celebrin Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Legtöbb tartalmaz glicerint, ettől érzed kissé olajos viszkozításunak :D Na én is ezt mondom! :) Szóval ezért még nem kell nagyon messzire futni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ismeri valaki ezt az autót: Astra G ? Egyik kollegám szeretné megvenni. Szép a szine. szvsz kinti autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ismeri valaki ezt az autót: Astra G ? Egyik kollegám szeretné megvenni. A kocsit nem ismerem, lehet, hogy OK, de a kereskedő kicsit simlis - meg kell nézni vagy nézetni rendesen az árut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Ismeri valaki ezt az autót: Astra G ? Egyik kollegám szeretné megvenni. Kollegád nem szeretne inkább Diesel-t? 1 Caravan-hoz még is csak jobban illik, meg könnyebben el is tudja majd adni a kocsit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Kollegád nem szeretne inkább Diesel-t? 1 Caravan-hoz még is csak jobban illik, meg könnyebben el is tudja majd adni a kocsit. :) Mi az hogy caravanhoz jobban illik a diesel? Kikérem magamnak!!!! Hja és bocs de én sohasem vennék dízelt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolt84 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Üdv! Kinek van? (H astra): 1.6-os 105 Le twinport 1.6-os 116 Le ecotec 1.7-es 111 Le Ajánljátok ezt a 2 motortípust? gondolok itt a megbízhatóságra elsősorban. Az 1.7 100 Le japán dieselről szinte csak jót hallottam, csak pozitív irányban változott? Mármint teljesítmény növekedés. Aki erről a kettőről tudna nekem információval szolgálni, azt megköszönném. Az 1.6-os twinport is ugyanúgy eszi az oljat, mint az ecotec? Gondolom igen, csak megerősítésre várok... Ha jól tudom nem sok változtatás van a 2 motor között szíj, lánc. Most egy 1.6-os G astrám van, ezt szeretném lecserélni egy H astrára és hasonló menetteljesítményű autót szeretnék vásárolni, azért godoltam erre a 2-re. Kicsit nehezebb, kicsit erősebb motorral. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Mi az hogy caravanhoz jobban illik a diesel? Kikérem magamnak!!!! Hja és bocs de én sohasem vennék dízelt... :D Písz, Boldy! :) Én imádom a Caravan-t, na meg a Diesel-t ish! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep84b Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Sziasztok! Annyit szeretnék kérdezni tőletek, hogy 2007-es Astra Classic II Optimában ha van manuális klíma akkor a kesztyűtartó hűthető? VAgy ennél az Astra típusnál ez nem létezik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Sziasztok! Annyit szeretnék kérdezni tőletek, hogy 2007-es Astra Classic II Optimában ha van manuális klíma akkor a kesztyűtartó hűthető? VAgy ennél az Astra típusnál ez nem létezik? Nincs ilyen opció! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Sziasztok! Annyit szeretnék kérdezni tőletek, hogy 2007-es Astra Classic II Optimában ha van manuális klíma akkor a kesztyűtartó hűthető? VAgy ennél az Astra típusnál ez nem létezik? De jó lenne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Mi az hogy caravanhoz jobban illik a diesel? Kikérem magamnak!!!! Hja és bocs de én sohasem vennék dízelt... :D Én sem vennék dízelt, mert főleg rövid távon használom a verdát, azt meg az olajkályhák tudtommal nem komálják! :) Amúgy nagyon tetszenek ezek a mai dízelek... ha ki tudnám használni, biztos a következő az lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep84b Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Hát igen, nem is értem miért nem lehetett ezt megoldani pedig nem egy nagy dolog szerintem. És azért nyáron milyen jó lenne egy hűs üdcsit kivenni onnét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Üdv! Kinek van? (H astra): 1.6-os 105 Le twinport 1.6-os 116 Le ecotec 1.7-es 111 Le Ajánljátok ezt a 2 motortípust? gondolok itt a megbízhatóságra elsősorban. Az 1.7 100 Le japán dieselről szinte csak jót hallottam, csak pozitív irányban változott? Mármint teljesítmény növekedés. Aki erről a kettőről tudna nekem információval szolgálni, azt megköszönném. Az 1.6-os twinport is ugyanúgy eszi az oljat, mint az ecotec? Gondolom igen, csak megerősítésre várok... Ha jól tudom nem sok változtatás van a 2 motor között szíj, lánc. Most egy 1.6-os G astrám van, ezt szeretném lecserélni egy H astrára és hasonló menetteljesítményű autót szeretnék vásárolni, azért godoltam erre a 2-re. Kicsit nehezebb, kicsit erősebb motorral. :D szia! tévedsz,az 1.6 twinport NEM láncos :D csak az 1.2 meg 1.4. tudtommal nem eszik az olajat,nem ugyanaz a konstrukció mint a sima ecotec. az új 116 lovas 1.6ról csak annyit tudok,hogy ha pörgeted megy,ha nem,keveset fogyaszt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Milyen jó is volt az a régi 1.6-os Ecotec-->nagyon jól ment, persze zabált is..mentem a Twinport-tal..nekem mégis a régi marad a favorit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
XXbarbárXX Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Szia! Én 1,45 m vettem az Astrat és ugyanannyiért el is adom tavasszal. 2001 év 1,6 16v sedan Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Szia! Én 1,45 m vettem az Astrat és ugyanannyiért el is adom tavasszal. 2001 év 1,6 16v sedan Kicsit irigyellek is érte, én biztos nem kapok annyit, amennyiért vettem, hacsak: nem válok gyorsan nagy amerikai sztárrá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolt84 Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 szia! tévedsz,az 1.6 twinport NEM láncos :D csak az 1.2 meg 1.4. tudtommal nem eszik az olajat,nem ugyanaz a konstrukció mint a sima ecotec. az új 116 lovas 1.6ról csak annyit tudok,hogy ha pörgeted megy,ha nem,keveset fogyaszt :D Üdv! Köszi az infót. :D És a 116 lovas olajfogyasztásáról akkor nincs adatod? Mert a következő autómnál nem szeretném töltögetni az olajat, legalábbis nem ilyen sűrűn, de viszont szeretnék ennél a márkánál maradni. :) Az isuzuról esetleg valami infó valakinek? ( az erősebbikről) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Üdv! Köszi az infót. :D És a 116 lovas olajfogyasztásáról akkor nincs adatod? Mert a következő autómnál nem szeretném töltögetni az olajat, legalábbis nem ilyen sűrűn, de viszont szeretnék ennél a márkánál maradni. :) Az isuzuról esetleg valami infó valakinek? ( az erősebbikről) Ha nem hajtották szét, vagy új, és rendszeresen megkapja ami jár, sztem nem lesznek olajfogyasztási gondjaid... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep84b Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Sziasztok! Utólag szerelt már fel valaki az alábbi linket látható króm műszerfalgyűrűket Astra G-re? Ezt ragasztani kell vagy simán felpattintható vagy hogyan kell? Króm gyűrű Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Sziasztok! Utólag szerelt már fel valaki az alábbi linket látható króm műszerfalgyűrűket Astra G-re? Ezt ragasztani kell vagy simán felpattintható vagy hogyan kell? Króm gyűrű Van műanyag és fém, nyilván az utóbbi jobb. Ha nem utángyártott gagyi még méretpontos is lesz.... Nem fontos kiszedni a műszerfalat, de a plexit előről el kell távolítani (műanyag körmök fogják körbe) óvatosan. Ahhoz viszont le kell bontani a fekete műanyag keretet, ahhoz pedig le kell venni a kormányoszlop burkolatát, kivéve ha állítható a kormányoszlop, mert akkor elegendő lebillenteni és hozzá lehet férni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep84b Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Állítható a kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep84b Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 E-mailban válaszolt a bolt, hogy a króm óragyűrűket úgy kell felpattintani nem kell ragasztani hál istennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 E-mailban válaszolt a bolt, hogy a króm óragyűrűket úgy kell felpattintani nem kell ragasztani hál istennek. Fényképezd le, hogy milyen lett engem is érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Sziasztok! Utólag szerelt már fel valaki az alábbi linket látható króm műszerfalgyűrűket Astra G-re? Ezt ragasztani kell vagy simán felpattintható vagy hogyan kell? Króm gyűrű kérdezd meg tőlük, hogy ha kettőt adagot rendelsz, mennyi engedményt adnak... egy garnitúrát én is venni fogok asszem a Zasszony fehér sárkányába... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Fényképezd le, hogy milyen lett engem is érdekelne! Az Njoy felszereltségnél levő gyári karikák szintjét hoznia kell (sztem hozza is). Egyébként ha valaki nagyon bele akarna merülni a krómkarikázásba, akorr tehet még a középkonzol 3 szab.gombja köré ill. a sebváltó szoknyája köré is. Ez mind kapható a legkülönfélébb helyeken. Az egésznek csak az egyéni ízlés szab határt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts