szikixxa Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 sziasztok szoval ezt lattam akkor a forumon az en szamom wolotgf4836002879 lenne errol esetleg mit lehet tudni? vagy tudtok 1 linket ahol rakeresehetek ? Segitsetek mar az ara mar csak 4300 juro hetvegere behuznam ha nem nagyon sokat futott okelme . udv: gyula amugy itt az auto ha valaki ert romanul de a kepek is onmagukert beszelnek. http://www.autobihor.ro/masini/Opel/Astra_748.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 amugy itt az auto ha valaki ert romanul de a kepek is onmagukert beszelnek. http://www.autobihor.ro/masini/Opel/Astra_748.html Asszem külföldi hálózat nincs összekötve a magyarral. Bár lehet van itt vki földid, aki tud ilyen infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 amugy itt az auto ha valaki ert romanul de a kepek is onmagukert beszelnek. http://www.autobihor.ro/masini/Opel/Astra_748.html A RIWAX-os részt vágom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 szép frissen mosott autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Látjátok ott is a 94-es kombi F Astrában csak 150 ezer km.van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Látjátok ott is a 94-es kombi F Astrában csak 150 ezer km.van! :lol: Aha, a 2004-es H Astrába meg 160ezer, ezt inkább elhiszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szikixxa Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 szép frissen mosott autó :lol: Ja mosva az van a draga mar lassan a mosastol kopik el rajta a fenyezes :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Ja mosva az van a draga mar lassan a mosastol kopik el rajta a fenyezes :lol: :lol: szeva! Most itt vagyok tőled nem messze:Episcopia Bihor(Biharpüspökiben) :P (Dolgozom,még úgy 15 percig aztán go haza,át a határon egészen Keresztesig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szikixxa Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 szeva! Most itt vagyok tőled nem messze:Episcopia Bihor(Biharpüspökiben) :lol: (Dolgozom,még úgy 15 percig aztán go haza,át a határon egészen Keresztesig) szia ep akartam mondani hogy naon kozel laksz hozzam ,megkerdhetem hol melozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 sziasztok szoval ezt lattam akkor a forumon az en szamom wolotgf4836002879 lenne errol esetleg mit lehet tudni? udv: gyula 5 ajtós ferdehátú, 2003-as évjárat, Eisenachi gyártás, Z16SE motorral. Fekete belső, gyárilag CDR500-as rádióval, elöl elektromos ablakokkal, távirányítós központi zár, 4 légzsák (elsők+oldal), klíma, sötétített hátsó lámpák (NJoy felszereltségi szint), hátsó olvasólámpa, fekete műszeregység krómgyűrűkkel, elektromos és fűthető tükrök, elöl-hátul tárcsafék, ABS, bőr multikormány, gyárilag 6x15"-ös alufelni volt rajta (mivel ez a képeken nincs rajta, én alkudnék emiatt) Ennyit találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 5 ajtós ferdehátú, 2003-as évjárat, Eisenachi gyártás, Z16SE motorral. Fekete belső, gyárilag CDR500-as rádióval, elöl elektromos ablakokkal, távirányítós központi zár, 4 légzsák (elsők+oldal), klíma, sötétített hátsó lámpák (NJoy felszereltségi szint), hátsó olvasólámpa, fekete műszeregység krómgyűrűkkel, elektromos és fűthető tükrök, elöl-hátul tárcsafék, ABS, bőr multikormány, gyárilag 6x15"-ös alufelni volt rajta (mivel ez a képeken nincs rajta, én alkudnék emiatt) Ennyit találtam.Nem tudom, hogy Romániában az NJoy felszereltség része volt-e a ködlámpa, mert ha igen, akkor "valamiért" kispórolták az első lökösből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Szerintem németből van a kocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 szia ep akartam mondani hogy naon kozel laksz hozzam ,megkerdhetem hol melozol? igen,itt ni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Szerintem németből van a kocsi! hát ja, ezzel a felszereltséggel biztos németből van és valószínűleg nem valós a km, de ha visz magával szerelőt és átnézik és azt mondják okés, akkor megveheti. Ha nem újat vesz, akkor a rizikó, hogy mellényúl mindegyikben onnantól benne van. Ezt a rizikót kell csökkenteni a szakértői átnézéssel. Cserélni így is - úgy is kell majd rajta ezt-azt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szikixxa Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 5 ajtós ferdehátú, 2003-as évjárat, Eisenachi gyártás, Z16SE motorral. Fekete belső, gyárilag CDR500-as rádióval, elöl elektromos ablakokkal, távirányítós központi zár, 4 légzsák (elsők+oldal), klíma, sötétített hátsó lámpák (NJoy felszereltségi szint), hátsó olvasólámpa, fekete műszeregység krómgyűrűkkel, elektromos és fűthető tükrök, elöl-hátul tárcsafék, ABS, bőr multikormány, gyárilag 6x15"-ös alufelni volt rajta (mivel ez a képeken nincs rajta, én alkudnék emiatt) Ennyit találtam. Nagyon szepen koszonom a faradozasaidat ,a tobbieknek irom hogy persze nemetbol van ,es termeszetesen vasarlas elott elviszem a helyi opel kepviselet szervizebe allapotfelmeresre. udv gyula Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 5 ajtós ferdehátú, 2003-as évjárat, Eisenachi gyártás, Z16SE motorral. Fekete belső, gyárilag CDR500-as rádióval, elöl elektromos ablakokkal, távirányítós központi zár, 4 légzsák (elsők+oldal), klíma, sötétített hátsó lámpák (NJoy felszereltségi szint), hátsó olvasólámpa, fekete műszeregység krómgyűrűkkel, elektromos és fűthető tükrök, elöl-hátul tárcsafék, ABS, bőr multikormány, gyárilag 6x15"-ös alufelni volt rajta (mivel ez a képeken nincs rajta, én alkudnék emiatt) Ennyit találtam. amúgy Te ezt honnan tudod? :lol: Ha elküldöm PÜ-ben a motorszámom vagy alvázszámom, nekem is megtudsz mondani ilyeneket? :lol: csak kíváncsiságból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 amúgy Te ezt honnan tudod? :lol: Ha elküldöm PÜ-ben a motorszámom vagy alvázszámom, nekem is megtudsz mondani ilyeneket? :lol: csak kíváncsiságból... EPC megmondja az alvázszámból Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 EPC megmondja az alvázszámból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 T lacikiss! JDY-879 Mo-on forgalomba helyezett. VIN: W0L0TGF3542223853 W0L = General Motors 0 = NEM SAJÁTOS JÁRMŰ T = Astra G = Astra F35 = 5 AJTÓS KOMBI 4 = 2004 2 = Bochum 223853 = SZÉRIASZÁM Motortípus: Z14XE Motorszám: 20CV2291 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 T lacikiss! JDY-879 Mo-on forgalomba helyezett. VIN: W0L0TGF3542223853 W0L = General Motors 0 = NEM SAJÁTOS JÁRMŰ T = Astra G = Astra F35 = 5 AJTÓS KOMBI 4 = 2004 2 = Bochum 223853 = SZÉRIASZÁM Motortípus: Z14XE Motorszám: 20CV2291 Mantec! az 5 melyik gyárat jelenti? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 1993 modellévtõl: 1 Rüsselsheim, Németország 2 Bochum, Németország 3 Azambuja, Portugália 4 Zaragoza, Spanyolország 5 Antwerpen II., Belgium 6 Eisenach, Németország 7 Luton, Anglia 8 Ellesmere Port, Anglia 9 Uusikaupunki, Finnország B Bertone J Bekasi, Indonesia P Warszawa, Lengyelország G Gliwice, Lengyelország S Szentgotthárd, Magyarország Z Torbali-Izmir, Törökország N Norwich, Anglia lásd: http://www.opel-magazin.hu/magazin/hasznos...ertelmezes.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 1993 modellévtõl: 1 Rüsselsheim, Németország 2 Bochum, Németország 3 Azambuja, Portugália 4 Zaragoza, Spanyolország 5 Antwerpen II., Belgium 6 Eisenach, Németország 7 Luton, Anglia 8 Ellesmere Port, Anglia 9 Uusikaupunki, Finnország B Bertone J Bekasi, Indonesia P Warszawa, Lengyelország G Gliwice, Lengyelország S Szentgotthárd, Magyarország Z Torbali-Izmir, Törökország N Norwich, Anglia lásd: http://www.opel-magazin.hu/magazin/hasznos...ertelmezes.html Kössz pajti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiss Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 T lacikiss! .... 2 = Bochum 223853 = SZÉRIASZÁM Motortípus: Z14XE Motorszám: 20CV2291 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamáska Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Sziasztok! Először is üdvözlök mindenkit a fórumon! Egy 2004-es G Astra bolgdog tulajdonosa vagyok. A tanácsotokat kérném a következőkben: egy db gyári kulcsot kaptam az autóhoz és szeretnék még egyet csináltatni. Hol tudom ezt megtenni és milyen költségek várnak rám? Szerintem immobiliseres. Az autó 1.6-os, 16 szelepes. Előre is kösz! Üdv Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Sziasztok! Először is üdvözlök mindenkit a fórumon! Egy 2004-es G Astra bolgdog tulajdonosa vagyok. A tanácsotokat kérném a következőkben: egy db gyári kulcsot kaptam az autóhoz és szeretnék még egyet csináltatni. Hol tudom ezt megtenni és milyen költségek várnak rám? Szerintem immobiliseres. Az autó 1.6-os, 16 szelepes. Előre is kösz! Üdv Tamás Üdv a fórumon! Márkaszervízben biztos megcsinálják, vagy tetszés szerint használd a google-t :lol: (keresési javaslat pl:autó kulcsmásolás) 1-2 példa alább: http://www.freeweb.hu/kulcsdoki/kulcsmasolas.html http://www.aranyoldalak.hu/kereses.jspv?wh...C3%A1sol%C3%A1s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts