem vagy klubtag,akár csak én! <_< na ja, vhonnan gondoltam, hogy ez követelmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Nem kell nyavajogni,ha nincs ideje valakinek fórumozni,akkor nem kell modinak lenni! <_< Erre inkább nem írok semmit. Sztem Te is tudod, hogy nem erról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Erre inkább nem írok semmit. Sztem Te is tudod, hogy nem erról van szó. Talán kicsit túl sarkos voltam... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Talán kicsit túl sarkos voltam... :) mert kocka vagy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 mert kocka vagy <_< 'pádf4szát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 BC utólagos beszerelése lesz feltöltve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 BC utólagos beszerelése lesz feltöltve? Ha lesz olyan, aki már épített be, és veszi a fáradtságot, és leírja......akkor igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 BC utólagos beszerelése lesz feltöltve? BC Itt mindent megtalálsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=hcZsgPP061 a váltó gumigyűrűjének hézagolása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 ez a téma nem érdemes gyíkba???? a váltókhoz be lehetne tenni nem?? lassan csak egy fél hónapja van itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 ez a téma nem érdemes gyíkba???? a váltókhoz be lehetne tenni nem?? lassan csak egy fél hónapja van itt. azóta hányszor láttad szegény Sanyit errefelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 azóta hányszor láttad szegény Sanyit errefelé? Karcsi vette át a Sanyitól, de én sejtem, hogy mi a válasz a kérdésére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 ez a téma nem érdemes gyíkba???? a váltókhoz be lehetne tenni nem?? lassan csak egy fél hónapja van itt. Sztem ez nem akkora volumenű munka, amit ide is be kéne tenni. azóta hányszor láttad szegény Sanyit errefelé? SS-nek most nincs netje úgy tudom. Karcsi vette át a Sanyitól, de én sejtem, hogy mi a válasz a kérdésére. :lol: Pontosan. Mi is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Sztem ez nem akkora volumenű munka, amit ide is be kéne tenni. Pontosan. Mi is? A vastagon szedett az egyik része a másik meg az, hogy szerintem ha már ide (is) szánja a leírását, akkor igazán beírhatná ide, megszerkesztve korrektálva, mint ahogy én szoktam. :lol: Nehogy már még azt is a moderátornak kelljen.. kisebb alakításokat még megcsinálsz gondolom, de egy komplett oldalt nem fogsz bemásolni, szerkeszteni és korrektálni. Szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 A vastagon szedett az egyik része a másik meg az, hogy szerintem ha már ide (is) szánja a leírását, akkor igazán beírhatná ide, megszerkesztve korrektálva, mint ahogy én szoktam. :lol: Nehogy már még azt is a moderátornak kelljen.. kisebb alakításokat még megcsinálsz gondolom, de egy komplett oldalt nem fogsz bemásolni, szerkeszteni és korrektálni. Szerintem. :lol: Egyszer már megtettem. De nem igazán az én dolgom lenne, hogy mondod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 hm kisebb melókat is felraktatok már, és azért nem ide rakom, mert feleslegesen nem terhelem a fórumot ezzel, na de sebaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 frankó lett a középkonzolos cucc Johnny :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts