hening Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 én próbálok ezen segíteni, sok beszélgetést átvittem már az egyéb csevegésbe, és szóltam én is, akár csak pl Sp is, hogy ez mennyen át egyéb b csevegésbe. de ha nem lenne a gyík, akkor pl sokmindent még most is le kellene írni ujra, mert a keresőt nekem se sokszor sikerül sikeresen használni pl. és ha egy függtlen oldalon lenne, akkor a kezdő fórumozó kérdésére egy link lenne a válasz, ami nem a gyíkot hozná, hanem az oldalt a kérdésre meg így is úgy is reagálni kell, és akkor tök mindegy mit írsz rá: a gyíkbanebben és ebben a menüpontban vagy http://..... de hening moderátor úr teszi a dolgokat, akkor mehet tovább a gyik <_< Nah, már be is tettem a GyIk-ba az ajtórugó javítást.
Novy Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 Nah, már be is tettem a GyIk-ba az ajtórugó javítást. remek <_<
Novy Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 a szöveg elején van egy hiba, és egy n betűt k ra kellene cserélni, Ha körbemegyünk az autón feltűnhet, hogy a kilincsen=k nem egyformán működnek. meg a képeket a nagy képekre kellene lecserélni, a kisképeken nem látszik semmi. ha kattintasz az oldalamon, akkor bejön a nagy kép
hening Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 a szöveg elején van egy hiba, és egy n betűt k ra kellene cserélni, Ha körbemegyünk az autón feltűnhet, hogy a kilincsen=k nem egyformán működnek. meg a képeket a nagy képekre kellene lecserélni, a kisképeken nem látszik semmi. ha kattintasz az oldalamon, akkor bejön a nagy kép Egyéb kívánság? Nem csak ennyi dolgom van ám nekem sem. <_<
Novy Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 Egyéb kívánság? Nem csak ennyi dolgom van ám nekem sem. <_< most egyenlőre nincs, de úgy tényleg hasznavehetettlen volt de am szívesen megcsináltam volna én is, csak nincs rá jogom :)
J0hnny Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 Egyéb kívánság? Nem csak ennyi dolgom van ám nekem sem. <_< Nem kell nyavajogni,ha nincs ideje valakinek fórumozni,akkor nem kell modinak lenni! :)
Novy Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 Nem kell nyavajogni,ha nincs ideje valakinek fórumozni,akkor nem kell modinak lenni! <_< én ráérek, és ezt a részét át is válalnám szívesen.
J0hnny Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 én ráérek, és ezt a részét át is válalnám szívesen. Viszont te sem vagy klubtag,akár csak én! <_<
Novy Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 Viszont te sem vagy klubtag,akár csak én! <_< na ja, vhonnan gondoltam, hogy ez követelmény.
hening Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 Nem kell nyavajogni,ha nincs ideje valakinek fórumozni,akkor nem kell modinak lenni! <_< Erre inkább nem írok semmit. Sztem Te is tudod, hogy nem erról van szó.
J0hnny Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 Erre inkább nem írok semmit. Sztem Te is tudod, hogy nem erról van szó. Talán kicsit túl sarkos voltam... <_<
spzoli Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 Talán kicsit túl sarkos voltam... :) mert kocka vagy <_<
hening Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 BC utólagos beszerelése lesz feltöltve? Ha lesz olyan, aki már épített be, és veszi a fáradtságot, és leírja......akkor igen.
invictus Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 BC utólagos beszerelése lesz feltöltve? BC Itt mindent megtalálsz.
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Elküldve Augusztus20, 2009 http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=hcZsgPP061 a váltó gumigyűrűjének hézagolása
Novy Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 ez a téma nem érdemes gyíkba???? a váltókhoz be lehetne tenni nem?? lassan csak egy fél hónapja van itt.
spzoli Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 ez a téma nem érdemes gyíkba???? a váltókhoz be lehetne tenni nem?? lassan csak egy fél hónapja van itt. azóta hányszor láttad szegény Sanyit errefelé?
daykiller Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 azóta hányszor láttad szegény Sanyit errefelé? Karcsi vette át a Sanyitól, de én sejtem, hogy mi a válasz a kérdésére. :lol:
hening Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 ez a téma nem érdemes gyíkba???? a váltókhoz be lehetne tenni nem?? lassan csak egy fél hónapja van itt. Sztem ez nem akkora volumenű munka, amit ide is be kéne tenni. azóta hányszor láttad szegény Sanyit errefelé? SS-nek most nincs netje úgy tudom. Karcsi vette át a Sanyitól, de én sejtem, hogy mi a válasz a kérdésére. :lol: Pontosan. Mi is?
daykiller Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 Sztem ez nem akkora volumenű munka, amit ide is be kéne tenni. Pontosan. Mi is? A vastagon szedett az egyik része a másik meg az, hogy szerintem ha már ide (is) szánja a leírását, akkor igazán beírhatná ide, megszerkesztve korrektálva, mint ahogy én szoktam. :lol: Nehogy már még azt is a moderátornak kelljen.. kisebb alakításokat még megcsinálsz gondolom, de egy komplett oldalt nem fogsz bemásolni, szerkeszteni és korrektálni. Szerintem. :lol:
hening Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 A vastagon szedett az egyik része a másik meg az, hogy szerintem ha már ide (is) szánja a leírását, akkor igazán beírhatná ide, megszerkesztve korrektálva, mint ahogy én szoktam. :lol: Nehogy már még azt is a moderátornak kelljen.. kisebb alakításokat még megcsinálsz gondolom, de egy komplett oldalt nem fogsz bemásolni, szerkeszteni és korrektálni. Szerintem. :lol: Egyszer már megtettem. De nem igazán az én dolgom lenne, hogy mondod.
Novy Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 hm kisebb melókat is felraktatok már, és azért nem ide rakom, mert feleslegesen nem terhelem a fórumot ezzel, na de sebaj.
Recommended Posts