zotya975 Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Hali. 3.3 Váltókulissza szimering csere" Ennél a résznél, nem jönnek be a képek, lehetne ezt javitani? Nekem valami képfeltötltö a (tar.hu) oldal jelenik meg, de nincsenek képek, aminek ott kéne lenni ;) ;) Hening cartárs képei, de úgy rémlk már neki sincsenek meg. Igazából ha szétszeded úgyis adja magát, nem egy bonyolult feladat, kép nélkül is menni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Hening cartárs képei, de úgy rémlk már neki sincsenek meg. Igazából ha szétszeded úgyis adja magát, nem egy bonyolult feladat, kép nélkül is menni fog. Több mint két éve lett cserélve, semmi baja még, csak azt olvasgattam unalmamban, és megnéztem volna a képeket, és sehol. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Talán meglehetne oldani, hogy a GYIK képeit a moderátorok egy fórumos galériába helyezzék át és így nem állna elő ilyen helyzet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Talán meglehetne oldani, hogy a GYIK képeit a moderátorok egy fórumos galériába helyezzék át és így nem állna elő ilyen helyzet. ;) Az jó lenne, de kicsi rá az esély szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Az jó lenne, de kicsi rá az esély szerintem... Nem kicsi, hanem nulla. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Nem kicsi, hanem nulla. ;) :lol: :lol: ez olyan nagy szám, hogy nem mertem leírni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Az jó lenne, de kicsi rá az esély szerintem... Nem kicsi, hanem nulla. ;) Miért is? ;) A tudomány jelen állása szerint lehetséges ezt megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Miért is? ;) A tudomány jelen állása szerint lehetséges ezt megoldani. Persze, lehetséges. De mire minden képet átpakolgatnak... rengeteg idő ám az. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Persze, lehetséges. De mire minden képet átpakolgatnak... rengeteg idő ám az. ;) Idő az van bőven. ;) Macerás, de nem lehetetlen. Mikor az év végén Mélykék rendbe tette az Adok-Veszek topikot az sem volt kis meló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Miért is? ;) A tudomány jelen állása szerint lehetséges ezt megoldani. Csak azért mert ha jól emlékszem ez már fel lett vetve egyszer, de azóta sem történt semmi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Idő az van bőven. :lol: Macerás, de nem lehetetlen. Mikor az év végén Mélykék rendbe tette az Adok-Veszek topikot az sem volt kis meló. Az biztos, hogy nagy meló lehetett! (ezúton is minden elismerésem neki) :lol: De szó ami szó, sok idő, sok meló lenne, nem mindíg érnek rá a modik sem. ;) Ők sem főállásban csinálják ezt. ;) De igazad van, jó lenne ha meglenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Az biztos, hogy nagy meló lehetett! (ezúton is minden elismerésem neki) :lol: De szó ami szó, sok idő, sok meló lenne, nem mindíg érnek rá a modik sem. ;) Ők sem főállásban csinálják ezt. ;) De igazad van, jó lenne ha meglenne. :lol: Akkor hát tisztelettel megkérjük az egyik Moderátort, hogy helyezze biztonságba a képeket az utókornak a fórum galériájában, köszönjük. :lol: Ha már sokan sokat fáradoztak a leírások elkészítéséban kár lenne veszni hagyni őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Akkor hát tisztelettel megkérjük az egyik Moderátort, hogy helyezze biztonságba a képeket az utókornak a fórum galériájában, köszönjük. ;) Lájk! :lol: Szívesen segítenénk benne, de ez nem kivitelezhető. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Aki kifejtette a GYIKben a vezérlés cserét... a képeket fel tudná tenni?Mert vagy nem sikerült vagy törölték vagy valami! Köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Aki kifejtette a GYIKben a vezérlés cserét... a képeket fel tudná tenni?Mert vagy nem sikerült vagy törölték vagy valami! Köszike Ha írsz pü-ben egy emaicímet tudok küldeni egy zippelt fájlt képekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ha csinálom majd, a váltórúd rövidítést, csinálok képeket és megpróbálok összedobni egy használható leírást is hozzá. Látom ilyen GyIK még nincs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ide is kivésem... Nekem is kellett törni rajta a fejem, a töbieket gondoltam meg kimélem ezzel. Hátsó tárcsafékhez, ugye más fajta kézifék bowden kell, ahhoz meg más fajta a felfogatás... Ez a két fülecske kell hozzá: 0526610, 0526611 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Szeretnék hozzá fűzni néhány képet a hidrotőke cseréhez . így nézki szét bontvac14NZ És ezzel a segéd eszközel egyszerű a ki szerelése . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi- Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Középkonzol izzócserét kell csinálnom majd. Milyen az a foglalatos rizsszem izzó? Van valami jól bevált beszerzőhely? A közeli boltban azt mondták, hogy vigyek mintát, mert a foglalatosból sokfajta van. De mintát csak akkor tudok vinni, ha már szétbombáztak a kocsit. Kétszer szétszedni-összerakni nem akarom, de szétszedve hagyni sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Középkonzol izzócserét kell csinálnom majd. Milyen az a foglalatos rizsszem izzó? Van valami jól bevált beszerzőhely? A közeli boltban azt mondták, hogy vigyek mintát, mert a foglalatosból sokfajta van. De mintát csak akkor tudok vinni, ha már szétbombáztak a kocsit. Kétszer szétszedni-összerakni nem akarom, de szétszedve hagyni sem. Vedd ki a kijelzőből az egyiket, ahhoz könnyű hözzáférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Aki be tud lépni a GyIK-ba és tud ott javítani, legyen szíves javítani a tartalomjegyzéket. Kicsit összeugrottak a különböző pontokba szedett dolgok :omg: . Köszi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 megnyitottam Neked :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 megnyitottam Neked :D :D Köszi gomb. ;) :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 az nem müködik :) DE mivel Te tényleg nem tudod szerkeszteni a hozzászólásokat, így 2 lehetőség van: megmondod hogy mit csináljak, vagy elkezded a vége után bemásolni új hozzászólásba a módositott szöveget, és megmondod hogy melyik a hibás, és én törlöm..... Több nem jut az eszembe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 az nem müködik :) DE mivel Te tényleg nem tudod szerkeszteni a hozzászólásokat, így 2 lehetőség van: megmondod hogy mit csináljak, vagy elkezded a vége után bemásolni új hozzászólásba a módositott szöveget, és megmondod hogy melyik a hibás, és én törlöm..... Több nem jut az eszembe :D Odatettem utolsó hozzászólásnak a javított idézetet. Azt kellene bemásolni az elsőbe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts