_Szasza_ Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Igen Mostanában nem látom kint a tesztautótokat,pedig akartam tekerni egy kört vele :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Nálunk ezzel pl. rendszeresen gondok vannak, hogy napjába többször megszakad a kapcsolat...A tanfolyamon is olyan fél-1 óránként megszakadt a net. Namost próbálj így pl. egy motorvezérlőt felprogramozni... Ez mondjuk a ti műhelyetek szégyene inkább. :blush: Nem véletlenül a fibernet a szolgáltatótok? :) A mai világban alapelvárás mindenhol, hogy jól működő netkapcsolat legyen :D Örülök ha ez a legnagyobb hibája az új diag rendszernek :lol: Mondjuk az elég nagy gond lesz így, hogy a garancia lejárta után is valszeg csak a márkaszervízhez lehet hordani diagnosztikára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Ez mondjuk a ti műhelyetek szégyene inkább. :blush: Nem véletlenül a fibernet a szolgáltatótok? :) A mai világban alapelvárás mindenhol, hogy jól működő netkapcsolat legyen :D Örülök ha ez a legnagyobb hibája az új diag rendszernek :lol: Mondjuk az elég nagy gond lesz így, hogy a garancia lejárta után is valszeg csak a márkaszervízhez lehet hordani diagnosztikára :D Majd idővel ehhez is lesz kalózszoftver. :D Leleményes a magyar nép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Majd idővel ehhez is lesz kalózszoftver. :lol: Leleményes a magyar nép :) Baxxatok bele egy karburátort :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Majd idővel ehhez is lesz kalózszoftver. :D Leleményes a magyar nép :D Valószínű a netes kapcsolódás szükségessége pont azért van, mert authentikált kapcsolatot lehet csak létesíteni az autóval. Márpedig a mai lehetőségek ezen a téren elég szélesek, amit nem lehet megkalózkodni :blush: Én már csak tudom, chipkártya technológiával foglalkozom :lol: Namost ha ez tényleg így működik csak, akkor leshetnek a fusi opel műhelyek, mert erre nem lesz kalózmegoldás... max ha magát az autót lehet úgy meghekkelni, hogy ne authentikáljon :) De majd meglátjuk, az idő majd megadja a kérdésekre a választ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Szasza_ Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Mostanában nem látom kint a tesztautótokat,pedig akartam tekerni egy kört vele :lol: Pedig kint van, egy ezüst dízel, közvetlen a szalon előtt. Ez mondjuk a ti műhelyetek szégyene inkább. smile.gif Nem véletlenül a fibernet a szolgáltatótok? biggrin.gif A mai világban alapelvárás mindenhol, hogy jól működő netkapcsolat legyen wink.gif Örülök ha ez a legnagyobb hibája az új diag rendszernek smile.gif Mondjuk az elég nagy gond lesz így, hogy a garancia lejárta után is valszeg csak a márkaszervízhez lehet hordani diagnosztikára wink.gif Tudomásom szerint nincs errefelé ilyen szolgáltató. :blush: Nagyon mélyre még nem ástam bele ebbe a rendszerbe, szerintem lesz itt még gond. Valószínű a netes kapcsolódás szükségessége pont azért van, mert authentikált kapcsolatot lehet csak létesíteni az autóval. Márpedig a mai lehetőségek ezen a téren elég szélesek, amit nem lehet megkalózkodni....Namost ha ez tényleg így működik csak, akkor leshetnek a fusi opel műhelyek, mert erre nem lesz kalózmegoldás... Lehet hogy a hibakódkiolvasás az még megy net nélkül, ezt pontosan nem tudom...Ugyanis, ahogy bejelentkezek a TIS2WEB-re, két menüből lehet kapcsolatot létesíteni az autóval. Az egyik a GDS (globális diagnosztikai rendszer), amit ha megnyitok, letölti magát a számítógépre, szóval elvileg onnan is inditható diagnosztika. Én így még nem használtam, belépek a TIS-re, GDS, aztán go...De itt tényleg csak hibakódkiolvasás/törlés van, adatlista, meg asszem a beavatkozó szerkezet teszt is innen megy. Aztán van egy olyan, hogy Szerviz Programozó Rendszer (SPS), amit már a TECH2nél és a TIS2000nél megszoktunk. Ez már tényleg csak internetről megy. Itt lehet ugye programozni, vezérlőket, kulcsot, szervizperiódust, mindent... De a Tech2 frissítés sem CD formájában jön, hanem azt is innen lehet elvégezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Pedig kint van, egy ezüst dízel, közvetlen a szalon előtt. Ma már láttam,csak kicsit sietős volt a tempó,tipliznem kellett a szülészetre Ajkára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Valószínű a netes kapcsolódás szükségessége pont azért van, mert authentikált kapcsolatot lehet csak létesíteni az autóval. Márpedig a mai lehetőségek ezen a téren elég szélesek, amit nem lehet megkalózkodni :lol: Én már csak tudom, chipkártya technológiával foglalkozom :) Namost ha ez tényleg így működik csak, akkor leshetnek a fusi opel műhelyek, mert erre nem lesz kalózmegoldás... max ha magát az autót lehet úgy meghekkelni, hogy ne authentikáljon :D De majd meglátjuk, az idő majd megadja a kérdésekre a választ :D Majd Everyone-ba rakjuk. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Én is találtam pár képet. :blush: Ne a nőt nézd, az autót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Lehet hogy a hibakódkiolvasás az még megy net nélkül, ezt pontosan nem tudom...Ugyanis, ahogy bejelentkezek a TIS2WEB-re, két menüből lehet kapcsolatot létesíteni az autóval. Az egyik a GDS (globális diagnosztikai rendszer), amit ha megnyitok, letölti magát a számítógépre, szóval elvileg onnan is inditható diagnosztika. Én így még nem használtam, belépek a TIS-re, GDS, aztán go...De itt tényleg csak hibakódkiolvasás/törlés van, adatlista, meg asszem a beavatkozó szerkezet teszt is innen megy. Aztán van egy olyan, hogy Szerviz Programozó Rendszer (SPS), amit már a TECH2nél és a TIS2000nél megszoktunk. Ez már tényleg csak internetről megy. Itt lehet ugye programozni, vezérlőket, kulcsot, szervizperiódust, mindent... De a Tech2 frissítés sem CD formájában jön, hanem azt is innen lehet elvégezni. Akkor valszeg csak ahhoz az SPS-hez végez authentikációt a weben, ami jó hír lehet a fusi műhelyek számára :blush: Bár lehet hogy a GDS-hez is szükségeltetik valami nem egyszerű hekkelés, hogy működjön más gépen is, mint ahova letöltődött. Egyébként ez az authentikációs eljárás arra is jó, hogy hitelesen lehet bizonyítani, ki és mikor kért le adatokat kulcsmásoláshoz... valószínű kevesebbet lopnak majd ebből a típusból, mint pl egy C vectrából. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Milyen népszerű az Insignia. Már a fényszóróját is felhasználják egyedi építéshez: http://www.likecool.com/Car/Concept/Rinspe...eed-iChange.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Milyen népszerű az Insignia. Már a fényszóróját is felhasználják egyedi építéshez: ... Inkább elbontották, minthogy szenvedjenek a hekkeléssel :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Szasza után kiváncsi lennék uhuhu véleményére is szervizes szempontból. Gondolom mindenkinek el kell mennie egy ilyen tanfolyamra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nnnnna! Erre vártam! És még sokáig várhatok is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Hát ez igen :lol: Végre olyan képet is látni róla, ahol nyitva a csomagtérajtó. ;) Ebbe aztán lehet pakolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Hát 15 évesen majd meg vehetem én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nagyon komoly - felnyitod a kombi csomagtérajtaját és van egy másik lámpasor, hogy ne üssenek el, lássanak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nagyon komoly - felnyitod a kombi csomagtérajtaját és van egy másik lámpasor, hogy ne üssenek el, lássanak... :lol: Tényleg, ezt eddig észre se vettem. ;) Bár én inkább arra gyanakszom, hogy az ajtón csak a búra van, és maga a lámpa az izzókkal látszik a kasztnin felnyitott állapotban. A KRESZ szerint felnyitott csomagtérajtóval nem mehetsz kombival, így az indexnek nem lenne sok értelme az ajtó alatt is plusszban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Tényleg, ezt eddig észre se vettem. :lol: Bár én inkább arra gyanakszom, hogy az ajtón csak a búra van, és maga a lámpa az izzókkal látszik a kasztnin felnyitott állapotban. A KRESZ szerint felnyitott csomagtérajtóval nem mehetsz kombival, így az indexnek nem lenne sok értelme az ajtó alatt is plusszban. :) És mi van akkor, ha éjszaka defektet kell javítania ? A vészvillogó akkor hogyan látszana? :( Ki van ez találva kérem! ;) Tudnak ezek a fiatal orosz mérnökök ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 És mi van akkor, ha éjszaka defektet kell javítania ? A vészvillogó akkor hogyan látszana? :) Ki van ez találva kérem! ;) Tudnak ezek a fiatal orosz mérnökök ! :lol: :lol: Ez igaz, ez logikusnak hangzik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Nagyon állat a kombi. Felnyitott puttonnyal nagyon vagány. Amúgy hasonló megoldású lámpa volt a kombi Wartburgokon is. De az is német! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Nagyon állat a kombi. Felnyitott puttonnyal nagyon vagány. Amúgy hasonló megoldású lámpa volt a kombi Wartburgokon is. De az is német! :lol: Ezt akartam írni én is! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Hát azért elég bután néz ki a nyitott hátsó ajtóval, meg kisebb is sokkal a hely, mint a B omikban, de azért összességében nagyon tetszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Jól néz ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts