Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2009 Szerző Elküldve Március9, 2009 B+, tényleg! Gyorsan pótolni! :huh:
Novy Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Itt a cél szentesíti az eszközt. :D Ez a kettő itt összepasszol szerintem. jaja sztem is nagyon passzol a kttő, meghát ez egy szééép barátság kezdete lehet így :) :D :D :huh: 0 ázzátok ki :lol: excelbe nem volt olyan porlasztó ikon, mint a kakatlógusomba :D am ha vkinek kell bármilyen szóljon, és scannelok egyet, de nem gépelem be ::D
Novy Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 B+, tényleg! Gyorsan pótolni! :huh: mit jelent ez a bépozitív? :)
Novy Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090105/IM00638...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090105/IM00639...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090105/IM00639...ltoltes.hu_.jpg a magnós részt ki lehetne egészíteni ezekkel a képekkel, hogy ha nem akarja elvagdalni a gyári csati az illető, ilyet kell készíteni a nem gyári fejekhez.
Novy Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 10ed ekkora élet lenne errefelé is, delegalább az Észak klubba :huh:
J0hnny Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Remélem Johny nem veszi zokon, hogy egy oldalon, egy lapon, sőt egy hozzászólásba vagyok vele említve :huh: Teljessen magamba fogok fordulni! :)
daykiller Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 mit jelent ez a bépozitív? :huh: B*zdmeg. :) Ezt jelenti. :D
epk947 Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 Sajna javítási útmutatóval nem tudok szolgálni, viszont ha kérhetem, hogy a 9.1-be a középkonzol és a műszerfal világításának izzó cseréjére képes útmutatót ha valaki fel tudna tenni, azt megköszönném. :huh:
Novy Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 Teljessen magamba fogok fordulni! :) legalább akkor visszafogottabb leszel :huh:
Novy Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 Sajna javítási útmutatóval nem tudok szolgálni, viszont ha kérhetem, hogy a 9.1-be a középkonzol és a műszerfal világításának izzó cseréjére képes útmutatót ha valaki fel tudna tenni, azt megköszönném. :huh: olyan valakinek van már... zotya? vagy vki régebbről de van :)
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2009 Szerző Elküldve Március10, 2009 A vércsoportom B+ :D :) No, valami friss cikk? Csak hogy dolgozhassak kicsit. :huh:
zotya975 Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 olyan valakinek van már... zotya? vagy vki régebbről de van :huh: Nem nekem, de én is emlékszem, hogy vkinél már láttam leírást. De ha nem kerül elő, akkor majd bontunk egyet. :)
Novy Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 A vércsoportom B+ :D :) No, valami friss cikk? Csak hogy dolgozhassak kicsit. :huh: beltér világításom? vagy az nem GYIK?
zotya975 Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 Gyakori téma a hátsóablak fűtés javítása, találtam egy jó cikket, nem tudom van-e jogi akadálya hogy felhasználjuk. Lehetne csinálni is, de itt készen van. Katt ide.
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2009 Szerző Elküldve Március10, 2009 beltér világításom? vagy az nem GYIK? Elfér benne. De az akkor elkerülte a figyelmem. Merre van? Kb. hányadik oldalon? Gyakori téma a hátsóablak fűtés javítása, találtam egy jó cikket, nem tudom van-e jogi akadálya hogy felhasználjuk. Lehetne csinálni is, de itt készen van. Katt ide. Írok nekik E-mailt. Úgy a tiszta. :huh:
daykiller Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 Gyakori téma a hátsóablak fűtés javítása, találtam egy jó cikket, nem tudom van-e jogi akadálya hogy felhasználjuk. Lehetne csinálni is, de itt készen van. Katt ide. Nem tudom miért nem írsz róla Te. :) Másik topicban is írtál róla, a kimérésről... :huh: :D
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 Nem tudom miért nem írsz róla Te. :) Másik topicban is írtál róla, a kimérésről... :huh: :D Te is publikálhatsz valamit! :D
zotya975 Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 Nem tudom miért nem írsz róla Te. :) Másik topicban is írtál róla, a kimérésről... :huh: :D Nem az írásról van szó, hanem itt vannak képek is, persze azt is tudok csinálni, de a füleket még én sem láttam ahova mennek a saruk, és soknak az van leszakadva/ elválva az üvegtől ehhez viszont le kéne venni az ablak belső burkolatát, de ha nem muszáj akkor nem bontom le. Persze ha nem adják áldásukat a közlésre akkor majd megteszem. A hétvégén ha jó idő lesz valszeg leveszem a tankot, kinyomozom az AC-mizériámat, arról lesz kép meg leírás is. Mint üanyag tank le, és felszerelés, és AC-csere.
Novy Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 Elfér benne. De az akkor elkerülte a figyelmem. Merre van? Kb. hányadik oldalon? http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=tMM_V1ewm4 ittenvan
daykiller Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 Te is publikálhatsz valamit! :huh: Jó majd kinyomozom, hogy miért nincs fűtés a hátsó szélvédőn és azt lepublikálom. :)
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2009 Szerző Elküldve Március10, 2009 http://novy.5mp.eu/web.php?a=novy&o=tMM_V1ewm4 ittenvan Itten van :huh:
Novy Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 a kapcsolós témámat kicsit át kéne variálni, nagyobb képekkel ha az oldalon is kattansz a képekre akkor bejön nagyobba is :huh: ez azért lenne jó, mert pl a hátoldalára fel van írva melyik láb micsodi :)
Laci4 Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 :D azt kihagytam a leírásból h a kézifék nem a tárcsát harapja hanem egy kis dobfék van a kerékagyba...asszem így van. Laci erősíts meg benne pls...ja ma láttalak körúton :D :) íííígy van... OFF Körút.. őőőő. olyan 10körül? akkor ééén voltam... én sajna nem vettelek észre.. max. 4 óra alvás volt bennem.. elég volt vezetni :huh: ON
Recommended Posts