Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

ASTRA G-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

spuri

Recommended Posts

Emberek még ezt a bűnös országot!

Utánanéztem mibe fáj nekem papírilag ez a kocsicsere és elment tőle a kedvem!

Csak az új kocsira 60-at kel kicsengetni!

Vagyonszerzési illeték, ez volt régen az átirási költség 30e, eredetvizsg. 18500e, új forgalmi+törzsk. 12e.

De kár, hogy mondjuk nincs még színadó, mondjuk 28 ezeré!! Meg még egy tízes mert piros ing van rajtam!!

Aztán még ugye ott van a mostani autóra az eredetvizsg. ami ugye szintén függőben van.

Emennek ezek a vérbe!! ^_^

Megosztás:

Emberek még ezt a bűnös országot!

Utánanéztem mibe fáj nekem papírilag ez a kocsicsere és elment tőle a kedvem!

Csak az új kocsira 60-at kel kicsengetni!

Vagyonszerzési illeték, ez volt régen az átirási költség 30e, eredetvizsg. 18500e, új forgalmi+törzsk. 12e.

De kár, hogy mondjuk nincs még színadó, mondjuk 28 ezeré!! Meg még egy tízes mert piros ing van rajtam!!

Aztán még ugye ott van a mostani autóra az eredetvizsg. ami ugye szintén függőben van.

Emennek ezek a vérbe!! ^_^

Túl sok naplopót akarnak eltartani a "hülye" autósokkal... :D És akkor még nem beszéltünk az okmányirodás, stb. hivatali sorbanállásokról, tornamutatványokról. Magyarország – én (nem) így szeretlek...

Megosztás:

Sziasztok.

Szerintetek ez lehet reális ennyiért? A kormány nem tűnik túl kopottnak... ^_^

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.6-16v-4039896

Hát nem tudom... Tudom, hogy a pénz nagy úr, de ez 99-es. jövőre mégiscsak 12 éves lesz. 200E-rel drágábban már 2003-asok is vannak, azok mégiscsak 4 évvel fiatalabbak... Én biztos inkább kölcsönkérnék kicsit, minthogy 2000 előtti autót vegyek. Meg akkor a G még elég új volt, azóta gondolom javítgattak is rajta, ahogy telt az idő... 11 éves autótól 98 E km? több mint gyanús... Évi 9E km? háááááát...

Megosztás:

Mély megrendüléssel tudatom a Tisztelt Publikummal, hogy az autóm elkelt..

De nem tűnök el a fórumról, mert indul a H projekt !

Már csak azért sem mert nagyon jó itt a társaság ! ^_^

Kongratulésön!

Azok vitték el akik a multkor is voltak vagy másik jelentkező?

Sok szerencsét a H-hoz!

Megosztás:

Gratula!

Majd ha lezajlik a vételi projekt, esetleg dobd be ide az eladás, meg a vétel körüli adminisztratív költségeket, cullajgokat (átírás, ilyen illeték, olyan sáp), csak érdekességképpen.

Megosztás:

Kongratulésön!

Azok vitték el akik a multkor is voltak vagy másik jelentkező?

Sok szerencsét a H-hoz!

Köszönöm!

Nem azok vitték el, ez egy másik csapat volt, de hajszálra annyit ígértek mint az előző banda, úgyhogy odaadtam (egy ötvenessel szerettem volna többet kapni).

Így viszont most kp-val a kézben úgy alkuszom mint a szél!

Ami elment az egyik oldalon visszajön a másikon! ^_^

Megosztás:

Gratula!

Majd ha lezajlik a vételi projekt, esetleg dobd be ide az eladás, meg a vétel körüli adminisztratív költségeket, cullajgokat (átírás, ilyen illeték, olyan sáp), csak érdekességképpen.

Köszönöm !

Néhány hsz-el fentebb vázoltam itt a várható kiadásokat.

Megosztás:

Gratula (utánanéztem ám a kocsidnak a használtautón, simontornyait kerestem, s meg is találtam). Mennyit engedtél összesen? Ne is tűnj el, meg a tapasztalataidat is oszd majd meg!

Megosztás:

Jaja, azt olvastam, csak a piros inges, stb.... szövegből arra következtettem, hogy nem soroltál fel mindent, hanem időközben "elborultál" a listán. ^_^

sajna ez így van,de kell vagy nem....

azért számoljatok utána,hogy mennyi lenne ha tömegközlekedéssel utaznátok,máv,volán,bkv,mvk,dvk,meg a többi

én végig számoltam,és döbbenetes ,hogy mennyivel olcsóbb autóval....,legalább is nálam.

Megosztás:

sajna ez így van,de kell vagy nem....

azért számoljatok utána,hogy mennyi lenne ha tömegközlekedéssel utaznátok,máv,volán,bkv,mvk,dvk,meg a többi

én végig számoltam,és döbbenetes ,hogy mennyivel olcsóbb autóval....,legalább is nálam.

Érdemes JÓ autót venni HOSSZÚ IDŐRE. Így ritkán kell átírási költséget fizetni ^_^

Megosztás:

Gratula (utánanéztem ám a kocsidnak a használtautón, simontornyait kerestem, s meg is találtam). Mennyit engedtél összesen? Ne is tűnj el, meg a tapasztalataidat is oszd majd meg!

Köszi!

1.1-ért vitték el ^_^ , ez volt a második komoly ajánlatom.., végülis 50-100ezerrel többet szerettem volna kapni érte, de nem akartam tovább várni a bizonytalanra..

Most van egy nagyon jó kiszemelt vas amire már teljesen meg is alkudtam, 2006-os 100 lovas 1,7 CDTI, fehér (ezzel a színnel még gondjaim vannak), elég gondos gazdától.., (a kereskedők potkányok!)

de még habzok..

lehet meg kéne még szimatolnom más autókat is..

Megosztás:

Köszi!

1.1-ért vitték el ^_^ , ez volt a második komoly ajánlatom.., végülis 50-100ezerrel többet szerettem volna kapni érte, de nem akartam tovább várni a bizonytalanra..

Most van egy nagyon jó kiszemelt vas amire már teljesen meg is alkudtam, 2006-os 100 lovas 1,7 CDTI, fehér (ezzel a színnel még gondjaim vannak), elég gondos gazdától.., (a kereskedők potkányok!)

de még habzok..

lehet meg kéne még szimatolnom más autókat is..

Én azt mondom: 1,1 jó ár. Tavaly áprilisban vettem az ugyanilyen, 1 évvel fiatalabb autómat ugyanennyiért, aut klímával, egyébként ugyanaz, mint a tied (Ráadásul 110E volt az órában, amit ugyan kétlek, dehát olyan eddig a másfél év alatt, mintha tényleg ennyi lenne benne - na jó, most már lassan 150E - a váltószoknya pl nálam kezdett rojtosodni, a dudagomb meg púpozódni), csak az enyémben nincs isofix meg multikormány. Mondom, szerintem örülj az árnak!

A 2006-os CDTI mennyiért lenne? Kíváncsi lennék majd a tapasztalataidra - méretbeli különbségek (gondolom az is caravan), meg kényelem stb...

A fehér színnel sztem meg fogsz barátkozni: én hánytam tőle, BIZTOS voltam benne, hogy fehér/piros autóm soha nem lesz, és mégis... Az ár győzött És tulajdonképp - lehet, hogy ciki - de így caravanban már tetszik is a fehér. 5 ajtósban és limuzinban érdekes, de nem. Ha már itt tartunk, érdekes, mióta gyerekeim vannak, minden típusból a caravan tetszik... vajon miért? A szükség szabja az ízlést is? lehet...

Megosztás:

Sziasztok.

Szerintetek ez lehet reális ennyiért? A kormány nem tűnik túl kopottnak... ^_^

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.6-16v-4039896

Szia! Úgy emlékszem én néztem már személyesen ezt az autót tavasszal, első magánszemélynél van, tipikus magyar kispórolt autó (klíma stb... hiánya), elég hihető a tulaj. Az árból lehet még szerintem alkudni, mert mint mondom már egy fél éve hirdeti. Nekem a klíma hiánya miatt nem kellett, de egy jó erős "fél év" keresgélés után találtam egy dízelt. A jó autót főleg így válság után nagyon nehéz kifogni, mindenki megtartja a régit, nem ugranak bele a hitelezésbe, főleg az új autó eladása a két évvel ezelőttihez képest ~70%-al csökkent.
Megosztás:

Én azt mondom: 1,1 jó ár. Tavaly áprilisban vettem az ugyanilyen, 1 évvel fiatalabb autómat ugyanennyiért, aut klímával, egyébként ugyanaz, mint a tied (Ráadásul 110E volt az órában, amit ugyan kétlek, dehát olyan eddig a másfél év alatt, mintha tényleg ennyi lenne benne - na jó, most már lassan 150E - a váltószoknya pl nálam kezdett rojtosodni, a dudagomb meg púpozódni), csak az enyémben nincs isofix meg multikormány. Mondom, szerintem örülj az árnak!

A 2006-os CDTI mennyiért lenne? Kíváncsi lennék majd a tapasztalataidra - méretbeli különbségek (gondolom az is caravan), meg kényelem stb...

A fehér színnel sztem meg fogsz barátkozni: én hánytam tőle, BIZTOS voltam benne, hogy fehér/piros autóm soha nem lesz, és mégis... Az ár győzött És tulajdonképp - lehet, hogy ciki - de így caravanban már tetszik is a fehér. 5 ajtósban és limuzinban érdekes, de nem. Ha már itt tartunk, érdekes, mióta gyerekeim vannak, minden típusból a caravan tetszik... vajon miért? A szükség szabja az ízlést is? lehet...

Na most már tényleg elment a kicsikém! ^_^

Nagyon bánom..(főleg mert női autó lett belőle) , de hát elérkezett az idő a váltásra.

A CDTI-nél most 1780000-nál tartok az alkuba (ez még csak telefonon zajlott, élőben még nem láttam), ez úgy néz ki már nem megy lejjebb..

..DE.. ennek az autónak egyáltalán nem tetszik a felszereltsége, a színe (ez talán emészthető), meg az a baj, hogy most ebben az árfekvésben már csak egy rommá törött vas van (ez amúgy bejönne, ha nem üvöltene már a képekről, hogy ták) oszt nuku..

Lehet most várok kicsinyt, hátha feltűnik mostanában vmi új vas a hahun.

Esetleg még megfordult a fejemben a külföldi autóbehozatal is..

Nálam egyébként nem a szükség hozta a kombiimádatot (egy gyerekkel még talán megférnék másban is), hanem egyszerűen ez tetszik, mert praktikus megminden..

Megosztás:

...És tulajdonképp - lehet, hogy ciki - de így caravanban már tetszik is a fehér. 5 ajtósban és limuzinban érdekes, de nem.

Ez érdekes, én is mindig kerültem a fehér gépeket, de általában kombiban (nálunk caravanban) jól tud mutatni. Tán a nagyobb (üveg)felületek miatt is lehet...

Egyébként szerintem ezek a válságos idők pluszban felértékelik a használt vasakat. Az átlag usernél max. 2-3 milliónál elfogy a szufla, és mondjuk egy megvételre érdemes felszereltségű J Astra 5 millió körül mozog... Hát, mostanság ez nem igazán csábító alternatíva...

Megosztás:

Na most már tényleg elment a kicsikém! ^_^

Nagyon bánom..(főleg mert női autó lett belőle) , de hát elérkezett az idő a váltásra.

A CDTI-nél most 1780000-nál tartok az alkuba (ez még csak telefonon zajlott, élőben még nem láttam), ez úgy néz ki már nem megy lejjebb..

..DE.. ennek az autónak egyáltalán nem tetszik a felszereltsége, a színe (ez talán emészthető), meg az a baj, hogy most ebben az árfekvésben már csak egy rommá törött vas van (ez amúgy bejönne, ha nem üvöltene már a képekről, hogy ták) oszt nuku..

Lehet most várok kicsinyt, hátha feltűnik mostanában vmi új vas a hahun.

Esetleg még megfordult a fejemben a külföldi autóbehozatal is..

Nálam egyébként nem a szükség hozta a kombiimádatot (egy gyerekkel még talán megférnék másban is), hanem egyszerűen ez tetszik, mert praktikus megminden..

Hogy ezt már milyen régóta ugatom! Csak jó irányba kell elindulni (D, CH).

Megosztás:

^_^

Hogy ezt már milyen régóta ugatom! Csak jó irányba kell elindulni (D, CH).

Oké, és merre induljak el?

A mobile.de-n körülnézve 5e ojró alatt nincs normális bevállalható autó, namost ha ebbe az árba még beleszámolom a várható kiadásokat, akkor már majdnem a hazai áraknál vagyok.

Lehet talán még olaszba volna érdemes körülnézni, de hát ez a mediterrán népség elég heves vérmésékletű, vagyis igencsak szereti tóni a vasnak (a dízel ezt kifejezetten szereti), és ez az álmos könyv szerint nem sok jót jelent.

Megosztás:

:D

Oké, és merre induljak el?

A mobile.de-n körülnézve 5e ojró alatt nincs normális bevállalható autó, namost ha ebbe az árba még beleszámolom a várható kiadásokat, akkor már majdnem a hazai áraknál vagyok.

Lehet talán még olaszba volna érdemes körülnézni, de hát ez a mediterrán népség elég heves vérmésékletű, vagyis igencsak szereti tóni a vasnak (a dízel ezt kifejezetten szereti), és ez az álmos könyv szerint nem sok jót jelent.

"Látom, nem érted!" ^_^

Jól számolsz, de arról megfeledkezel, hogy:

- a magyar "kereskedő" haszna a zsebedben marad ill. egy jobb gép vásárlására fordíthatod

- a vásárolt áru minősége összehasonlíthatatlanul jobb, mint a hazai. A különbség akkora, mint a kereskedő, a kupec és a nepper közt. (Kint nem olyan elnézőek a hamis adatokkal szemben, mint nálunk. Lásd pl. valós kilométer, szervizkönyv, stb.)

Olaszországból német autó nekem sem kéne. Nem állítom, de lehet, hogy Kuma koma is az olasz múltra faragott rá.

Mint már írtam irány D, CH. Donorért GB (ugye Kumabushi?).

Megosztás:

"Látom, nem érted!" :D

Jól számolsz, de arról megfeledkezel, hogy:

- a magyar "kereskedő" haszna a zsebedben marad ill. egy jobb gép vásárlására fordíthatod

- a vásárolt áru minősége összehasonlíthatatlanul jobb, mint a hazai. A különbség akkora, mint a kereskedő, a kupec és a nepper közt. (Kint nem olyan elnézőek a hamis adatokkal szemben, mint nálunk. Lásd pl. valós kilométer, szervizkönyv, stb.)

Olaszországból német autó nekem sem kéne. Nem állítom, de lehet, hogy Kuma koma is az olasz múltra faragott rá.

Mint már írtam irány D, CH. Donorért GB (ugye Kumabushi?).

Sürgősen, SOS kell kerítenem valakit aki kivisz dojcslandba kocsié!! ^_^

Ez eszméletlen ami itt megy a használtautó piacon! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.