tgabika76 Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Halihó! Olyan kérdésem lenne, h látok használt autó hirdetésekben 1.6-os, benzines, 75 lovas G Astrát.Ebben ugyanaz az 1.6os 8szelepes motor van mint az f-ben? c16nz? Vagy már ez is valami ecotec 75 pacis? Volt ilyen motor az F Astrában is, de ez nem a C16NZ, hanem az X16SZR motorkódú. És igen, Ecotec. Van EGR szelepe is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Halihó! Olyan kérdésem lenne, h látok használt autó hirdetésekben 1.6-os, benzines, 75 lovas G Astrát.Ebben ugyanaz az 1.6os 8szelepes motor van mint az f-ben? c16nz? Vagy már ez is valami ecotec 75 pacis? majdnem ugyan az de már valamilyen szinten módosított motor ha jól tudom a motorkód is más. az hogy ugyan olyan megbízható e mint a régi azt nem tudni. elég kevés van belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 majdnem ugyan az de már valamilyen szinten módosított motor ha jól tudom a motorkód is más. az hogy ugyan olyan megbízható e mint a régi azt nem tudni. elég kevés van belőle. A G-ben soha nem raktak 75 LOVAS MOTORT ! A 8V-s 1.6 -os a Z16SE kóddal készült és 85 LE-s volt, hengerenkénti spricnikkel... Megy mint állat !! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 A G-ben soha nem raktak 75 LOVAS MOTORT ! Biztos ez? Az opel-infos.de-n azt írják hogy volt X16SZR G Astrában is, központi injektorral és éppen 75lóerővel. Nem lehet hogy csak Magyarországon nem árulták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 A G-ben soha nem raktak 75 LOVAS MOTORT ! De bizony! Még a használtautón is van(volt). Soha ne mond ,hogy soha! :rolleyes: íme Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 De bizony! Még a használtautón is van(volt). Soha ne mond ,hogy soha! :rolleyes: íme Vagy még több. 1.2, 1.6 benzines és 1.7 dízel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Biztos ez? Az opel-infos.de-n azt írják hogy volt X16SZR G Astrában is, központi injektorral és éppen 75lóerővel. Nem lehet hogy csak Magyarországon nem árulták? De bizony! Még a használtautón is van(volt). Soha ne mond ,hogy soha! :lol: íme Vagy még több. 1.2, 1.6 benzines és 1.7 dízel. Megkövetem magamat ! Elnézést mindenkitől, valóban raktak bele 75LE-s 1.6 8V-s motort is, bár az nem volt ECOTEC. Amúgy a 75LE-s teljesítményre nálam a " soha " az 1.6-os térfogatra vonatkozott, mert arról kezdtetek el beszélgetni. Az 1.2-es szóba sem jött, mert azt úgy is tudjátok, hogy nálam az a Nr. 1 !! :D :rolleyes: :D Remélem megbocsátást nyerek ezzel a kis eltévelyedésemmel ! Rossz lenne számkivetettként folytatni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Megkövetem magamat ! Elnézést mindenkitől, valóban raktak bele 75LE-s 1.6 8V-s motort is, bár az nem volt ECOTEC. Amúgy a 75LE-s teljesítményre nálam a " soha " az 1.6-os térfogatra vonatkozott, mert arról kezdtetek el beszélgetni. Az 1.2-es szóba sem jött, mert azt úgy is tudjátok, hogy nálam az a Nr. 1 !! :D :rolleyes: :D Remélem megbocsátást nyerek ezzel a kis eltévelyedésemmel ! Rossz lenne számkivetettként folytatni... :P ne szólj hozzám 2 hónapig :lol: :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Megkövetem magamat ! Elnézést mindenkitől, valóban raktak bele 75LE-s 1.6 8V-s motort is, bár az nem volt ECOTEC. Amúgy a 75LE-s teljesítményre nálam a " soha " az 1.6-os térfogatra vonatkozott, mert arról kezdtetek el beszélgetni. Az 1.2-es szóba sem jött, mert azt úgy is tudjátok, hogy nálam az a Nr. 1 !! :D :rolleyes: :D Remélem megbocsátást nyerek ezzel a kis eltévelyedésemmel ! Rossz lenne számkivetettként folytatni... :P Semmi baj ,2 sör(mindenkinek). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gorbag Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Sziasztok! Először is üdv mindenkinek új vagyok a fórumon. Használt( 4-5 éves ) Astra-t szeretnék vásárolni a közeljövőben, ehhez kérném a segítségetek. Pár autót kinéztem a hasznaltauto.hu -n, a jövő héten szeretném közelebbről is megnézni őket. Amennyiben vásárlásra esélyesnek találok majd egyet közülük akkor szeretném elvinni állapotfelmérésre valamelyik Opel szervizbe( itt Budapesten ). A gond csak az, hogy nem ismerem egyiket sem személyesen, esetleg nem tudnátok ajánlani egyet, ahol személyes jó tapasztalataitok vannak? Előre is köszi a segítséget, üdv, Krisz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Sziasztok! Először is üdv mindenkinek új vagyok a fórumon. Használt( 4-5 éves ) Astra-t szeretnék vásárolni a közeljövőben, ehhez kérném a segítségetek. Pár autót kinéztem a hasznaltauto.hu -n, a jövő héten szeretném közelebbről is megnézni őket. Amennyiben vásárlásra esélyesnek találok majd egyet közülük akkor szeretném elvinni állapotfelmérésre valamelyik Opel szervizbe( itt Budapesten ). A gond csak az, hogy nem ismerem egyiket sem személyesen, esetleg nem tudnátok ajánlani egyet, ahol személyes jó tapasztalataitok vannak? Előre is köszi a segítséget, üdv, Krisz Üdv a Fórumon! Ha Bp. és Opel szerviz, akkor Uhuhu-t ajánlja mindenki. Küldj neki Pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gorbag Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Üdv a Fórumon! Ha Bp. és Opel szerviz, akkor Uhuhu-t ajánlja mindenki. Küldj neki Pü-t. Köszi a gyors választ, mindenképp felveszem Vele a kapcsolatot( rákerestem a nick-jére a témákban, a hozzászólásai alapján pont ilyen embert kerestem :rolleyes: ). Mégegyszer kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Üdv. mindenkinek! IPM-070-ről tudnátok egy kis infót küldeni nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Üdv. mindenkinek! IPM-070-ről tudnátok egy kis infót küldeni nekem? :lol: Még mindig keresed az igazit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 :lol: Még mindig keresed az igazit? :lol:Szia! Sajnos igen. A kaposvári kereskedővel nem tudtam megegyezni... 2 hete kedden, mikor el tudtam volna indulni már nem volt fent az oldalukon. Biztos elvitték. Pedig jó áron volt az autó. A mostani meg nagyon drága 1.49MFt. De közelebb van csak 130Km. Másfél hétig megint nincs szabim, de meló után be tudom iktatni ezt a kis utazást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppeti Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Szia! Sajnos igen. A kaposvári kereskedővel nem tudtam megegyezni... 2 hete kedden, mikor el tudtam volna indulni már nem volt fent az oldalukon. Biztos elvitték. Pedig jó áron volt az autó. A mostani meg nagyon drága 1.49MFt. De közelebb van csak 130Km. Másfél hétig megint nincs szabim, de meló után be tudom iktatni ezt a kis utazást. Hello, volt egy Astrám amit sajna totálkárra tört valaki, és a biztosító intézte a roncs értékesítését. Egy kaposvári srác vette meg a roncsot, amit pár hét mulva láttam egy hirdetésben mint "törésmentes" (plussz még a kocsi átvételnél is le akart húzni). Szóval vigyázz a "NepperNorbikkal" és mindenképpen nézesd át a kocsit! (asszem kb 10.000 egy ilyen, és megnézik a futóművet, lengéscsillapítót meg a festékvastagságot) P. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Sziasztok! Opel Dunánál nincs valakinek ismerőse, hogy leinformálja nekem az IPM-070 -et? Sajnos harmadik személynek nem adnak ki adatokat... Nekem csak egy utolsó szervizben töltött időpont és egy km állás kellene. Köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Sziasztok!!! Vásárolni szeretnék a nyár folyamán G-és astrat! Kérdésem a következők lennének: 1. Mire kell odafigyelni a megvásárlás előtt? 2. Hány ezer kilométer érdemes venni?(min 4-5 évig használnám) 3. Melyik évjáratot érdemes venni? (én olyan 1999-2002 gondolkozom) 4. Melyik motort érdemes venni én leginkább 1.6 16v szeretnék? Várom az észrevételeket! Amúgy a f astrámat szeretném lecserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Sziasztok!!! Vásárolni szeretnék a nyár folyamán G-és astrat! Kérdésem a következők lennének: 1. Mire kell odafigyelni a megvásárlás előtt? 2. Hány ezer kilométer érdemes venni?(min 4-5 évig használnám) 3. Melyik évjáratot érdemes venni? (én olyan 1999-2002 gondolkozom) 4. Melyik motort érdemes venni én leginkább 1.6 16v szeretnék? Várom az észrevételeket! Amúgy a f astrámat szeretném lecserélni! Szerintem ilyen korú autóban kb 120e-150e km van. Nem tudom mikortól van Z-és motor de inkább olyat keres. Biztosítás szempontjából nem szerencsés az 1.6 motor, +13lóerőért másik sávba esel (ha még van ilyen),(1.4 16V 90Le, 1.6 16V 103Le) Akkor inkább 1.8 16v (Z18XE) De ha megelégszel 90 lóval akkor az is megteszi, 1.2 szerintem kevés kb 1100-1300kg-ot mozgatni. Ez az én véleményem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Szerintem ilyen korú autóban kb 120e-150e km van. Nem tudom mikortól van Z-és motor de inkább olyat keres. Biztosítás szempontjából nem szerencsés az 1.6 motor, +13lóerőért másik sávba esel (ha még van ilyen),(1.4 16V 90Le, 1.6 16V 103Le) Akkor inkább 1.8 16v (Z18XE) De ha megelégszel 90 lóval akkor az is megteszi, 1.2 szerintem kevés kb 1100-1300kg-ot mozgatni. Ez az én véleményem :lol: visszapörgetés után :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 visszapörgetés után :) Én évi 13e-15e gondolok.Kb ennyit ,egy az emberek nagy része. :lol: De van olyan is ,hogy évi 30e km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 én 23 ezernél járok, és még van 1 hónap az évhez... és még nyaralni se voltam horvátországba, ahol 1 hét alatt oda vissza 2.000 km-t megy az ember minimum. ritkán vettek az emberek 1.6 ost magánemberként. ha igen akkor azért mert sokat ment. egy ilyen 1.6 os astrában nem ritka a 2-300.000 km 5-6 éves korára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 én 23 ezernél járok, és még van 1 hónap az évhez... és még nyaralni se voltam horvátországba, ahol 1 hét alatt oda vissza 2.000 km-t megy az ember minimum. ritkán vettek az emberek 1.6 ost magánemberként. ha igen akkor azért mert sokat ment. egy ilyen 1.6 os astrában nem ritka a 2-300.000 km 5-6 éves korára. Ebben is valami. De Te csak munkába járásra elautózol évi 20e-21e km :) Valószínűleg ezért van diesel-ed. :lol: Én 5200km megyek egy évbe a bányába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szerintem ilyen korú autóban kb 120e-150e km van. Nem tudom mikortól van Z-és motor de inkább olyat keres. Biztosítás szempontjából nem szerencsés az 1.6 motor, +13lóerőért másik sávba esel (ha még van ilyen),(1.4 16V 90Le, 1.6 16V 103Le) Akkor inkább 1.8 16v (Z18XE) De ha megelégszel 90 lóval akkor az is megteszi, 1.2 szerintem kevés kb 1100-1300kg-ot mozgatni. Ez az én véleményem :lol: Ki lehet azért fogni. Az enyémben ~40e volt 8-9 évesen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Én évi 13e-15e gondolok.Kb ennyit ,egy az emberek nagy része. :lol: De van olyan is ,hogy évi 30e km. általában évi 15-20ezer km-t szoktak reálisnak mondani, sajnos a visszapörgetést nem tudod elkerülni, ezért inkább figyelni kell az apróbb jelekre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts