Amusing Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Az lehet, G-ből is elég sok céges volt/van pl citi bank g asrtákat 90-nél adják el! vectrákat 130 körül pár év alatt bele megy, és tuti nem fisu szervízbe vannak összetákolva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Üdv. mindenkinek! Rendszám alapján opel adatbázisában tud valaki kutakodni? A szalonok összeköttetésben vannak egymással? Sajnos nem tudom hol vették az autót M.o.-on. Elvileg sérülésmentes, van vastagságmérőm majd kiderül az igazság, de a kilométer állással kicsit bajban vagyok... anno 90EKm-rel vették 2007-ben Kaposváron használtautó kereskedésben. Ő lenne az egyik kiszemelt példány: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...v._njoy-3356186 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 (edited) T Budai Tamás! Amit lehet tudni róla: Mo-on forgalomba helyezett. Motortípus: Z16XE. Motorszám: Alvázszám: W0L = General Motors 0 = NEM SAJÁTOS JÁRMű T = Astra G = Astra F35 = 5 AJTóS KOMBI 3 = 2003 2 = Bochum 101825 = SZÉRIASZÁM Ha elviszed az eladóhoz legközelebbi márkaszervizbe (előzetes időpont egyeztetés után), kb 5.000 Ft-ért (ötezer) állapotfelmérnek. Páldául: Opel Gemenc. Penthe Autóház. Módosítva November30, 2009 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
gemini Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 ha egy ugyanilyen info-t kaphatnék a következőről megköszönném: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...it_njoy-2117799 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 pl citi bank g asrtákat 90-nél adják el! vectrákat 130 körül pár év alatt bele megy, és tuti nem fisu szervízbe vannak összetákolva vagyis ez a tervezet, de sokkal többet mennek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 T gemini! Az említett autó először nem Mo-on volt forgalomba helyezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 T gemini! Az említett autó először nem Mo-on volt forgalomba helyezve. Ezt miből lehet tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 T gemini! Az említett autó először nem Mo-on volt forgalomba helyezve. Honnan tudsz Te ilyeneket? Ha megmondom a rendszámomat, arról is tudsz mindent? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Ezt miből lehet tudni? Nem tudom, hogy mantec kartársnak mi a "forrása" az adatokhoz, de a fentebb linkelt forg. rendsz. (JYR-...) is árulkodó, mert az kb. 2005 elejét feltételezi, a hirdetésben a gyártás év pedig 2003. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Honnan tudsz Te ilyeneket? Ha megmondom a rendszámomat, arról is tudsz mindent? :huh: ezt én is megmondom söt ha rendszám cserés volt akkor az elözö rendszámot is megmondom és milyen visszahivásban volt érintett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 ezt én is megmondom söt ha rendszám cserés volt akkor az elözö rendszámot is megmondom és milyen visszahivásban volt érintett. :huh: enyémnek utána néznél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 ezt én is megmondom söt ha rendszám cserés volt akkor az elözö rendszámot is megmondom és milyen visszahivásban volt érintett. :huh: Úgy látom azért van itt a fórumon egy két benfentes ember! Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 T Budai Tamás! Amit lehet tudni róla: Mo-on forgalomba helyezett. Motortípus: Z16XE. Motorszám: Alvázszám: W0L = General Motors 0 = NEM SAJÁTOS JÁRMű T = Astra G = Astra F35 = 5 AJTóS KOMBI 3 = 2003 2 = Bochum 101825 = SZÉRIASZÁM Ha elviszed az eladóhoz legközelebbi márkaszervizbe (előzetes időpont egyeztetés után), kb 5.000 Ft-ért (ötezer) állapotfelmérnek. Páldául: Opel Gemenc. Penthe Autóház. Köszönöm! Kiderítettem, sajnos az autó jobb eleje és hátul a vonóhorognál is törve volt, és a kilométer se valós benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gemini Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 T gemini! Az említett autó először nem Mo-on volt forgalomba helyezve. köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lakatos pisti Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 azt szeretném meg tudni hogy hogyan lehet meg tudni egy G-s astrában hogy van e ABS?? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 azt szeretném meg tudni hogy hogyan lehet meg tudni egy G-s astrában hogy van e ABS?? előre is köszi - motortérben látszik a fékmunkahengeren - gyújtás ráadásakor világít az ABS ikon - intenzív fékezéskor lüktet a pedál és irányítható marad az autó szervízben alvázszám alapján is megmondják Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Sziasztok! Tanácsot kérnék megint, találtam egy eladó 1.6-os '02-es évjáratú Comfort felszereltségű G Astra kombit. A lényeg, hogy első tulajnál van, sérülésmentes, csak egy dologtól tartózkodom, hogy 180Ekm van benne (a hét 5 munkanapjában napi 90km-t használták) . A tulaj nemrég csináltatta meg rajta a nagyszervizt állítása szerint. Ilyen futásteljesítmény felett jönnek-e elő olyan kopásból eredő hibák, ami nagy költségeket okozna nekem, szerintetek érdemes-e megvenni ennyi km-rel egy Astrát. Amúgy szép állapotú, kívül-belül nagyon vigyáztak rá. Válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Sziasztok! Tanácsot kérnék megint, találtam egy eladó 1.6-os '02-es évjáratú Comfort felszereltségű G Astra kombit. A lényeg, hogy első tulajnál van, sérülésmentes, csak egy dologtól tartózkodom, hogy 180Ekm van benne (a hét 5 munkanapjában napi 90km-t használták) . A tulaj nemrég csináltatta meg rajta a nagyszervizt állítása szerint. Ilyen futásteljesítmény felett jönnek-e elő olyan kopásból eredő hibák, ami nagy költségeket okozna nekem, szerintetek érdemes-e megvenni ennyi km-rel egy Astrát. Amúgy szép állapotú, kívül-belül nagyon vigyáztak rá. Válaszokat előre is köszönöm! szerintem sok az a 180.000km, én nem vennék ennyivel autót az biztos.Persze elmehet 3-400 ezret (vagy még többet) is , de ez is nagyon sok benne. Ha Te is sokat mész vele és hosszabb időre akarod megtartani, akkor nem éri meg megvenni. Az a nem mindegy még, hogy az a napi 90km hogy ment bele. Ha erről biztos infód van, hogy autópályán, esetleg országúton használták, akkor esetleg még érdemes megvenni ha jó áron van,vezetett szervízkönyves (nem valószínű), de ha városi használatban, pláne, ha sok elindulás-megállás-újraindítással rövid távokon tették bele, akkor szerintem felejtős :lol: De ez csak az én véleményem, Neked kell tudnod, illetve lesznek itt még nálam okosabb emberek kommentjei is, várd meg azokat is :P Lehet megcáfolnak a szakik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Én nem vagyok szaki csak a magánvéleményem tudom elmondani. Bár a 180e .km. nem annyira vészesen sok,de én nem venném meg ennyi futással. Még ha gondját viselték is ,meg kicserélték a kopó alkatrészeket akkor sem. Hiszen annyi eladó használt autó van mint a tenger,lehet válogatni. Persze a lényeg az ár!Ha nagyon tettszik,próbáld meg lealkudni nagyon kevésre,hogy az esetleges egy-két későbbi javítás beleférjen. Vagy tedd azt amit sokan tennének,vedd meg nagyon olcsón,"igazíttasd" be a km órát és add el drágábban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 szerintetek mennyi km van egy 2002 es autóban? egyszerü matematika: nézd meg, TE mennyit mentél az autóval 1 év alatt. szorozd be nyolccal. sok az? ha sok akkor nem 2002 es autót kell keresni, hanem 2007 est... én közel 30.000 km-t megyek 1 évben. az 10 év alatt 300.000 km. és valaki meg ennél sokkal többet megy. pl a cégek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 szerintem sok az a 180.000km, én nem vennék ennyivel autót az biztos. és pont az ilyen szemlélet miatt él és virul az óratekergetés. mert az emberek 99% a így gondolkodik. be kell látni, hogy ma már senki sem évi ezerötszáz km megy, ha igen akkor meg nem adja el az autóját, vagy ha mégis akkor is a családba marad, ritkán kerül ki a piacra. ma minden 8-10 éves autóba 2-4-6-8 százezer km van. itt már csak az a kérdés hogy milyen állapotban van... azt hogy az óra mit mutat tökmindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 és pont az ilyen szemlélet miatt él és virul az óratekergetés. mert az emberek 99% a így gondolkodik. be kell látni, hogy ma már senki sem évi ezerötszáz km megy, ha igen akkor meg nem adja el az autóját, vagy ha mégis akkor is a családba marad, ritkán kerül ki a piacra. ma minden 8-10 éves autóba 2-4-6-8 százezer km van. itt már csak az a kérdés hogy milyen állapotban van... azt hogy az óra mit mutat tökmindegy... Jól szólsz mester, ezért vettem én is tavaly 147ezerrel 2002eset, mert az közelebb áll(hat) a valósághoz (+ a szervízkönyv alapján is hihető volt) és ehhez még jól karban is volt tartva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 és pont az ilyen szemlélet miatt él és virul az óratekergetés. mert az emberek 99% a így gondolkodik. be kell látni, hogy ma már senki sem évi ezerötszáz km megy, ha igen akkor meg nem adja el az autóját, vagy ha mégis akkor is a családba marad, ritkán kerül ki a piacra. ma minden 8-10 éves autóba 2-4-6-8 százezer km van. itt már csak az a kérdés hogy milyen állapotban van... azt hogy az óra mit mutat tökmindegy... Mondjuk én 10.000-et megyek egy évben, tehát nekem 18év!!! kellene a 180.000-es futásteljesítményhez :lol: Én 30.000km-rel vettem 2 éves autót és ha 10év múlva el akarom adni, ugyebár 12évesen lesz benne 130.000km még vissza sem kell tekernem, valós km lesz benne, senki nem fogja elhinni, hogy annyi valóban, tutti azt hiszik, hogy babrálva volt az óra... Amúgy csak azt mondtam, hogy ÉN annyival nem vennék autót magamnak, persze attól még lehet jó állapotban, vigyázhattak rá, stb... és valakinek kellhet úgyis, nyilván alacsonyabb összegért árulják, vagy le lehet jobban alkudni. De ha tekergetik a céges autókat 3éves korukra 40-50-re vissza 180-200e km-ről, akkor megtehetik ebben az esetben is , hogy 400e km-ről tekerték vissza 180.000km-re, nem? Na én ezért nem vennék ennyit futott kocsit, mert mi van ha ezt a képet már a tekergetés után mutatja??? Ugyanakkor írtam azt is, hogy ha tuttira vezetett sz.könyve van, nagy távokat tettek meg az autóval egyhuzamban , akkor a jóval olcsóbb ár miatt megérheti megvenni... áhh de egy rohadt dolog ez az óratekergetés, németeknél azt hiszem büntetik, ha bebizonyosodik, hogy hozzányúltak (mondjuk azt nem tudom, hogy találják meg az illetőt, vagy az eladót büntetik minden esetben?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 én 34.000 km-el vettem 6 évesen :lol: amit senki nem hisz el. Lehet mondjuk ha nem kolléganőm apjáé lett volna akkor én sem vettem volna meg. amúgy tényleg igaz az hogy egy 5-6 éven felüli autóban minimum 120-150e Km van! ami ha normálisan volt használva szervizelve akkor nem probléma. Láttam én már 20.000 km-t ment autót lelakva amiért 5Ft-ot nem adtam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 szerintetek mennyi km van egy 2002 es autóban? egyszerü matematika: nézd meg, TE mennyit mentél az autóval 1 év alatt. szorozd be nyolccal. sok az? ha sok akkor nem 2002 es autót kell keresni, hanem 2007 est... én közel 30.000 km-t megyek 1 évben. az 10 év alatt 300.000 km. és valaki meg ennél sokkal többet megy. pl a cégek... Részben igaz. De azt is vedd figylembe, hogy a ma futó autók 70% magánemberé. nah mármost ha a kategóriát nézzük akkor a középréteg vesz G astrát. A magyar ember viszont évente 10-15 ezer Km-t megy egy évben. ha ezt szorzod be nyolcal akkor akár 100e km alá is kijöhet egy 8 éves autónál. a maradék 30% rá jut a cég illetve az a réteg aki a kicsiban ÉL és napi több 100 km megy vele abban valóban 150e felett van az óra. Mondjuk láttam 385.000 Km el Z16XEL-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts