kori Elküldve Január19, 2009 Elküldve Január19, 2009 Kicsit gyanús volt, hogy mintha nagyobb körön lennének a kerékcsavarok, de nem gondoltam, hogy váltottak az 5x110-ről
Seniman Elküldve Január19, 2009 Elküldve Január19, 2009 Kicsit gyanús volt, hogy mintha nagyobb körön lennének a kerékcsavarok, de nem gondoltam, hogy váltottak az 5x110-ről Így már fel lehet a minusz ET-s bömös felniket szerkeszteni B)
spzoli Elküldve Január19, 2009 Elküldve Január19, 2009 most néztem konfiguratorba...20x8.5 opc felni 220e 235/45 gumival....egyáltalán nem sok B)
ENDYKA Elküldve Január20, 2009 Elküldve Január20, 2009 most néztem konfiguratorba...20x8.5 opc felni 220e 235/45 gumival....egyáltalán nem sok B) fordítva: Keréktárcsák 8.5 J x 20, könnyűfém, Design 63 OPC 245/35 R20 Gumiabroncsok ;)
_Seth_ Elküldve Január20, 2009 Elküldve Január20, 2009 Ültem én is 3 insigniában B) Beltér: szép meg minden de azért lehetne még mit finomítani... a kormány anyaga pocsék és a fogása is mert ahol fognám ott túl vastag (D corsa, H astra, Zafira stb... mindbe beültünk és mindnek jobb volt). A duda ellenben hangos... opel szalonban örültek nekem ;) 7,5 millióért mindegyikben csak kis lcd van de navigáció egyikben sem volt, hülyén néz ki a középkonzol tetején egy ilyen autóban a rádió kijelzője alatta mobiltartóval... hasonlóan gagyi pl a xenon nélküli változat. Az óracsoport élőben nem néz ki olyan szuperül mint képeken ellenben jól látható, a kormányt is jól be lehet állítani és az üléseket is bár ha beállítom magamnak kényelmesen akkor magam mögött már csak úgy férek el, hogy a térdem az első üléshez hozzáért (180 centi vagyok kb...). Hülye megoldás, hogy a hátsó sorban a két szélső ülés fejtámláját kb 2 centivel jobban be lehet nyomni mint a középsőt... pedig a középső van útban ha hátulra akarok kilátni ugyanakkor belső tükörből nem sokat látni annyira le van húzva a tető és kicsi az ablak is. Középkonzol valóban elég testes darab sajnos, a kesztyűtartó is kicsi ellenben a vezetőnek is van egy kis kihajtható tárolója a lámpakapcsolók alatt. A nagy 18-as alufelnik nagyon jól néznek ki, maga az autó is, teljesen más mint az eddigi opelek bár pl az utolsó szériás C vectra is jól néz ki, olyat is találtunk egyet. Csomagtartója hatalmas, 4-5 ajtóst is néztünk, magasan van a csomagtartó és ha valami becsúszik az ülésekig be kell feküdni érte, nagyrésze sík, alatta egy 16-os 125/80 R16 mankókerék van csak. Motortérbe is benéztem, érdekes, hogy már csak 1 gázos teleszkópra futotta a motorháztető megtartásához de a célnak megfelel, ez a "semmi különös" része az autónak.
Xray Elküldve Január20, 2009 Elküldve Január20, 2009 Insignia 2009 2000ccm CDTI 160LE A képek a kis gyöngyszemről, nagyon gyönyőrű kívül belül nemtok mitmondani és a 2000-s moci is nagyon jól teljesített. odatapostam, és azért lehtett süppedni az ülésbe! B)
warwolf Elküldve Január20, 2009 Elküldve Január20, 2009 Én korábban ültem benne, így csak max. az ergonómiáról tudok érdemileg nyilatkozni.A külső számomra tetszetős volt, bár a magas hátsó nem segít igazán pl. a tolatásban.A magas kardánalagút miatt én kicsit szűknek éreztem a vezetői helyet, a fejtér elégséges volt ellenben a kényelmesen beállított ülés mögött is bőséges lábtér maradt.Minden kézre állt, jól eltalált a kormány alakja, bár nekem kicsit idegen volt ellenben a fogása tetszett.Tetszett még, hogy a középkonzol végre nem egyenesen jön le, hanem ívesen.Amolyan Volvósan.Összeségében jó autó, és a kategóriájában egész jó áron jött ki, bár az alapmotorral lehetne sztem olcsóbb is, de ez ugye relatív az extrák miatt. Majd 8-9 évesen talán elérhető lesz számomra is....
Phoenyxxx Elküldve Január20, 2009 Elküldve Január20, 2009 Sziasztok ma nekem is volt szerencsém a kétezres CDTI-hez, háttt nekem nagyon tetszett.... a kormány valóban vastag de én totál odavoltam a tapintásáért...... olyan szép bőrből van, hogy csak na..... a dízel+automata párosítás kissé lomhává teszi a 160 lovacskát de nyomatéka az van bőven. nem túlkormányzott az autó, és nagyon komfortos. megérte kipróbálni. ;) B)
ENDYKA Elküldve Január20, 2009 Elküldve Január20, 2009 Bár még nem vezettem, de ültem 1 Cosmo-ban és 1 full alap Insigniában. Külső-belső is bomba forma..látszik az igyekezet, hisz fel kellett nőni a Passat CC szintjére..Volvosan kicsi a hátsó üléssor, de sokat fejlődött az Opel, szerintem! ;) Motorokkal kapcsolatban hallottam több verziót...Schillerben, hogy az 1.6os turbó Bmw eredetű, a dieselek Isuzu...Cegléden: mind saját tervezés...kíváncsi lennék mi is az igazság! B)
gergolabs Elküldve Január21, 2009 Elküldve Január21, 2009 Pécsen a dízelekre azt mondta a srác, hogy saját fejlesztés. A 190 lovas 2.0 CDTI-t meg kifejezetten az Insigniához fejlesztették.
ha4nz Elküldve Január21, 2009 Elküldve Január21, 2009 Nézegettem én is a caravan verziós képeket. Érdekes a csomagtérajtó kiképzése, ha jól látom a lámpával együtt nyílik ;) Bazi nagy lehet az az ajtó, képet felnyitott állapotban nem találtam róla. Ebbe azért már lehet pakolni rendesen, igazi munkás autó :blush: Bezzeg az alfa kombi változatainak kisebb a csomagtérajtaja, mint egy peugeot 206-nak B) Lámpa marad, közötte nyílik a csomitér. Kb egy sportszatyor befér de utána bőven elnyeli. Nekem nem jött be annyira a hátsó része, de 2000-es motor 160LE-vel nem volt rossz. Pici a hátsó tér, de 2 felnőtt közepes távon (max 100km) kényelmesen elfér benne. A C oszlop nagyon vastag lett, tolatás egy rémálom lehet néha. Fejtámlák is igen gázosak de a középső főleg. Beültettem egyik haveromat sofőrnek, hááát nem igazán fértem már el mögötte de neki teljesen hátul volt az ülés mert csak úgy fért el a lába. Összességében: a 4ajtós hátul nem az igazi, de nyaralni pl. barátnővel tökéletes. Én nagyobbnak gondoltam a képek alapján és csalódtam. Kanyarokat jól vette, driftelni kiválóan tudtam vele. :D Még mindíg azt vallom hogy a G-astra jobb.
opel16v Elküldve Január21, 2009 Elküldve Január21, 2009 Lámpa marad, közötte nyílik a csomitér Caravanról volt szó.
opel16v Elküldve Január21, 2009 Elküldve Január21, 2009 Kombi? ;) B) Akkor már inkább a Kombiné :lol: Tudod, kinek a pap, kinek a papné :blush: :D
J0hnny Elküldve Január21, 2009 Elküldve Január21, 2009 Akkor már inkább a Kombiné :blush: Tudod, kinek a pap, kinek a papné B) ;) Beosztjuk papa!Tiéd a kombiné,enyém az alatta lévő! Amúgy a Mammutban kiállítottak egy ilyen gépet,körbenéztem...so so!
opel16v Elküldve Január21, 2009 Elküldve Január21, 2009 Beosztjuk papa!Tiéd a kombiné,enyém az alatta lévő! Kombiné alatt a Kombi van, ha éppen a Kombiné domina-ál B) :blush: ;)
J0hnny Elküldve Január21, 2009 Elküldve Január21, 2009 Kombiné alatt a Kombi van, ha éppen a Kombiné domina-ál B) :D ;) Jó kipihent vagy ma! :blush:
Gelko Elküldve Január26, 2009 Elküldve Január26, 2009 tegnap láttam egy insigniát közelről....csalódás volt :D
zotya975 Elküldve Január26, 2009 Elküldve Január26, 2009 tegnap láttam egy insigniát közelről....csalódás volt :D Konkrétabban? Kívül, vagy bellül? Én még csak képen, meg videón láttam, de nekem tetszett. Főleg az utastérben a lábtér felett az a szép íves kerekített forma.
Gelko Elküldve Január26, 2009 Elküldve Január26, 2009 Konkrétabban? Kívül, vagy bellül? Én még csak képen, meg videón láttam, de nekem tetszett. Főleg az utastérben a lábtér felett az a szép íves kerekített forma. kívülről....a kereskedés udvarán állt én meg ott sétáltam el mellette az utcán. A csalódást leginkább a méretei okozták, élőben nem tetszett h össze van húzva a fara. A szine sem volt a legelőnyösebb. Utána láttam egy GTS Vectrát is, az talán még jobban is tetszik.... :D
zotya975 Elküldve Január26, 2009 Elküldve Január26, 2009 kívülről....a kereskedés udvarán állt én meg ott sétáltam el mellette az utcán. A csalódást leginkább a méretei okozták, élőben nem tetszett h össze van húzva a fara. A szine sem volt a legelőnyösebb. Utána láttam egy GTS Vectrát is, az talán még jobban is tetszik.... :D Jó hát a szine lehet másmilyen is, a farát meg annyira nem néztem, majd elnézek vmelyik márkakereskedőhöz, hátha van már vhol.
Gelko Elküldve Január26, 2009 Elküldve Január26, 2009 Jó hát a szine lehet másmilyen is, a farát meg annyira nem néztem, majd elnézek vmelyik márkakereskedőhöz, hátha van már vhol. úgy gondoltam h lehet azért nem tetszett :D
invictus Elküldve Január27, 2009 Elküldve Január27, 2009 Én nemrég jártam szalonban alkatrész-ügy miatt, és akkor ott láttam egy feketét. Szerintem kívülről is nagyon szép, harmonikus darab...
speter Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Én nemrég jártam szalonban alkatrész-ügy miatt, és akkor ott láttam egy feketét. Szerintem kívülről is nagyon szép, harmonikus darab... Szerintem olyan hülyén néz ki, hogy egy-egy projektoros szeme van. Amúgy tetszik, de ezek az első lámpák...
tgabika76 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Irmscher verzió: A felni meg a kipufogóvég tetszik, viszont a hűtőrács annyira nem bejövős, leszámítva a krómcsíkot a felső szélén.
Recommended Posts